Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Kroko, a moze Ty bestes przemeczona i dlatego ciagle rpzeziebienie? ja jak jestem zmeczona, to zataz mam objawy przeziebienia
Psotka, udanych wakacji
Work, J i L po rock pili jeszcze butle, ale chyba tylko z rana. doklandie nie pamietam jak to z J bylo, ale L pil i nawet po 2 urodzinach rano przed przedszkolem (kolo 7 musial byc juz w przedszkolu, a tam sniadanie po 8 - chcilam zeby cos s´coepego wypil). natomiast chlpcy nigdy nie pili butli w nocy po umyciu zebow.
H butli nie chce. czasem napije sie wody z niekapka, a teraz mamy domowej roboty sok z jagod, bo jest chora.
no i wlasnie u nas znow choroba...ehhhh od kilku nocy H spala zle, wczoraj pobudka o 4 a dzis do 2 spala fatlnie a od 2 nie spalamiala goraczke, to czopek dostala, ale cos ja musialo mooocno bolec bo caly czas sie darla...o 4 zaczelam nawet rozwazac wizyte w szpitalu. o 5.30 maz ja zabral a ja odsypialam (maz w nocy tez wstawal, bo ona sie darla strasznie). teraz odsypia nocke w wozku na dworze, a my padamy....ehhh jak w pon.dalej tak bedzie, to jedziemy do lekarza. w zrode mamy wizt´yte u laryngologa - boje sie o uszy....
maz twierdzi, ze zeby jej wychodza, to zlapala przeziebienie od nas (nas bola gardla plus katar). zal mi robaczka mojego
a z innej beczki...ja nadal waze tyle co w dniu powrotu ze szpitala+/- 2 kg sadzilam, ze to hormony, ale juz rok minal od porodu i chyba wrocily do rownowagi skoro okres mam od pewnego czasu. wczoraj kolezanka zachwala diete u chodakowskiej, a ze nie jest drogo i bardzo elastycznie, to chyba tez sobie wykupie od kwietnia....juz patrzec na siebie nie moge, a do tego za 2 tyg. do pracy teoretycznie wracam a ubrac sie nie mam w co, bo w ubraniach przedciazowych ledwo co sie dopinam i baleron wygladam,a lbo sie nie mieszcze
udanego weekenduKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A co do staran to ehhhh...chyba niepokalane poczęcie mysi być bo my nadal nie ten tego-u mnie taka sachara od porodu ze się nie da:(. Mam nadzieje ze odstawieni od (.) pomoże ale to za 2miesiace. Mogłabym karmić dłużej ale te sprawy też są ważne i nie mogę pozwolić żeby mój związek tak na tym cierpiał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 17:07
-
Się ma, poczytalam Was panie pobieżnie, nie mam siły odpisac
Byłam dziś w robocie, ale tylko 2h potem pojechałam do lekarza, godzinę później, bo miałam info o opóźnieniu, a czekalam jeszcze 2h !!! ;o
Nie zapłaciłam (przynajmniej tyle)
Moja na obiad dziś miała kluseczki (babcia robiła ciasto na serku homogenizowanym) w ogóle zzarla dziś tyle, a jedną mała twardą kupa
Kupilam sobie takie malowanki dla dorosłych, niby ma odstresowanie (ktoś to wymyślił i teraz ludziska kupują)
Babcia pomyla okna poprala firany, zasłony
Nawet z psem u weterynarza zaszczepić (specjalnie ją wyslalam, bo mi by wcisnal tysiąc innych wit i 100zl by poszło..)
Aha u lekarza potwierdzona płeć, waży kolezka 570gr
A ja już prawie 70kg ;(
Mari: życzę powodzenia w chustowaniu, my jakoś słabo dzialalismy, waham się nad kupnem nosidelka
Lara: nie robilam takich placków, spytaj Malenq ona w tym specjalistka
Nie mogę się roczku doczekaćchyba oprócz jeździka poprosze o kasę (moja ciotka uwielbia dawać) na te pierwsze butki
Kotka: super! Niech mały je różne rzeczy, będzie smakoszemmarissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Gratuluję pewnego Kostka
Kotka, ale przecież są różne lubrykanty, gdyby nie to, to seksu wcale by nie było..
Ja też nie robiłam jeszcze placków z manny, Patryk nie je glutenu.
Beszko, może faktycznie to zęby, ile ma ich Hania? Jeśli to przeziębienie od zębów to szybko minie. Zdrowia.
Co do czopkow, to mam pediatra ok 10"m-ca odradzila już czopek, bo po 1. Długo trwa jego rozpuszczenie, 2 substancje czynne są słabsze, może zatem za mała dawkę dostała..
Wrozko dawaj, będzie na jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:52
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Hej hej
Kroko, a moze Ty bestes przemeczona i dlatego ciagle rpzeziebienie? ja jak jestem zmeczona, to zataz mam objawy przeziebienia
Może masz rację.
