X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszzzzzzzz Tamuś w tyg. w którym jesteś, ja nic nie czułam, nawet nie starałam się wsłuchiwać...bo nie wiedziałam czego wyczekiwać, poczekaj tydzień, dwa ........ a już przez kolejne miesiące do rozwiązania będziesz prosiła dziecię "tylko nie tak mocno", albo "kochanie w żebra mamusi nie wal" lub "zabierz tą nogę z mojego pępka" hehehehe
    spokojnie doczekasz się ;)

Tamka, justta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już stóp nie widzę :P

Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Malenq, wiem, ale... wiesz jak to jest ;)

Beszka, mały pokazuje gdzie ma resztę świata :P

Yasmin, rozwaliłaś mnie tym pępkiem ;)

ja się właśnie zestresowałam po razn enty, bo spojrzałam na swój kalendarz i belly mówi mi, że od 29 października mam zacząć szykować rzeczy dla dziecka - gdzie?! w tym malutkim pokoiku kątem u szwagierki, gdzie teraz mieszkamy? mamma mia, trudno, wszystko będzie na ostatnią chwilę, bo wygląda na to, że przeprowadzimy się dopiero w połowie grudnia, a i to przy dobrych wiatrach :/

zazdroszczę Wam tych zakupów i prasowania, ja na razie mam jeden boski komplecik od teścia, więcej się nie zmieści ;)

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś jeszcze masz czas skarbie na kompletowanie rzeczy.....:) zobaczysz zdążysz i wszystko uda się "na tip - top" :)
    mnie od prasowania już krzyż boli, kolejną część jutro....
    skarbie ja porodu mogę się w grudniu już spodziewać, więc wiesz...........;)

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, to jest niesamowite Malenq! całą Twoją ciążę jesteśmy razem ;) moją zresztą też

to jest wspaniałe uczucie tak móc razem wszystko dzielić i przeżywać

Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak patrzę na naszą listę - Tu to ewidentnie będziesz pierwsza, nasze pierwsze forumowe dzieciątko!

ale w lutym to się będzie działo! ;)

Yasmin, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tamuś, kochana :* ja mam duże mieszkanie, osobny pokój dla dziecka i nie kupiłam jeszcze NIC. Parę rzeczy dostałam... dosłownie kilka ubranek. I nie zamierzam jeszcze niczego kupować. Rozglądam się za wózkiem jedynie, ale tylko po to żeby nie przegapić jakiejś super okazji.
    Powolutku sobie wszystko skompletujecie. Część na pewno dostaniecie w prezencie więc dokupisz tylko to czego Wam braknie :)

Tamka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    I tak patrzę na naszą listę - Tu to ewidentnie będziesz pierwsza, nasze pierwsze forumowe dzieciątko!
    No :D bibkę zrobimy :D

Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no! jakieś pępkowe trzeba będzie zrobić ;) ale się opijemy tych radlerów 0 ! :P

Yasmin, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, napisałam post i mi sie skasował.. jestem zła! nie pisze więcej!! foch ciężarnej

ja dziś kupiłam bavarie, zaczynam zbierać zapasy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:57

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaserwuję pokrzywę ;P

Tamka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dobra, napisałam post i mi sie skasował.. jestem zła! nie pisze więcej!! foch ciężarnej

ja dziś kupiłam bavarie, zaczynam zbierać zapasy :)
    buuuuuuu przytulam (((Konwalijka)))

konwalianka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosiadam się do pokrzywy:)

heheh tak Tamuś, dlatego tak wielki sentyment mam do Was:) i aż nie mogę się doczekać aby przedstawić Wam Kosię...jednak mam nadzieję, że to będzie w styczniu:)

Tamka, Yasmin, justta, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas słoneczko świeci, ja trochę posprzątałam i teraz leżę. Ubranek dla małego trochę mam, resztę jeszcze kupię, praktycznie to mam tak już na rok ;-) U mnie pępek już wywaliło i jak chodzę to odstaje, śmiesznie to wygląda ale mi nie przeszkadza, a ciemnej linie nie mam, w poprzedniej ciąży wyskoczyła mi dopiero po porodzie, za to pojawiła się u mnie już siara, nie dużo ale już jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:04

Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde i znow chciec cokolwiek napisac trzeba najpierw doczytac ;)

yasmin to co napisalam to najwazniejsze jest po cieciu a mialam juz dwa to wiem ;)
    a i jesli da sie rade to nie brac przeciwbolowych po, bo rozrzedzaja krew i wszystko sie dluzej goi

kurde wy juz kupujecie i prasujecie ja raczej przed 30 tygodniem nie bede o tym myslec...
    jedyne co to zamowiłam posciel bo mama moja szyje takie rzeczy ;)
    z moskitiera i takie tam ;)

Yasmin, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie będę płakać jak pępek wyskoczy :) ale mój palec sam wędruje do pępka przy kaszlnięciu lub kichnięciu :D

justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenq, ja już czuję cię "ociężale" a co dopiero będzie pod koniec listopada....już 3dzień prasuje, piorę, prasuję....nie wyobrażam sobie tego robić na finiszu......
    a przy okazji liczę i spisuję "co, ile czego mam"......:)

Yas......u Ciebie ręka sama do pępka a u mnie, przy kichnięciu, nagi same się zaciskają hehehehe

Krokodylica lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde jak slysze wasze narzekanie na kilogramy to mnie ponosi ;)

samam mam juz +7 a poprzenie ciaze konczyły sie zawsze +20 i tak mysle ze jak bedzie teraz +15 na koniec to bedzie sukces

zreszta po porodzie odpada odrazu jakies 8kg (dzieecko, lozysko, wody) a potem szybko kolejne czyli +12 to wcale nie duzo

potem jesli bedziecie karmic to i tak bedzie ograniczenie tego co mozna jesc przynajmniej przez kilka miesiecy wiec kolejne kilogramy poleca i zanim sie obejrzycie wrocicie do swojej wagi...

kurde kroko mam ten sklepik gdzies chyba moze zajrze ;)

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja mam tak samo.. z tymi nogami.. z tym, że po I ciąży zostało mi "wysiłkowe nietrzymanie moczu" ;/ więc teraz się pogłębia..

helenq - ja w I ciąży przytyłam 18kg.. i wcale nie było mi łatwo zrzucić;/ no ale cóż, tak to już jest i trzeba to "przełknąć"

ja w tym sklepiku Krokodylka wydałam wczoraj 160zł ;/ czekam na przesyłkę, opinię te ciuszki miały dobrą, mam nadzieję, że się nie przeliczę :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja u siebie "ociężale" to nie narzekam na swoje kg......tylko że moje szybko się męczę, krzyż boli, a i moje ruchy są powolniejsze.....a do tego zadyszka (ostatnie moje odkrycie ciążowe)............
    staram się jeść zdrowo, czasem mam "słodkie małe co nieco"....ale wiem że jak bez ciąży potrafiłam zrzucić +30, to po porodzie też sobie poradzę ;)

justta lubi tę wiadomość

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