Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję Młoda, będzie dobrze. Dziewczyny już wszystko napisaly.. Kochana, ja w ciąży miałam ospe, brałam leki, które b. bardzo obciazajace.. A Patryk jest. Jeśli pisane jest aby maluszek się utrzymal, to tak będzie. Trzymam kciuki
Dobrej nocy -
Młoda: gratki i się nie przejmuj, ja dzień przed dowiedzeniem się o pierwszej ciąży byłam na party, gdzie spilam się jak bąk i wypaliła tone papierosów, a mała okaz zdrowia, na tym etapie nie jesteście połączeni
Ale zescie się opisały, jeszcze nie zdazylam przeczytać, a już robię 3 podejście
Lili: cieszę się, że jesteś, trzymam kciuki za to, żeby zabieg zakończył pozytywnie sprawę
Mi łeb pęka..jak naturalnie pozbyć się kataru? Bo wzera mi sie już w mózg -
Podczytuje na raty, mała nie spi, a mnie jak na złość od kilku godzin łeb boli, mała na mnie wisi a ja marże o pójściu spać
Młoda, gratuluje i zazdroszczęgłowa do góry! Co ma być to bedzie!
-
zgredka wrote:Mi łeb pęka..jak naturalnie pozbyć się kataru? Bo wzera mi sie już w mózg
nie próbowałam ale mój kolega ze studiów mówił ze praktykuje i jest mega zadowolony
o coś takiego - kosztuje 18 zł
http://www.wapteka.pl/fixsin-zestaw-do-plukania-nosa-i-zatok-podstawowy-240ml-10saszetek-3330,pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:51
-
Nena a kto mowi o zlobku jak znasz inna mame to mozecie sie umowic ze np jeden dzien w tyg ty zostajesz z jej pociecha a ona w inny dzien z twoja;)
Zgredka probowalas wode morska?np inhalacje?daje nacl+troche wody m i inhaluje no albo cytrynki pij
Mloda gratuluje jakos sie pouklada!
Pora spac bo jutro na rano o 5 pobudka=dobrej nocki;)
*******Gang18+*******B -
Hej,
Nie wiem czemu piszecie że tu słabo skoro przez dzień naprodukowałyście 3 strony.
Dzisiaj była druga kandydatka na nianię, wczoraj pierwsza.
Tej co byłam dzisiaj kazałam przyjść na sobotę na 3 godziny na próbę.
A ja sobie rozpieprzyłam palca w pracy. Tak konkretnie, że kawał mięcha na wierzchu i krew leciała ciurkiem (sorry za opis).
Teraz przykładam rivanol bo boli. -
Aaaa zapomniałam, mamy CZWARTEGO zęba.
Wyszła druga górna jedynka.
Dolne jedynki też szły dwie na raz.
Wróżka dzięki, na szczęście migreny się uspokoiły.
Sądzę że jednak to była ta pogoda.
Teściową trzymaj na dystans, to najlepsze rozwiązanie, ja swoją trzymam i na dobre mi wychodzi.
W niedzielę przez cały dzień ani chwilę się Zuzią nie zajęła, żebyśmy mogli trochę odsapnąć. Ale jak z kimś rozmawia to robi z siebie super babcię.
Szybko mężowi odpuściłaś.On już zrobił ten tatuaż?
Lili ojej współczuję tego guzka.
Udanej wizyty w Polsce.Anastazjaaa, Blondik, WróżkaZielona, marissith lubią tę wiadomość
-
Summi ooo przypomniałaś mi, moje dziecko już czwarty dzień ma apetyt i wcina. No szok! Zawsze tak marudziła, nie chciała nic prócz kaszek i owoców, obiadku pół i to przy bajce. A teraz obiadki wcina bez bajki, a na 2 śniadanie to i nawet kanapeczkę czasem zje, a nie tylko słodką bułkę.
Oby tak zostało.
Nie wiem czy to przez to że zęby szły nie chciała jeść czy jak.
Anastazja super wieści!!!
Do soboty niedaleko hehe
Izolec powodzenia!
Mari dobrze pisze, podajesz probiotyk?
biogaia, dicoflor czy laximed.
MłodaDama wspaniałe wieści, gratuluję!!!
Lekami się w ogóle nie przejmuj, ciąża na tym etapie jest chroniona przed nimi. -
Drugi test innej firmy powtórzony - pozytywny
W nocy spac nie moglam...zoladek mi nawalal ale potem nawet przeszlo po wizycie w wc ale i tak z emocji ledwo spalam. Maly do tego nie spokojny ehh teraz szybko wybylam test zrobic i wracam do wyra ale lada chwila pewnie pobudka.
Miłego dnia dziewczynyLaRa, zgredka, marissith, Krokodylica, Izoleccc, Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość
-
No to jeszcze raz gratuluje, Młoda
Tak, jak dziewczyny piszą, lekami sie nie przejmuj, będzie dobrze
Kroko, gratki zebulka i współczuje palca, wyobraziłam to sobie i mnie potrzepalo
Lili, wierze, ze będzie dobrze z synkiem. Udanego pobytu w PL. Odzywaj sie cześciej bo ostatnio myślałam co u Ciebie?
Kroko, czyli stawiasz na młodsza czy starsza? Która Tobie bardziej do gustu przypadła? Albo raczej Zuzi?
Dziś mam zamiar nadać kartkę roczkowa dla Frania, o ile znów mi coś nie wyskoczy w drodze do skrzynki pocztowej
Dzisiaj wypadają dwa roczki gangowe.
