WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Kroko, a moze Ty bestes przemeczona i dlatego ciagle rpzeziebienie? ja jak jestem zmeczona, to zataz mam objawy przeziebienia :/

Psotka, udanych wakacji :)

Work, J i L po rock pili jeszcze butle, ale chyba tylko z rana. doklandie nie pamietam jak to z J bylo, ale L pil i nawet po 2 urodzinach rano przed przedszkolem (kolo 7 musial byc juz w przedszkolu, a tam sniadanie po 8 - chcilam zeby cos s´coepego wypil). natomiast chlpcy nigdy nie pili butli w nocy po umyciu zebow.

H butli nie chce. czasem napije sie wody z niekapka, a teraz mamy domowej roboty sok z jagod, bo jest chora.

no i wlasnie u nas znow choroba...ehhhh od kilku nocy H spala zle, wczoraj pobudka o 4 a dzis do 2 spala fatlnie a od 2 nie spala :( miala goraczke, to czopek dostala, ale cos ja musialo mooocno bolec bo caly czas sie darla...o 4 zaczelam nawet rozwazac wizyte w szpitalu. o 5.30 maz ja zabral a ja odsypialam (maz w nocy tez wstawal, bo ona sie darla strasznie). teraz odsypia nocke w wozku na dworze, a my padamy....ehhh jak w pon.dalej tak bedzie, to jedziemy do lekarza. w zrode mamy wizt´yte u laryngologa - boje sie o uszy....
    maz twierdzi, ze zeby jej wychodza, to zlapala przeziebienie od nas (nas bola gardla plus katar). zal mi robaczka mojego :(

a z innej beczki...ja nadal waze tyle co w dniu powrotu ze szpitala :/ +/- 2 kg sadzilam, ze to hormony, ale juz rok minal od porodu i chyba wrocily do rownowagi skoro okres mam od pewnego czasu. wczoraj kolezanka zachwala diete u chodakowskiej, a ze nie jest drogo i bardzo elastycznie, to chyba tez sobie wykupie od kwietnia....juz patrzec na siebie nie moge, a do tego za 2 tyg. do pracy teoretycznie wracam a ubrac sie nie mam w co, bo w ubraniach przedciazowych ledwo co sie dopinam i baleron wygladam,a lbo sie nie mieszcze :/

udanego weekendu

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko a jak sen H w nocy?
    Dzisiaj ugotowalam Domiemu obiadek z marokańskich warzyw i tylko drobno pokroilam bi nie mam tu oczywiście blendera. Jadł aż mu się uszy trzesly:).

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do staran to ehhhh...chyba niepokalane poczęcie mysi być bo my nadal nie ten tego-u mnie taka sachara od porodu ze się nie da:(. Mam nadzieje ze odstawieni od (.) pomoże ale to za 2miesiace. Mogłabym karmić dłużej ale te sprawy też są ważne i nie mogę pozwolić żeby mój związek tak na tym cierpiał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 17:07

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez sucho i ńieprzyjemnie ;( aż sie nie chce <3

Robiliście pankejki z kaszy manny?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się ma, poczytalam Was panie pobieżnie, nie mam siły odpisac
    Byłam dziś w robocie, ale tylko 2h potem pojechałam do lekarza, godzinę później, bo miałam info o opóźnieniu, a czekalam jeszcze 2h !!! ;o
    Nie zapłaciłam (przynajmniej tyle)

Moja na obiad dziś miała kluseczki (babcia robiła ciasto na serku homogenizowanym) w ogóle zzarla dziś tyle, a jedną mała twardą kupa

Kupilam sobie takie malowanki dla dorosłych, niby ma odstresowanie (ktoś to wymyślił i teraz ludziska kupują)

Babcia pomyla okna poprala firany, zasłony
    Nawet z psem u weterynarza zaszczepić (specjalnie ją wyslalam, bo mi by wcisnal tysiąc innych wit i 100zl by poszło..)

Aha u lekarza potwierdzona płeć, waży kolezka 570gr
    A ja już prawie 70kg ;(

Mari: życzę powodzenia w chustowaniu, my jakoś słabo dzialalismy, waham się nad kupnem nosidelka
    Lara: nie robilam takich placków, spytaj Malenq ona w tym specjalistka

Nie mogę się roczku doczekać ;) chyba oprócz jeździka poprosze o kasę (moja ciotka uwielbia dawać) na te pierwsze butki

Kotka: super! Niech mały je różne rzeczy, będzie smakoszem ;)

marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo elo!

zrobilam przepyszasty rosół! która chce?

zgredka, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję pewnego Kostka

Kotka, ale przecież są różne lubrykanty, gdyby nie to, to seksu wcale by nie było..

Ja też nie robiłam jeszcze placków z manny, Patryk nie je glutenu.

Beszko, może faktycznie to zęby, ile ma ich Hania? Jeśli to przeziębienie od zębów to szybko minie. Zdrowia.

Co do czopkow, to mam pediatra ok 10"m-ca odradzila już czopek, bo po 1. Długo trwa jego rozpuszczenie, 2 substancje czynne są słabsze, może zatem za mała dawkę dostała..

