Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredziu dupa nie Holandia i nic dobie nie wytniesz....
A wiesz że mimo iż nie planuje przez najbliższe 5lat dzieci, to ukłócie zazdrości.....
Ale Ty jesteś wyjątkowa, pscos poszło na zieloną trawę, poza tym ilość serduch była o 100% większa niż u mnie.... Będzie fajnie, mała będzie miała towarzystwo, a i Ty na świeżo wszystko łatwo ogarniesz -
Ale ją miałam wrócić i wrócę nawet nie wiem jak to wyszło wiem że tydzień tmu nie było widać czyli że zapłodnienie że dwa tyg temu?
Wrócę do pracy do maja a potem znowu, to ja ciągnie finansowo doma gdzie kariera a gdzie awans
-
Zgredka nic nie dzieje sie bez przyczyny widocznie los ma dla Ciebie niespodzianki ja Ci gratuluje bo to w koncu szczęście jest największe a i oszvzedzilas sobie stresów związanych ze staraniami, odchowasz i bedzieszmohla wrócić do pracy na stałe
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie bo teraz byś się na pewno nie zdecydowała a tu bach i po ptokach będzie dobrze! Fajnie Łucja będzie miała rodzeństwo i na pewno będą się dogadywac
a ty na bieżąco w ttemacie pieluch itp
A tak w ogóle to umów się do lekarzaMalenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu sorki za pytanie: ale nie zabezpieczaliscie się?
Jak się potwierdzi to trzeba kolejna listę zacząć tworzyć "Mamuśki w ciąży"....
Ech życie................
Mój klocek od godziny śpi mi na brzuchu...ostatnio ząbki dokuczają i tylko tak śpi w dzień, a mnie już ciężko oddychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:32
Smoczyca1, MANIEK lubią tę wiadomość
-
No nie
bo ja nie lubię prezerwatyw
Jak gowniara
Jezu, jak ja to powiem mamie, która mnie przestrzegala przed tym non-stop..
Malenq: ja mam 2x większa pensje, on pracuje fizycznie, a ja w budżetówce. Gdziemusze się teraz z tym ukrywać, wie ktoś jak będzie mój zasiłek macierzyński wyglądał jeśli pracowałam do końca marca teraz od października mam urlop wypoczynkowy a od list idę do pracy gdzieś do maja.. No i po drodze 13tka na szczęście.czy będzie niższy niż ten co pracowałam 12 miesięcy wstecz? -
Zgredzia, umów się do lekarza, będziesz mieć 100% pewności. Powiem tyle, ze masz niezły rollercoaster życiowy.
No nic, czeka Was chyba porządna rozmowa. No i nie zazdroszczę podejmowania decyzji.
Jednak jeśli serio dzidziuś w drodze to gratuluje.
Pokaz tesciora!!! -
Lubie za spanie na brzuchu...wiem ze męczące na dłuższą metę ale moja nigdy tak nie spala. Śpi zawsze obok. NNajpierw 10min się rzuca po całym łóżku u pada...mam nadzieje ze zaraz padnie.
A dziś byłyśmy godzinkę na spacerze...wiem Lary nie przebijeodwiedziłam ciocie a Zośka kamienna twarz nawet spojrzeć na nią nie chciała i dostała ksywę Pani Prokurator
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:39
zgredka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Taaa, właśnie na spacerku jestem
mała śpi
Dostałam dziś paczkę, mały kartonik i chciałam na chwilkę mała zając (wiem, wiem...zabawek ma cały karton) No i się uderzyła kantem tego pudełka pod oczkochwila płaczu ale takiego przeraźliwego i ja z nią ! Boże co za głupia matka!!!
Zgredzia, No co mama powie...ze pokocha
Trzymaj się ciotka i daj znać co na to tatuś.
Aja i ostatnio mała nie chce iść do ńikogo na ręce, chrzestna ja wzięła to ryk niesamowity, wczoraj teściowa i tez zaczęła strasznie marudzić a potem ryk -
Padła
to i ja się położę bo dziś dala troche czadu w nocy
Miłego popołudnia wpadnę później!
Lara spoko moja dzisiaj dala sobie w nos grzechotka. ..normalka
Sorry głupia ze się obwiniasz o takie rzeczy :* odpuść sobie trochę kochana! Dla Ani jesteś najlepsza na świecie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:49
-
No tatuś to mi tłumaczy że to lepiej od razu. Że powinnam myśleć nie w perspektywie roku ale 5 na co ja do niego, że za tyle lat to będziemy mieć 10 bo jesteśmy jak zwierzęta. ;(
Martwi się tylko tym, jak mówi, że ja się martwie.
Lara: moja ostatnio się tak grzechotka walnela i ryk piskWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:49