Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylkiem może Zuzia śpi tyle bo zmęczona zębiskami? A jakie macie nocki? U nas teraz infekcja wirusowa i mały właśnie tak odsypia. Spał od 10 do 13.20 i teraz już śpi od godziny bo gorączkę ma i na dodatek idą 3 zęby naraz.
Lili dziękujemy. A tak w ogóle gratulacje kolejnego dzidzi. U nas tez niedługo chrzciny i rozmyślam co kupić bo pieniędzy nie chcą tylko coś innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:19
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zeby nie bylo to tez uwazam ze 1000 to duzo!
Ewik jeslito dziewczynka to np. kolczyki moja chrzesnica dostanie po mnie;)mam samych synow wiec corce nie przekaze i tak sobie pomyslalam ze fajnie jak mala cos osobistego odemnie dosanie
Leo dostal sztucce z wygrawerowanym imieniem data urodzenia na kazdym jest inne zwierzatkonp na widelcu piesek na lyzce kotek bardzo fajne:)
*******Gang18+*******B -
Wróciłam z pilatesu a dziecko spi. Podobno krzyk był mega, bo strasznie zmęczona a mamy do uspanie nie było
Dałam druga szanse nowej dziewczynie z pilatesu, ale nie będę juz chodzicwszystko za wolno.... Bleeeeeee
Mojej poprzedniej nie chcą przyjąć spowrotem, mimo zainteresowania. Doopa
Lili, jestem z Chorzowa, Biedronka jest z Sosnowca a Yas z Siemianowic. No i Blondik z Rudy. A ty skąd? Jak daleko masz do Parku Śląskiego?
Kroko, Oby to nie początek jakiejs infekcjioby zeby
Zgredko, cholera (tu krzyczę) idź do lekarza!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Lili hejzdrówka dla chłopaków i dla Ciebie! Co do 1000 to my z mężem daliśmy ale obydwoje jesteśmy chrzestnymi u córki jej kuzynki czyli jakby po 500
Ewki 100lat i wszystkiego najlepszego dla malucha...sorry juz nie malucha
Kroko współczuje tego palca...i ból i umęczenieoby dość szybko sie jednak zagoiło!
Zgredka no mam nadzieje ze juz Ci przechodzi do dziadostwo!!!!
Konwifirana 25m mozna sie pochlastać
tulam naprawdę!!!!
Wreszcie kupiłam młodej buty!!!! Hurra chodzi jej sie super emelowe przymierzaliśmy kilka i wzięłam te w której jej szło najlepiej i wiecie co o dziwo babia jest zachwycona butamimowi "mama wyjątkowo miała gust " podziękowałam i powiedziałam ze musze zapisać ta pamiętna datę
Trzymajta kciuki jutro zosina impreza zeby sie zachowywała jako takobo juz taki szogun jak to lara mowi
jak tylko usłyszy nie wolno to ryk
juz ja widze jutro!
To tyle zycze spokojnej nocki wszystkim !!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara ze ja???? Cos Ty babcia zamawiała
jak i menu uzgadniała
cóż jestem ubezwłasnowolniona
A tak serio ona po prostu była z zięciem w knajpie bo młoda akurat spała i ja z nią zostałam bo babcia jej nie nakarmi
Młoda zapomniałam przepraszam !!!! Serdecznie gratuluje oczywiscie!!!!! Zdrówka!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:20
-
Hejo. 100 lat i zdrowka dla Mikołaja.
Lili trzymam kciuki za Was. Bedzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli.
Kroko ależ tego palca pocharatalas i to na zgięciu wiec co die zasklepi to pyk i znów świeża rana. Współczuje.
Zgredko Ty babo idź do lekarza!!
Młoda Damo serdecznie gratuluje:) i po cichu zazdroszczę
Wróżko dobrze ze odpuściłas mezowi bo szkoda nerwów i czasu na kłótnie o głupoty. A poeiedz co sobie wytatuował ?
Dziewczynki ja wyślę kartki jak tylko dotrę do poczty, bo chwilowo nie mam kiedy i jak.
U nas zalatany czas. Jagoda pięknie smiga na raczkach:) ząbek sie przebija prawa dolna 1 juz czuć ja paluchemtroszkę maruda ale nie ma tragedii. Dzis przesiadłam ja do spacerówki i z zaciekawieniem obserwowała swiat:)
Ja natomiast żyje na dwa mieszkania ... Z wynajmu powoli sie przeprowadzam na nowym jeszcze sprzątam myje szoruje ... Dłonie mam w takim stanie jak jeszcze nigdymimo ze w rękawiczkach wszystko robie. No trudno jak sie ogarnę to odgryzyje siebie sama.
Czytam was codziennie nie zawsze teraz mam sile na pisanie ale obiecuje ze jak juz sie przeniesiemy to brde sie udzielać .
WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dzięki wszystkim za gratulacje i mile słowa:)
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ale tu ruch, hehe
Ja też wróciłam z cross fitu, z kontuzja.. Noga - piszczel opuchnieta:(
No i Kroko mam podobna ranę na palcu tylko wyżej.. Goi się już 2 tygodnie.. Buu
Idę pod prysznic
U mnie na chrzciny Patryk od moich rodziców też dostal tysiąc, od chrzesnego 600 -
Hej, u nas pobudka o 6:15
Konwi, jak noga?
Manku, zazdroszczę tego "swojego" mieszkanka. My w poniedziałek składamy wniosek kredytowy i moze za rok tez juz będę "na swoim". Zazdrocha.....
No i Zosikowi naszej solenizantce skladam najlepsze zyczenia urodzinowe. Zdrowka i pociechy z rodziców, uśmiechu i wspaniałego odkrywania swiata :*
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Zosi!!!!
Lili, u nas tez tyle dajemy, ake chrześnicy, czy komuś bliskiemu. Zuza tez dostała tyle od dziadków, chrzestnych.
Konwi, czasem takie rzeczy wkurzają, Zuza wczoraj rzuciła telefonem i ekran sie "rozlał", a telefon naprawdę był drogi, ale coz - to tylko rzecz;(
Zgredko, do lekarza - niech Cie obejrzy. -
Wszystkiego Naj dla smokowej Zosienki !!!
U mnie lepiej, dzisiejsza inhalacja od razu zadziałała..
Już prawie obie dziurki działają, no i gilasy chyba z dalszych nstron wydmuchuje, acz głowa jeszcze z lekka pobolewa.. -
O Zosia, wszystkiego najlepszego! Rosnij zdrowo i radośnie
Super zgredka, że lepiej
Sumerka telefon w zeszłym roku mi tymek załatwił.. Też ryczalam, ech
Mąż wstał zaraz po mnie i przejął Patryka a ja się jeszcze położyłam na godzinkęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej, cicho tu, hehhe
Mam pytanko, po roku jest szczepienie: Odra, świnka, różyczka. One sa darmowe, nie? Z tego co patrze na schemat w książeczce.
A co ze szczepieniem na ospę? Szczepicie? Bo ona chyba płatna....