Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domislaw w koncu padl. ja nei wiem co mu sie dzisiaj stalo ale od 7 rano spal tylko 3min i nawet nie byl marudny. ufff
Dzis byla DYNKA. Troche weszlo, 15g Najepsze bylo jak kichnal na mnie z buzia pelna pomaranczowej papki...
ZGREDZIA - gratulujebo inaczj nie mozna. Dziecko to cud i szczescie.
-
Blndik jak zważyli Lilke pani zabroniła mi wybudzać
mówi skoro spi nie jest głodna a matka tez człowiek wyspać sie musi
Zgredzia ale niespodziankamój coś o trzecim przebakuje hmm ja nadal @ nie mam i to bzkanko tylko z gumkami nielateksowe unimile są super
justta lubi tę wiadomość
-
BLONDIK - ja nie wybudzalam.
SMOKU -sto lat!
Ja sie zastanawiam nad spirala. Oplaca sie ja zakladac na 3 miesiace w ogole? Bo w lutym wyjezdzamy a ja nei chce wtedy miec spirali bo jak cos sie zacznie dziac to wole nie miec za granica takich niespodzianek. A od kwietnia chce przestac si ezabezpieczac. Co prawda stwierdzilismy ze 3 lata odstepu byloby ajlepsze ale sama nie wiem....wtedy mialabym 35lat juz, troche sporo. DLatego nie bede sie jakos szczegolnie starac od kwietnia ale zostawie ze tak powiem wszystko w rekach sily wyzszej.
Dzisiaj posprzatalam, zrobilam obiad dla nas i dla malego, bawilam go przez caly dzien i teraz se siade i poczytam ksiazke o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:33
-
nick nieaktualnyZgredziu to jak po nocy On spać nie może to niech długopisy składa tudzież inne rzeczy, dodatkowy zarobek będzie.....
Ale to Ci powiem, że cholernie nieodpowiedzialne bez gumki, bez tabsów...
Dziecko to cud...ale kurczę dorosłą baba jesteś....ech naprawdę dajesz przykład, że nad losem się nie zapanuje.... -
Zgredka, ta ciąża to znak - osttania szansa dla Twojego faceta, albo się zmieni i wszystko sie poukłada, albo czas układac wszystko bez niego...
jak szybko poszłyscie na pierwszy spacer? teraz gadalam z mama i mi radzi zrobic tak:
- najpierw wchodzenie z mała przez tydzien do mocno przewietrzonego pokoju
- kolejny tydzien przy otwartym oknie
- potem dopiero spacer...
takie dziwne to chyba, bo w czwartek mamy od razu spacer do pediatry bez zadnych przygotowan...
jak to sie robi?
-
Blondik jak jest zimno to można werandowac dzidzie najpierw ze 2 dni po 15-20 min a potem siup na spacer
Zgredko jesli przerwa miedzy zwolnieniem będzie mniejsza niż 60 dni to zasiłek będzie taki sam jesli większa to bedą naliczać od nowa. Podstawa nowego zasiłku jesli bedą naliczać od nowa będzie Twoje wynagrodzenie a nie wcześniejszy zasiłek.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgredka gratulacje! Co do spraw sercowych nie pomogę, bo uważam, że każda para powinna sama załatwiać takie tematy bez "dobrych rad" ze strony innych. Wiadomo, co jest dobrymi radami usłane, także tego... Powodzenia
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik ja chyba kilka razy może 3 wwetrzylam zoske przy otwartym oknie i potem na dwór.
Ja to Was podziwiam te przepisy to kosmos dla mnie
Manieczku to i ja mam pytanie na kiedyś jaki będzie zasiłek macierzyński jak zajde w ciążę na wychowawczym? I ile wtedy będzie trwał macierzyński?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:33
-
Blondik, na pierwszy spacer wyszliśmy w 5 dobie życia, bez wcześniejszego werandowania. Wystawiaj mała na balkon a potem spacery
i nie przegrzewaj za bardzo.
Malenq lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Blondik jak jest zimno to można werandowac dzidzie najpierw ze 2 dni po 15-20 min a potem siup na spacer
Zgredko jesli przerwa miedzy zwolnieniem będzie mniejsza niż 60 dni to zasiłek będzie taki sam jesli większa to bedą naliczać od nowa. Podstawa nowego zasiłku jesli bedą naliczać od nowa będzie Twoje wynagrodzenie a nie wcześniejszy zasiłek.
Manku nic nie pojelam, nie żebym egzaminu sędziowskiego z ubezpiecz n nie zdawala (zenada)
Moz napisze na privie -
nick nieaktualnyZgredziu to jutro beta? Czy lekarz???
Ciekawe co u Yas....
Hela to w kozach i serach siedzi heheh
Konwalio a Wy jeszcze w No????
Teściowa mnie dzisiaj wqrwiła.....menda jedną....2razy podczas zabawy z mała pytala się jej "gdzie jest Magda????", za drugim odbruknęłam jej, że Magda to nie napis na dropsach i że dla małej to jestem MAMĄ a nie Magdą i żeby tak nie powtarzała, to ona mi na to, że " ale wszyscy do Ciebie mówią po imieniu, to mała szybciej kojarzy po imieniu a nie mama....." nosz qrwa mać