Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna współczuje tej kozy
A z tym tsh to naprawdę, raz za dużo, raz za mało i tak w kółko
Lecę spać dziewczynki, miłej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:12
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hej... ja wlasnie sie obudzilsm po 5.minutowej drzemce ;/ zasnelam o 19tej ;(((
wczesniej bylam z kumpela na sklepach, napracowalam sie kupujac mezowi 2 swetry a sobie sukienke w Qiosque
maz poszedl w miedzyczasie pic do kumpla, mam nadzieje ze nie chlapnie za wczesnie ze u nas cos sie ruszylo z prokreacja
Z pseudopiw polecam bawarie jablkowa pija,m tez zwykla i piwa niemiecki alkohol frei bo maja smak najbardziej podobny do piwajustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry mamuski
Właśnie zjadlam sniadanko i lece do pracy.potem zakupy z kumpela i kawka i pewnie nie dam rady juz tu zajrzec. Obiecuje poprawe
Zgredka - Marika z Monika ? No co Ty masz jakieś doświadczenie z tym imieniem .... :>
Miłego dnia kochane.
-
i ja się witam.. ja na nogach od 4..znowu mi się śniła.. śmierć.. mam już dosć snów, w których ktoś umiera.. skąd to się bierze?
śniadanko zjedzone, kawka wypita, zaraz do przedszkola a później na cotygodniowe zakupy do auchan.. buziaki -
dzien dobry
witam sie zasmarkana i z wiekszym bilem gardla niz wczesniej
dzis mialam pracowac z domu, ale poznym wieczorem znow dostalam wiadomosc i musze do pracy pojechac. jeny jak oni mnie wkurzaja. nie lubie pracowac z facetami w tej firmie.
Tamka, obmacalas brzuchol?
piwko bezalkoholowe....na mnie czeka na sobote + stek tutaj nie mam wielkiego wyboru. jest jedno produkcji norweskiej i jedno niemieckie ale naprawde nie ma alkoholu - 0
Konwalianko, wspolczuje koszmarow moze Twoja podswiadomosc wplywa na te sny. boisz sie bardzo smierci, przemijania. a moze zmian. nie weim...daaaaawno daaaaawno temu tymi tematami sie zajmowalam i nie pamietam
mi tez sie od poczatki ciazy snia rozne rzeczy. ostatnio, pewnei w zw. z tym ze nadal zle sie czuje - szczegolnie w nocy- spie nadal w spialni goscinnej i bardzo tesknei za mezem (dzieciaki chore na nim wisza wieczorem i w nocy) to snia mi sie jakies baby krecace kolo niego czekam na weekend. mam nadz.,ze dzieci beda sie lepiej czuly (w sumie to starszak cos niebardzo sie czuje), a my bedziemy mieli chwile dla siebie.konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Ja wczoraj wieczorem odpadłam bo... na pewno nie zgadniecie co. :]
Dziś mam urodziny i życzę sobie więcej nie wymiotować!!!!
Dziewczyny moja koleżanka mówiła mi że pierwszy "ruch" dziecka jaki poczuła to było jak by jej ktoś bańkę mydlaną w brzuchu puścił i że nie da się tego pomylić z niczym innym, i powiem Wam że wczoraj położyłam się wcześniej do łóżka i nie mogłam zasnąć i tak sobie leżałam z zamkniętymi oczami i poczułam dokładnie jak mówiła - bańkę mydlaną w brzuchu. Czyżby czyżyk?
A co do snów mi powoli przechodzi, ale do tej pory CO NOC miałam jakieś durne sny.Nieukowa, justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Krokus!!!!! Spełnienia najskrytszych marzeń, jak najmniej męczarni, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!! Dla Ciebie i maluszka :*
WitamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku skarbie WSZYSTKIEGO naj naj naj naj - 100 lat, 100 lat, 100 lat , oraz żeby odpuściły Tobie te wszystkie dolegliwości, abyś mogła cieszyć się w pełni ciążą, aby mąż nie dostarczał za wiele nerwów, aby szczęście, miłość i spokój towarzyszyły CI każdego dnia, oraz spokojnego i lekkiego porodu:)
buziaczki:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane, ja tak szybciutko z życzeniami dla Aligatorka i wpisaniem na listę CzaryMary
Znowu dzisiaj zabiegany dzień, wiecie rozumiecie Ale już jutro PIĄTEK, czyli niedługo wszystko wróci do "normalności"
KROKO:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca39734bcafc.jpg
Buziaczki!
1. Malenq - 06.04.2014 - 08.01.2015 - Córka - Konstancja
2. Helenkq - 30.04.2014 - 04.02.2014 (ale prawdopodobnie ok. 30.01.2014 CC) - Syn- ?
3. Justta - 30.04.2014 - 05.02.2015 - Syn - Leoś
4. Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
5. Yasmin - 24.05.2014 - 2.03.2015 - nie ma pewności - ?
6. Konwalianka - 05.06.2014 - 06.03.2015 - Syn
7. Tamka - 18.06.2014 - 17.03.2015 - Syn - Kajetan/Kacper
8. Krokodylica - 20.06.2014 - 31.03.2015 - ? - Zuzia / Franek
9. Ewik - 23.06.2014 -
10. Beszka - 25.06.2014 - 31.03/01.04
11. CzaryMary - 26.06.2014 - 2.04 2015 - ? - Marika/Leonard
12. Zgredka - 14.07.2014 - 3.05.2015 (maly patriota) - ? - ?
13. LaRa - 18.07.2014 - 24.04.2015 - ? - ?
14. Nieukowa - 6.09.2014 -12.06.2015 (wg OM) - ? - Emilia/Liliana, Radosław/?
15. Arienna - 7.09.2014 - 14.06.2015 - ? - Zuzia / WojtekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:31
Malenq, CzaryMary, Krokodylica, justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj Krokodylku
wiecie co? rozwiązałam problem z urodzinami teściowej przeniosłam wizytę u gina na wcześniej tak więc na urodziny teściowej będę po wizycie i będziemy mogli jej powiedzieć w prezencieKrokodylica, Malenq, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Arienka No to super Zawsze jest rozwiązanie
Czujesz już jakieś objawy ciążowe? Bo ja prawie nic (jakieś kłucie tu i ówdzie + cyce wieczorem...)
A ja głupia źle zapisałam sobie kiedy mam wizytę u prywatnego gin - w 2 kalendarzach mam 2 różne daty i muszę cholera zadzwonić żeby się dowiedzieć
-
beszka - to oby szybko Ci poszło z tą chorobą.. o śmierci wogóle nie myślę. nie myślałam do tej pory..ale odkąd mi sie przyśniło, ze mama umarła to już przegięcie..
Krokodylku to i tu życzę Ci samych lepszych chwil (bez wymiotów), radości z ciaży i szybkiego, sprawnego porodu, a później aby maluch okazał się śpiochemKrokodylica lubi tę wiadomość