Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Och jakże moje dziecko biega szczęśliwe od pobudki bo dzis w końcu po 2 tyg przerwy jedziemy na basen w końcu, tylko kolego Ani nie bedzie bo przedwczoraj wyszedł ze szpitala (obkurczają mu sie krtań i nie mógł oddychać). Chyba bym na zawał zeszła w takim momencie....
Chyba tancereczka mi rośnie.... Takie mam marzenie.... Ale wieczorem miałam włączony tv na Tancu z Gwiazdami, a Ania oglądała i tańczyła razem z nimi och jaki piękny widok, a nasmialismy sie ze hoho
Kroko, co do pieluch to kaplam sie, ze dady ńie maja w promo 2,dopiero od 3, wiec tym samym opłaca sie kupić te z babydreama bo paczka wychodzi (do jutra) 16 zł.
Tez miałam kolczyk w pępku, ale w ciąży z Ania ginka kazała wyciągnąć i od tamtej pory juz nie założyłam. Choc ostatnio wpadł mi w rękę, chciałam sprawdzić czy jeszcze da sie włożyć ale w jakimś miejscu dziurka zarosła. No ale brzuch mam paskudny wiec nawet mi to nie w głowie.
Zgredka pokaz wozio.
Konwi, zazdro spa. Fajny gest rodziców
Wczoraj malz kupił mi tego karchera do okien, szyb. Dzis spróbuje wykorzystać te cudo do umycia frontów szaf, bo mam szkło. Przy mojej systematyczności mycia okien (co 2 tyg) to mam nadzieje ze sprzet sie spisze.
Wczoraj tez skoczyłam do sklepu kupić krzewy owocowe, porzeczkę i porzeczki-agrest, i róże, bo stare zaczęły schnac. Dzis mimo deszczu musze jechac je wkopać.
Miłej soboty -
Nie dzień dobry buuu obudziłam się z bólem głowy.
Jeszcze leżę bo Zuzka jeszcze śpi - wow.
Dzisiaj przychodzi do nas nowa niania na parę godzin więc pewnie trochę ogarnę chatę w tym czasie. No chyba że będzie mnie tak dalej głowa rębać to nic nie zrobię. -
hejo!
witam sie z czarna maska na facjacie. robie sobie mini spa korzystajac z drzemki chlopakow. u nas ok, choc Franek jeszcze kaszle i z nosa cieknie. no ale jakos daje rade. podbudowywuje sie tym, ze nawet jak sa obaj w domu to sama ich ogarniam. wypracowalam sobie juz jakas tam metode i to mnie cieszy wczoraj przezylam chwile grozy, bo moja siostra mieszka w Sztokholmie, no i moj tata ostatnio tam w odwiedziny pojechal. Jezu, serce mi stanelo jak uslyszalam co sie stalo na szczescie u nich ok. dostali zakaz opuszczania domu. robie wlasnie marchewke z zasmazka. wieki cale nie robilam. bedzie jedzone poza tym moj jest na diecie boxowej i ja zamierzam wziac sobie obiady i sniadania z tej diety. no i od poniedzialku wyzwanie 30dniowe z mel b. ktoras chce dolaczyc?
Konwi- udanego pobytu u rodzicow! miejmy nadzieje, ze troche tam odsapniesz. super pomysl z tym spa
Kroko- wspolczuje bolu glowy nienawidze. daj znac jak nowa niania. super, ze Zuzia juz miala pierwsza wizyte idz z nia za kolejne 3 mce itd. to sie przyzwyczai i bedzie zuch pacjent
Lara- fajnie z tym basenem kiedys pozyczylismy karchera do okien i bylam bardzo zadowolona choc ja lubie tak czy siak myc okna, odpreza mnie to jakos aa Mieszko i Mikolaj mi sie bardzo podobaja. nasz mial byc Mikolaj, gdyby sie urodzil 6 grudnia
Lili- kochana, bylabym bardzo wdzieczna za notatki moze cos innego wycuduje, bo usypianie to masakra. chodzenie, bujanie, cyckowanie, no wszystkie bledy swiata.
