Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzz Tamuś w tyg. w którym jesteś, ja nic nie czułam, nawet nie starałam się wsłuchiwać...bo nie wiedziałam czego wyczekiwać, poczekaj tydzień, dwa ........ a już przez kolejne miesiące do rozwiązania będziesz prosiła dziecię "tylko nie tak mocno", albo "kochanie w żebra mamusi nie wal" lub "zabierz tą nogę z mojego pępka" hehehehe
spokojnie doczekasz sięTamka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem Malenq, wiem, ale... wiesz jak to jest
Beszka, mały pokazuje gdzie ma resztę świata
Yasmin, rozwaliłaś mnie tym pępkiem
ja się właśnie zestresowałam po razn enty, bo spojrzałam na swój kalendarz i belly mówi mi, że od 29 października mam zacząć szykować rzeczy dla dziecka - gdzie?! w tym malutkim pokoiku kątem u szwagierki, gdzie teraz mieszkamy? mamma mia, trudno, wszystko będzie na ostatnią chwilę, bo wygląda na to, że przeprowadzimy się dopiero w połowie grudnia, a i to przy dobrych wiatrach
zazdroszczę Wam tych zakupów i prasowania, ja na razie mam jeden boski komplecik od teścia, więcej się nie zmieścijustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamuś jeszcze masz czas skarbie na kompletowanie rzeczy..... zobaczysz zdążysz i wszystko uda się "na tip - top"
mnie od prasowania już krzyż boli, kolejną część jutro....
skarbie ja porodu mogę się w grudniu już spodziewać, więc wiesz...........Tamka lubi tę wiadomość
-
tamuś, kochana :* ja mam duże mieszkanie, osobny pokój dla dziecka i nie kupiłam jeszcze NIC. Parę rzeczy dostałam... dosłownie kilka ubranek. I nie zamierzam jeszcze niczego kupować. Rozglądam się za wózkiem jedynie, ale tylko po to żeby nie przegapić jakiejś super okazji.
Powolutku sobie wszystko skompletujecie. Część na pewno dostaniecie w prezencie więc dokupisz tylko to czego Wam braknieTamka lubi tę wiadomość
-
dobra, napisałam post i mi sie skasował.. jestem zła! nie pisze więcej!! foch ciężarnej
ja dziś kupiłam bavarie, zaczynam zbierać zapasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:57
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydosiadam się do pokrzywy:)
heheh tak Tamuś, dlatego tak wielki sentyment mam do Was:) i aż nie mogę się doczekać aby przedstawić Wam Kosię...jednak mam nadzieję, że to będzie w styczniu:)Tamka, Yasmin, justta, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka u nas słoneczko świeci, ja trochę posprzątałam i teraz leżę. Ubranek dla małego trochę mam, resztę jeszcze kupię, praktycznie to mam tak już na rok U mnie pępek już wywaliło i jak chodzę to odstaje, śmiesznie to wygląda ale mi nie przeszkadza, a ciemnej linie nie mam, w poprzedniej ciąży wyskoczyła mi dopiero po porodzie, za to pojawiła się u mnie już siara, nie dużo ale już jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:04
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
kurde i znow chciec cokolwiek napisac trzeba najpierw doczytac
yasmin to co napisalam to najwazniejsze jest po cieciu a mialam juz dwa to wiem
a i jesli da sie rade to nie brac przeciwbolowych po, bo rozrzedzaja krew i wszystko sie dluzej goi
kurde wy juz kupujecie i prasujecie ja raczej przed 30 tygodniem nie bede o tym myslec...
jedyne co to zamowiłam posciel bo mama moja szyje takie rzeczy
z moskitiera i takie tam
Yasmin, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenq, ja już czuję cię "ociężale" a co dopiero będzie pod koniec listopada....już 3dzień prasuje, piorę, prasuję....nie wyobrażam sobie tego robić na finiszu......
a przy okazji liczę i spisuję "co, ile czego mam"......
Yas......u Ciebie ręka sama do pępka a u mnie, przy kichnięciu, nagi same się zaciskają heheheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
kurde jak slysze wasze narzekanie na kilogramy to mnie ponosi
samam mam juz +7 a poprzenie ciaze konczyły sie zawsze +20 i tak mysle ze jak bedzie teraz +15 na koniec to bedzie sukces
zreszta po porodzie odpada odrazu jakies 8kg (dzieecko, lozysko, wody) a potem szybko kolejne czyli +12 to wcale nie duzo
potem jesli bedziecie karmic to i tak bedzie ograniczenie tego co mozna jesc przynajmniej przez kilka miesiecy wiec kolejne kilogramy poleca i zanim sie obejrzycie wrocicie do swojej wagi...
kurde kroko mam ten sklepik gdzies chyba moze zajrzeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq ja mam tak samo.. z tymi nogami.. z tym, że po I ciąży zostało mi "wysiłkowe nietrzymanie moczu" ;/ więc teraz się pogłębia..
helenq - ja w I ciąży przytyłam 18kg.. i wcale nie było mi łatwo zrzucić;/ no ale cóż, tak to już jest i trzeba to "przełknąć"
ja w tym sklepiku Krokodylka wydałam wczoraj 160zł ;/ czekam na przesyłkę, opinię te ciuszki miały dobrą, mam nadzieję, że się nie przeliczęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale ja u siebie "ociężale" to nie narzekam na swoje kg......tylko że moje szybko się męczę, krzyż boli, a i moje ruchy są powolniejsze.....a do tego zadyszka (ostatnie moje odkrycie ciążowe)............
staram się jeść zdrowo, czasem mam "słodkie małe co nieco"....ale wiem że jak bez ciąży potrafiłam zrzucić +30, to po porodzie też sobie poradzęjustta lubi tę wiadomość