Mimo wszystko wszystkiego najlepszego dla Kajtka Tamki i Mikołaja Ewik.
Miłego dnia! U mnie suonko już od rana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:54
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Młoda ponownie GRATULACJE !
Ja całą noc nie spalam, z opisu na necie wynika mi, że mam już zapalenie zatok
Zakupilam to co polegała Ari i zaraz będę plukac nos, ale nie wiem czy to nie będzie okropne, jak bym się topila czy coś.. Brrr
Poza tym zrobię sobie inhalacje z szalwi, bo ja się rozwinie, to już antybiotyk pozostaje
Ból głowy i zębów jest okropny, już nawet nie mogę jeść a miałam isc dziś na badanie cukru, ale zrobię to we wt, bo jeszcze będę na l4...
Kroko: gratulujemy zabka, to nas wyscignelas jednak, u nas chyba jedna jedynka górna póki co.
Edit po plukaniu nosa: dobra, albo mam dziwny łeb albo coś źle robilam, miałam pchać wodę do jednej dziurki, a drugą miała wyplywac, więc u mnie niczym nie wylecialo, poczulam jedynie njak rozsadza mi łeb, prawdopodobnie za mało wody pchalam, bo miało starczyc na dwa razy po jednej dziurce, a mi starczyło że hej, a jak pchalam mocniej to leciało ustami (zabije się)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:50
-
hej hej!
oj Zgredko, bidulo, wspolczuje Ci bardzorob czesto te inhalacje i psikaj woda morska. nie wiem, co Ci jeszcze moge poradzic
Młoda Damo- gratulacje!!to znaczy, ze zaliczyliscie wpadke, czy jednak postanowiliscie postarac sie o rodzenstwo dla Adasia? Jeszcze pamietam jak niedawno mowilas, ze nie ma o tym mowy, ze moze za pare lat
a tu masz babo placek!
kurde, chyba musze zmienic nastawienie na "nie chce teraz dziecka" to mi sie pojawi, biorac pod uwage przypadek Zgredki, Lili i Ciebie
Kroko- gratki kolejnego zabka! starania widze u Ciebie calkiem calkiemale by bylo fajnie gdybysmy znow razem zaciazyly
a mojemu wybaczylam jakos ta wtope, bo mi sie przykro zrobilo jak patrzylam na niego. prawie mi sie poplakal bidulek
no coz. kupi sobie jakas bransolete na ten nadgarstek i jakos zdzierze hehe
wspolczuje rozwalonego palca
ja ostatnio w pracy sobie przecielam kciuk takim paskiem metalowym i teraz dotknac w tym miejscu nie moge, tak mnie napaża
Lara- łiii! czekamy na karteczkejak tam Anula po upadku? sa jeszcze slady?
Nenek- ano wlasnie, zrobi sie cieplo, puscisz Malego na plac zabaw i niech szalejew koncu sie przyzwyczai do dzieci, a Ty bedziesz miec chwile spokoju. wytrwalosci kobito!!!
A mi dzisiaj glowa od rana pekawczoraj taka piekna pogoda, a dzisiaj znowu dupowato. pewnie to przez cisnienie... wczoraj bylam na tej wizycie kontrolnej i cytologii i wyglada, ze wszystko ok. wyniki cytologii za 4tyg., ale poprosilam lekarke coby zerknela na jajniki. no i w prawym mam bardzo ladny pecherzyk 13mm, endometrium 7mm, wiec generalnie warunki spoko. oby nam sie powiodlo w tym cyklu, ehh.
spokojnego dnia Wam zycze i zdrowka chorym :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:13
-
Wróżko. Wstyd ale kolejna wpadka. ; P dziwnie sie czuje ... ale jestem szczęśliwa, bo mialam takie plany ale nie po roku ale powiem z malym byłam bardziej przerażona po tescie i przez pierwsze dwa tygodnie. Damy radę. Zrobię wszystko zeby dzieciaczki mialy sie dobrze ,ulozy sie.
A i życzę owocnego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:17
WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo ja pacze! Młoda gratulacje
Zgredko musisz iść do lekarza, u mnie co zapalenie zatok to miałam antybiotyk. Sinupred jest bez recepty.
Kroko gratki zębawspółczuję palca.
U nas minął właśnie tydzień od kupy, o dziwo tragedii nie ma, bąki idą fest, czekamy. Doktorek mówił, że jak nie ma tragedii czekać aż samo wyjdzie, powyżej 10 dnia dać wlewkę albo czopka. No to czekamy.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Dzięki laski, no mój palec nie wygląda ciekawie, ale goi się.
Najgorzej jak wkładam do wody a jak wczoraj kapalam Zuzię to myślałam że się zes*am ale dałam radę.
Wróżka teraz to akurat nie gzimy się odkąd mnie mąż w niedzielę wnerwil a najbardziej prawdopodobne ze jeśli mam owulke to teraz także nie nastawiam się na nic.
W ogóle mam jakiś luzik w tym temacie.
Lara stawiam raczej na młodszą, w tej starszej coś mi nie pasuje i trzymam się zdania że moja intuicja jest dobra, może się mylę, nie wiem.
Zgredka współczuję Ci tej choroby.
Byłaś u dr? -
Kroko kup sobie maść Tribiotic i smaruj palec.
Ania sie wyspala, wiec za godzinkę obiad i spacer. Dziś oprócz ogródka zawitamy rownież na placu zabaw
Czy gdy wkładacie butki dzieciaczkom to tez wyginają palce i zakładanie butów trwa wieczność?Krokodylica lubi tę wiadomość