Wrozko dawaj, będzie na jutro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:52

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Hej hej

Kroko, a moze Ty bestes przemeczona i dlatego ciagle rpzeziebienie? ja jak jestem zmeczona, to zataz mam objawy przeziebienia :/

Może masz rację.
    Zapieprzam na pełnych obrotach.
    Wakacji nie miałam od kilku lat.
    Namawiam teraz męża na kilka dni urlopu, bo w lecie to nie ma szans, no i on coś tam sapie, że nie bardzo, ale w końcu dał się namówić ale dopiero w weekend majowy.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    elo elo!

zrobilam przepyszasty rosół! która chce?

Jaaa chcę. Mam jakąś gastrofazę!!!!
    Ciągle bym żarła. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dumna z mojego męża. :)
    Teściowa dzwonila żebyśmy jutro przyjechali
    do nich na obiad a on ją opieprzyl że przecież jest chora. :)

Izoleccc, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to czestujcie sie! ja rosołek moglabym jesc non stop. jakos mi sie z domem rodzinnym kojarzy i od razu lepiej na duszy sie robi ;)

Kroko- no odpoczynek Ci sie nalezy jak nic. ja to juz sie nie moge doczekac lata, kiedy Franek bedzie sobie biegał na bosaka po trawce :D taka mam wizje ;)

my zaraz bierzemy sie za seriala i lulu. jutro obiadek u rodzicow, wiec luuuz :)

dobrej nocki Wam zycze :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, wlasnie tez rozwazalam podanie syropu, ale ostatnio jak jej dalam to zwymiotowala. Teraz spi w wozku a my ja wozimy. Kolo 22 powinna sie obidzic, bo wtedy czopek przestaje dzialac, to podam jej syrop. Boje sie nocy...

Ja plackow z manny nie robilam. Robilam z jaglanki, gryczane, z maki kukurydzianej i orkiszowej. Najbardziej malej smakowaly z maki kukurydzianej z bananem i odrobina oleju kokosowego.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko współczuję. A żel na dziąsełka nie pomaga?

Ja bym chciała wiosnę, bo ta codzienna walka przy ubieraniu Zuzi na spacer mnie już rozwala.
    A tak tylko bluza, buciki i można śmigać.

PS. Kufa ząb mnie zaczyna boleć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:43

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej napiszcie jak to się robi, dokładny przepis na te plackuchy

Moja też wariuje na ubieranie

Kroko: no plusisko dla męża ;)

Mi też gil zaczyna lecieć
    Mój poszedł po zajęciach do sąsiadów na KSW, ja wolalam zostać z mamą, mała padła, a my czytamy se gazetki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, brawo dla meza :)
    Zel nie pomaga :( na chlopciw swietnie dzialal a przy H kicha...

Ja tez chce wiosny....walka z ubieraniem x3 chociaz w sumie x 2 bo starszak sam sie ogarnie....i to pranie...u nas ciagle leje, wiec pelno blota to i spodnie p.deszczowe czy kombinezony i kurtki zaraz do pralki....co mi sie wlasnie przypomnialo, ze wczoraj nastawilam pralke z tymi wlasnie ubraniami, a rozwiesic mialam, jak dzieci beda wykapane i zapomnialam, omg

Edit: po syropie tempka nie spada :( albo czopki lepiej na H dzialaja, albo jej sie pogorszylo od wczoraj. Siedzi y sobie na kanapie i jak tylko probuje przybrac bardziej wygodna dla mnie pozycje to zaraz placz jest....jeszcze 30 min.i wolamy tate ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 05:30

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko a ile dałaś? Jaka subst. czynna?

Dzień dobry zbieram się do kościoła

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Mi juz witki opadają ;( mała nie chce jeść na sniadanie nic prócz parówek o.O
    Dzis na sniadanie tata zrobił naleśniki z kaszy manny z bananem, zjadła jednego malutenkiego i koniec. Resztę zje ojciec bądź pies. Ale nie poddajemy sie - parówek dzis nie bedzie!
    Malz poleciał z psem do piekarni po świeży chleb bo księżniczka tylko taki jada. No i dostanie jajecznice. O ile ja zje... Przeraża mnie to, ze juz tak wydziwia, a co bedzie pozniej?

Beszka, ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Gratuluję pewnego Kostka

Kotka, ale przecież są różne lubrykanty, gdyby nie to, to seksu wcale by nie było..

Ja też nie robiłam jeszcze placków z manny, Patryk nie je glutenu.

Beszko, może faktycznie to zęby, ile ma ich Hania? Jeśli to przeziębienie od zębów to szybko minie. Zdrowia.

Co do czopkow, to mam pediatra ok 10"m-ca odradzila już czopek, bo po 1. Długo trwa jego rozpuszczenie, 2 substancje czynne są słabsze, może zatem za mała dawkę dostała..

Wrozko dawaj, będzie na jutro

Nie pomagają :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko dużo zdrowia!
    Beszka biedna Hania :(
    Lara ja dokończę te placki jak Ania nie zje ;)

Takie pytanie, jaka maść na bliznę po nacięciu? Powoli wszystko się goi (bo w 2 miejscach się rozeszło trochę) ale grube te dziadostwo... czym to można smarować żeby się zmniejszyło? Kiedyś smarowałam bliznę cepanem ale w takim miejscu sobie tego nie wyobrażam... ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Nie pomagają :/
    Pij siemię i wcinaj wiesiołka, kuracja długotrwała ale efekt gwarantowany ;)

Beszka zdrowka dla malej,

Kroko a krew badałaś? Może te choroby z jakiegoś niedoboru

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 10:36

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1680 1681 1682 1683 1684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