Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lili, strasznie współczuje. Oby to nie było nic złego.
Buziaki dziewczyny, głowa do góry, po złych dniach wyjdzie słoneczko. Tak jak u nas. Madzia ostatnio jest bbezproblemowoa.
Ma już pięć miesięcy, ale zlecialo. Potrafi już dawać cześć
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Izolec z tego wszystkiego nie pogratulowalam ci;)rosnijcie zdrowo i buziaczki dla Tomcia!
Konwi sama Op to okolo tyg problem pojawi sie gdyby sie okazalo ze zlosliwy:/ale nawet nie biore tego pid uwage!!!tzn staram sie myslec pozytywnie bo bym oszalala.
Nena i jak u ciebie to wygladalo?przed Op i po?Izoleccc lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili, u Was ten guzek w śliniance przyusznej czy podżuchwowej?
Pewnie niewiele pomogę bo ja zrobiłam głupotę i usunęłam zmianę u lekarza medycyny estetycznej..., znieczulenie miejscowe, jedna chwila ( pół h ) i do domu. Blizna cieniutka. Wynik histopat. ok, kilka kontroli USG i już...
Zmiany takie usuwać powinien dobry chirurg onkolog, hospitalizacja, odpowiednia opieka, itp. U mnie na szczęście skończyło się ok, nerwy twarzowe nienaruszone i jak do tej pory wszystko gra, ale mogło nie być tak wesoło. Dostałam mega opiernicz od laryngologa.
Także będzie dobrze, dobry lekarz i wszystko potoczy się pomyślnie
Dawaj znać jak sytuacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:44
-
U nas przyuszne jestesmy pod opieka laryngologa usg wykazalo guzka slinianek na 14 kwietnia mamy rezonans magnetyczny by wszystko dokladnie obejrzec zbadacitd tak na prawde juz resonans pokazuje czy jest to zmians lagodna czy zlosliwa lekarz tlumaczyl ze pokazuje rozwniez jak umiejscowiony jest guzek jak duzy i jak duzo trzeba wyciac na wyniki czeka sie 7 dni czyli 21 kwietnia bedzie +/-wiadomo na czym stoimy, mialas narawde szczescie ze u ciebie bez powiklan sie obylo glownym problemem sa te nerwy twarzowe tzn zeby ich nie uszkodzic
Nena a nie myslalas zeby Diego mial kontakt z innymi dziecmi?moze on potrzebuje towarzystwa?a jedzeniem sie nie przejmuj u nas od 2 tyg wszystko jest beee kilka kesow i koniec jedzenia:/ale Leo wyglada dobrze wiec staran sie nie stresowac wczoraj jadl szparagi i nawet mu podeszly ladnie zjadl a dzisiaj juz po 4 kesach nie no i co robic;)ramanesko tez ostatnio wcinal az mu uszy sie trzesly za 2 dni beeee no rece opadaja:/Nenaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Czyli jesteście w dobrych rękach, zaopiekowani, będzie git
Przyuszne u dzieci i dorosłych do mniej więcej 40 r.ż. są zwykle zmianami łagodnymi. Kciuki!
A Diego ciągle z matką, faktycznie może też dlatego taki pieronek...maminsynuś rozpuszczonyDzieci na placach zabaw go onieśmielają, stoi jak zaczarowany gdy Go zaczepiają
Nie oddam Go jednak jeszcze do żłobka, boję się...
A może po prostu taki charakterny... -
Dziewczyny informacja dla was. Zrobilam przed chwila test u mojej mamy po kryjomu hahahah wyszedl pozytywny. Jestem zalamana w tym miesiacu bralam febrisan teraflu orofar max i jebanq FURAGINE... jestem rozbita
nie chce stracić maluszka
masakra. Chłop juz wie. Nie jest zalamany choć to mnie cieszy. Na razie nikomu nie mam zamiaru gadac. Musze oklamac siostrę niestety ,bo nie chce zapeszac. Test mogl bys zaklamany jutro zrobie drugi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:57
Summerka, Arienna, LaRa, konwalianka, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Młoda
ale dreszczyk emocji, w takim razie czekam na poprawkę jutro
i nie przejmuj się lekami na będąc w ciąży dwa razy byłam na antybiotykach i takie tam będzie git
a z mężem się ułoży, przyjdzie wiosna będzie więcej słońca i się poukłada zobaczysz
:*
-
Sama jestem w szoku. Powinnam dostac w poniedziałek okres najpóźniej dostałam własnie w styczniu 17. A tu nic a nic lekkie pobolewanie podbrzusza i dodatkowo - mdłości!!! taaak tak dziwne ale delikatne mega złe samopoczucie mam więc coś sądze,że test się nie mylił od razu dwie grube krechy żadne czekanie ... ja się ogromnie cieszę choć boje mega jak to pogodze .Jestem sam na sam ze wszystkim.Ledwo do lekarza mam czas się wybrać a co dopiero kontrole.Mały wymagający jest,ciągle chce się nosić a waży jakieś 11 kg ;/ Ale najbardziej martwią mnie te leki.Moja siostra nie wiedziała o ciąży leczyła się na zapalenie pęcherza jak ja ale brała antybiotyk kategori c i straciła w 12 tygodniu
-
laska a przestaniesz Ty się nakręcać negatywnie??
