Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniek, ok 120 ml, rzadko więcej.
Mała pospala, ja drzemałam obok przy (.). Teraz zabawa na macie i za godzinkę idziemy na spacer hehe
Zgredka, trzymam kciuki za tesciora.
Czym te panie zajmują dzieciaczki na tych zajęciach zlobkowych?MANIEK lubi tę wiadomość
-
Wczoraj bylismy u kolezanki ktora ma 3 dzieci. Dwojke z nich karmila TYLKO mlekiem z piersi przez 1,5 roku. Dzieci nei chcialy jesc niczego innego wiec nei zmuszala. Wiec widzicie ze na wszystko jest czas i kazde dziecko rozwija sie inaczej
beszka lubi tę wiadomość
-
OMG Zgredko!! koniecznie powtorka testu!
boshh... my raz mielismy akcje pare dni po okresie, ze moj sie zapomnial. ponad miesiac zylam w stresie i rozwazalam rozne opcjemyslimy o drugim dziecku, ale wtedy to by byla masakra (choc moj maz smial sie ze mnie i mnie przekonywal, ze bedzie ok!- tja...).
Justa- oj to bicepsa bedziesz miec jak Pudzian! albo maz na barana bedzie nosil -
O to za dwa dni i akurat bede we Wro
. Tylko ciezko mi przewidziec co bede robic w lipcu 2016 ale moze i tak kupie.
Kurde ZGREDKA....
Maskra Domi od rana buszuje i nie daje si euspac choc czasem wyglada na spiacego. Czolga sie po podlodze w pokoju i sie smieje nieustannie. Juz dwa razy go do lozka na spanie bralam. co za czubek no. -
nick nieaktualny
-
Drugi test też dwie krechy a trzeci taki co się siłą na niego to na razie jedną
Kurwa o jedno rok starania a o drugie strzał prawie od razu...
I w głowie słyszę "los chce ze mną grać w pokera"
A inne kobiety się starają i nie mogą chunowy los -
nick nieaktualnyJeżeli jesteś w ciąży to masz odpowiedź na swoje wszystkie pytania...
Gratulować?? To gratuluję, a przede wszystkim wierzę że nic nie dzieje się bez przyczyny....
Aaa będziesz pierwsza z naszego zacnego grona mamuśka 2015, co urodzi w 2016
BuzioleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:57
Smoczyca1, MANIEK, LaRa, beszka, Nieukowa lubią tę wiadomość