Kotka- gratki serduszka
Adu- o matulu z ta jazda samochodem ja mysle zeby kupic inny fotelik. moze tu tkwi przyczyna?
Smoku- oj znam to znam. moi rodzice pracujacy, a z tesciowa- wiadomo. jak jej pasuje choc na emeryturze. wiec chodzilam jak ten lumos u nas tylko opcja spacer z ojcem, bo inaczej kiszka.
Zgredzia- poka wozek!
uu, moje spa chyba dobieglo konca. slysze glosy dupa dupa.
milego dnia wszystkim!
-
Hej czytałam na raty i nic nie pamietam
Kroko kciukam zeby niania sie sprawdziła.
Na święta u nas żur w niedziele gęś faszerowana a w pon piersi z kaczki z pieczonymi ziemniakami poza tym sałatka i pasztet z ciast sernik i miodownik i tyle.
Mało mnie bo teraz mam mnóstwo rzeczy do zrobienia we wtorek po świętach dostanę pierwsze sprawy i musi wszystko działać. Maz mnie wkurza bo urządza mi biuro bez mojego zdania a gdy mowię ze chce inaczej to jeszcze muszę sie tłumaczyć dlaczego ... nie chce mi sie juz bo zamiast sie cieszyć ciagle muszę o cos walczyć wrr... do tego mama dzis pojechała do brata pomoc mu przy dzieciach bo moja bratowa jest w spa ... to nic ze mój miał dzis okablowanie w kancy zrobić...
Zuzia cały tydz płakała bo brak kupy w koncu wczoraj kupiłam syrop lactulosum i dzis juz dwie zrobiła leży sobie uśmiecha sie takze chociaż tu lepiej. Jagoda kocha swą siostrę wciąż całuje i tuliManiek
-
Lara gratki chłopaka, Mikołaj super imię.
Konwi wow wszyscy na diecie u was. Muszę poczytać o tej dr dąbrowskiej bo jeszcze 9 kg mam do zrzucenia:(
Ja mam kolczyk w języku ... miałam wyjąc bo chyba mi nie wypada juz ale nie moge sie z nim rozstać.
Oj Smoku jak nie masz żadnej pomocy gdy męża nie ma to bedzie b ciezko przy drugim dziecku. U nas mimo wielu zastrzeżeń do mojej mamy to dziekuje Bogu ze mi pomaga bo bym nie dała rady.
Jagoda na zająca dostanie zestaw lekarza i pewnie jeszcze cos jej wymyślę.
Muszę kończyć bo Zuzu mnie wzywa
Maniek
-
Kroko: tez kciukam za nianie..
Maniu: ea faszerowana olaboga zazdro totalne
Do nas dzis przybyla chrzestna lucji potem pojechalismy na impreze do babci, byl tort i zabawy prezenty mala dostala spodniczke i bluZke biala elagancka ale przy jej wzrocie to chyba ma alubowanie pierwszej klasy w niej pójdzie..
Od siostry dostala pieska ktory popierd po calym domu i ma zabojcza melodie, pewnie mi na slosc bo kna wie ze ja tego nienawidze (na szczescie malej szyblo sie znudzil i juz wepchnelam go do szafy) a jutro kade po lego suplo safari od babko z olx za 170 zl (slladka od babci i mojej ciotki) a nowe kosztuje ponad 399zl juz sie jaram..
Padnieta jestem -
Wszystkiego najlepszego dla naszej Lusindy i Zgredzi dla Łucji życzenia cudownego dzieciństwa i Zdrowka, pociechy z brata a Zgredzi dalszego tak świetnego zorganizowania 100 lat dziewczyny!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 08:16
zgredka lubi tę wiadomość
-
Hej, melduje się ale na wariackich papierach..jade zaraz łzożyć papiery do szkoły, aby Tymka przyjęli..buu..
Pępek też miałam przebity,jednak dziura zarosła..
Spóźnione życzenia dla Lusi i zgredki.
Maniek, współczuję walki o "swoje" miejsce pracy..ale pewne i tak wszystko doskonale się uda!