kopa nie dostaniesz bo ciężarnej nie wolno kopać ale przywołuję Cię do porządku, wszystko będzie ok
ciesz się
może siostra straciła ciążę z innego powodu, pomyśl o matkach które chleją i ćpają w ciąży i dzieci rodzą się na haju ale w miarę zdrowewszystko będzie ok mówię Ci
-
Dzięki wielkie powiem jestem przeszczęśliwa
to dziwne ,bo to nie czas na rodzeństwo dla małego ale damy radę.Byle było zdrowe
Anastazjaaa, LaRa, Summerka, Krokodylica, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny informacja dla was. Zrobilam przed chwila test u mojej mamy po kryjomu hahahah wyszedl pozytywny. Jestem zalamana w tym miesiacu bralam febrisan teraflu orofar max i jebanq FURAGINE... jestem rozbita
nie chce stracić maluszka
masakra. Chłop juz wie. Nie jest zalamany choć to mnie cieszy. Na razie nikomu nie mam zamiaru gadac. Musze oklamac siostrę niestety ,bo nie chce zapeszac. Test mogl bys zaklamany jutro zrobie drugi
-
to jest najlepszy czas, fakt będzie ciężko ale dzieci Ci kiedyś podziękują że nie mam między nimi dużej różnicy, ja mam dwie siostry, jesteśmy co 6 lat i dogaduję się z nimi dopiero teraz jak wszystkie jesteśmy dorosłe wcześniej była masakara bo jak moja starsza siostra wychodziła za mąż ja miałam ja szłam do ogólniaka a moja młodsza siostra miała 12 lat więc sobie wyobraź jaka przepaść była między nami
-
Summerka wrote:Młoda, lubie za pozytywny test i po cichu gratuluje;) a lekami sie nie martw, na takim etapie ciazy leki nie maja wpływu (info. od kilku ginekologów i koleżanek, ktore tak robiły i pytały lekarzy )
)
fakt- jakby miało zaszkodzić to być po prostu nie zaszła
-
Tylko głupi żołądek mnie pobolewa nie wiem dlaczego ehh oby to nic poważnego.W poniedziałek na wizytę się umówie.Znając życie będę musiała czekać .Ale nie ma co za wczas iśc też. Z małym byłam w 6 tyg i 4 dniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:08
-
Arienna wrote:to jest najlepszy czas, fakt będzie ciężko ale dzieci Ci kiedyś podziękują że nie mam między nimi dużej różnicy, ja mam dwie siostry, jesteśmy co 6 lat i dogaduję się z nimi dopiero teraz jak wszystkie jesteśmy dorosłe wcześniej była masakara bo jak moja starsza siostra wychodziła za mąż ja miałam ja szłam do ogólniaka a moja młodsza siostra miała 12 lat więc sobie wyobraź jaka przepaść była między nami
Ja pocichu liczę że moje chłopaki będą miały dobry kontakt między sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:15
-
Nie wiem ale wątpię dostałam przed wczoraj taki nagły atak w sumie nie boli mocno ale ćmi i cały brzuch mam taki napuchnięty ciężki ,dziwne ;/ ale zobaczymy u lekarza oby to nie...pozamaciczna
masakra teraz będę wszystko sobie wkręcać.Wybaczcie mi kurde nooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:18
-
Anastazjaaa wrote:Eeeee nie doluj mnie
Ja pocichu liczę że moje chłopaki będą miały dobry kontakt między sobą
Anastazjaaa lubi tę wiadomość