Zapieprzam na pełnych obrotach.
Wakacji nie miałam od kilku lat.
Namawiam teraz męża na kilka dni urlopu, bo w lecie to nie ma szans, no i on coś tam sapie, że nie bardzo, ale w końcu dał się namówić ale dopiero w weekend majowy. -
to czestujcie sie! ja rosołek moglabym jesc non stop. jakos mi sie z domem rodzinnym kojarzy i od razu lepiej na duszy sie robi
Kroko- no odpoczynek Ci sie nalezy jak nic. ja to juz sie nie moge doczekac lata, kiedy Franek bedzie sobie biegał na bosaka po trawcetaka mam wizje
my zaraz bierzemy sie za seriala i lulu. jutro obiadek u rodzicow, wiec luuuz
dobrej nocki Wam zycze
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwi, wlasnie tez rozwazalam podanie syropu, ale ostatnio jak jej dalam to zwymiotowala. Teraz spi w wozku a my ja wozimy. Kolo 22 powinna sie obidzic, bo wtedy czopek przestaje dzialac, to podam jej syrop. Boje sie nocy...
Ja plackow z manny nie robilam. Robilam z jaglanki, gryczane, z maki kukurydzianej i orkiszowej. Najbardziej malej smakowaly z maki kukurydzianej z bananem i odrobina oleju kokosowego. -
Beszko współczuję. A żel na dziąsełka nie pomaga?
Ja bym chciała wiosnę, bo ta codzienna walka przy ubieraniu Zuzi na spacer mnie już rozwala.
A tak tylko bluza, buciki i można śmigać.
PS. Kufa ząb mnie zaczyna boleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:43
-
Ej napiszcie jak to się robi, dokładny przepis na te plackuchy
Moja też wariuje na ubieranie
Kroko: no plusisko dla męża
Mi też gil zaczyna lecieć
Mój poszedł po zajęciach do sąsiadów na KSW, ja wolalam zostać z mamą, mała padła, a my czytamy se gazetkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko, brawo dla meza
Zel nie pomagana chlopciw swietnie dzialal a przy H kicha...
Ja tez chce wiosny....walka z ubieraniem x3 chociaz w sumie x 2 bo starszak sam sie ogarnie....i to pranie...u nas ciagle leje, wiec pelno blota to i spodnie p.deszczowe czy kombinezony i kurtki zaraz do pralki....co mi sie wlasnie przypomnialo, ze wczoraj nastawilam pralke z tymi wlasnie ubraniami, a rozwiesic mialam, jak dzieci beda wykapane i zapomnialam, omg
Edit: po syropie tempka nie spadaalbo czopki lepiej na H dzialaja, albo jej sie pogorszylo od wczoraj. Siedzi y sobie na kanapie i jak tylko probuje przybrac bardziej wygodna dla mnie pozycje to zaraz placz jest....jeszcze 30 min.i wolamy tate
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 05:30
-
Hej,
Mi juz witki opadają ;( mała nie chce jeść na sniadanie nic prócz parówek
Dzis na sniadanie tata zrobił naleśniki z kaszy manny z bananem, zjadła jednego malutenkiego i koniec. Resztę zje ojciec bądź pies. Ale nie poddajemy sie - parówek dzis nie bedzie!
Malz poleciał z psem do piekarni po świeży chleb bo księżniczka tylko taki jada. No i dostanie jajecznice. O ile ja zje... Przeraża mnie to, ze juz tak wydziwia, a co bedzie pozniej?
Beszka, ;(
-
konwalianka wrote:Gratuluję pewnego Kostka
Kotka, ale przecież są różne lubrykanty, gdyby nie to, to seksu wcale by nie było..
Ja też nie robiłam jeszcze placków z manny, Patryk nie je glutenu.
Beszko, może faktycznie to zęby, ile ma ich Hania? Jeśli to przeziębienie od zębów to szybko minie. Zdrowia.
Co do czopkow, to mam pediatra ok 10"m-ca odradzila już czopek, bo po 1. Długo trwa jego rozpuszczenie, 2 substancje czynne są słabsze, może zatem za mała dawkę dostała..
Wrozko dawaj, będzie na jutro
Nie pomagają -
nick nieaktualnyKroko dużo zdrowia!
Beszka biedna Hania
Lara ja dokończę te placki jak Ania nie zje
Takie pytanie, jaka maść na bliznę po nacięciu? Powoli wszystko się goi (bo w 2 miejscach się rozeszło trochę) ale grube te dziadostwo... czym to można smarować żeby się zmniejszyło? Kiedyś smarowałam bliznę cepanem ale w takim miejscu sobie tego nie wyobrażam...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Nie pomagają
Beszka zdrowka dla malej,
Kroko a krew badałaś? Może te choroby z jakiegoś niedoboruWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 10:36