Kroko, jak tam nowa niania?
przyszła @, wiec dla mnie luz..
od wczoraj młody śmiga bez pampka.. nawet drzemki bez i nie zsiusiał się..tez nie woła sam, znaczy czasem..a na ogół ja staram sie sadzać co godzinę lub dwie, zalezy ile pije. trzymajcie kciuki aby poszło dalej..
Sumi, jak dziewczynki?
zgredko, fajne to lego, a Łucja się bawi? U nas teraz lego to szał..
chce Was zapytac.. jak wasze dzieci jedzą..tzn..co robią gdy Wy karmicie je np zupą? Czy same jedzą? U nas niestety zobaczył jak Filip ogląda piosenki i też mu się spodobało..obecnie jest na "odwyku", co może daje mu aby sam jadł..ale często wtedy musimy się też "bawić" lego, magiczna plastelina itd..a u Was jak to jest?
no nic, zbieram sie..pakuję -
hej hej
Spoznione zyczenia dla Lucji. rosnij zdrowo!!!
Konwi, hank jak jest b.glodna, to je sama bez niczego. czesto niestety zajada lunch sama, ale przy piosenkach, abym ja mogla zrobic obiad....zycie. ja jejn nie karmie, moj maz tak robi jej w kazdy pt. mini tacos urywa te placki na male kawalki, nklada male porcje miecha i warzyw i wklada jej do paszczy. ja, jak meza nie ma w domu , to nakladam jej an talerz miecho, warzywa i kawalki plackow od taco....je co chce....takze wyrodna matka, kochany tatus.
U nas dzieciaki Maja wolne od dzisiaj, wszyscy pracownicy nieszkolni, Maja wolne od czwartku, a ze ja pracuje 50% to jeszcze tylko jutro 2 godz. i wolne do przyszlego wt.
umieram dzis w pracy....strasznie niedobrze mi sie zrobilo po lunchu. nawet pojscie do domu rozwazam. bleee oby to nie wir, a nerwy czy jakies jedzenie
Manku, jeszcze troche i wszystko rozkrecisz. a jak juz pierwsi klienci po swietach, to mala z kim? z mama?
Kroko, jak niania?
Ada, pisz na pw
Reszty nie pamietam....sorry
uciekam dalej pracowac. milego dnia -
Hej hej jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Łucji
Konwi Zuzia je sama, zawsze w kuchni przy stoliku, wyjątkiem jest kolacja kiedy ona się bawi a któreś z nas ją karmi bo kaszy sama nie chce jeść.
Odpiszę na wszystko wiwczorkiem z kompa bo jest zapierdziel
Miłego popołudnia. -
Sto lat dla Lusi
My zabieramy sie za leczenie A na pasożyty znowu.Tzn lekarka nie chciała drugiej dawki nam przepisać ale w zielarskim nakupowałam syropów i znowu robię badania kupy...
H ma problemy ze stopami chyba ma szpotawo-końskie czeka nas konsultacja u fizjo.
Z A jedziemy do poradni ortopedycznej do ortopedy dziecięcego z tymi paluchami.
Poza tym nic nowego ja skończyłam KPI i jestem w 7 niebie ;]MANIEK lubi tę wiadomość
-
Hej
Dla tych co pytały: nowa niania w porządku, Zuzia już w sobotę się z nią elegancko bawiła, myślę że się dziewczyny dogadają.
Beszka ja na święta to chyba jakiejś sałatki dla nas zrobię, więcej nic, bo idziemy do moich rodziców a potem do teściów.
Maniek opierdziel męża, niech robi po Twojemu.
Kolczyk w języku rewelka.
Summi dalej u mamy?
Konwi super że bez pampka.
Ja to nie wiem kiedy my się za to zabierzemy. Ych.
W sobotę była u nas koleżanka Zuzi (w tym samym wieku) i bez pieluszki już.
Beszka ha ha ha wyrodna matka.
Młoda oby z nóżkami dziecięcymi było wszystko dobrze.
My dzisiaj byliśmy kupić rower dla mojej chrześnicy na Komunię.