Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko, masakra z tym prądem. Sukienka i buciki śliczne!
Blondik, uff, dobrze, ze z maluszkiem Ok!
Konwi, No cholercia, co za pech, czy Ty kiedyś idpoczelas u rodziców?
Adu, zdrowia dla małej.
Ara!!!! Kopę lat!!! Witaj i gratulacje wielkie!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Psocia u nas tak dziewczyny spią juz u siebie a łóżeczko bedzie w naszym pokoju tak jak było jak Lili była mała ona spała a my normalnie w pokoju funkcjonowalismy ogladaliśmy coś czy gadalismy wiec mam nadzieje ze maluch da rade a potem bedzie z dziewczynami w pokoju moze kiedys pomyslimy o zamianie.albo na wiesz sie przeniesiemy do mieszkania moich dziadków za pare lat oni niby dwa pokoje ale ponad 55m
-
Jeny cieZko mi nadazyc..
Kroko: super sukienka, maz ma racje co do chorowania
Kotko: ja odbieram max 15 i tak mam wyrzuty sumienia, ale czasem nie da sie wyjac z pracy i tak powinnam siedZiec dluzej ale zal dZieci..
Ja wreszcie musze sprzedac duze lozko i sie do drugiego pokoju wyprowadIc bo w moim sie nonstop o zabawki potykam..
Wrozko: widziaz, ze sie da dwojke ogarnac
Jussta: moj mlody tez gondoli niet -
Hej
Wpadam na szybko, w biegu aby złożyć Wam życzenia Świąteczne.
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, odpoczynku przy rodzinnym stole, mnóstwa wiosennego optymizmu oraz pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym...
Aby Zmartwychwstały Chrystus, Obdarzył Was błogosławieństwem, A Wasze serca napełnił radością.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej!!!
To i ja sie dołączam
Wszystkim Wam życzę wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Ten świąteczny czas niech będzie dla Was chwilą wytchnienia i okazją do uśmiechów. A ponadto życzę wesołego jajka, kolorowych pisanek, kicającego zająca oraz mokrego Lanego Poniedziałku!!!!
Buziaki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej nasprzatalam sie jak dzika. Sernik tez zrobiłam i nalesniki z serem .
Konwi biedna Ty, kiedy odpoczniesz.
Kotka my po jagodę jesteśmy ok 16:20 czasem o 17:00 niestety. Nie jest sama bo zawsze jeszcze sa jakieś dzieci, no taki lajf zanim dojedziemy przez korki zanim z pracy itd. Za to w domu gdy wraca juz nic nie robie tylko jej czas poświęcam .
W takim razie tez Wam kochane i waszym bliskim życzę wspaniałych rodzinnych świąt dużo uśmiechu, mokrego dyngusa a przede wszystkim czasu na świętowanie z rodzina:)Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ja również życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt.
Mnie niestety nadal pobolewa gardło, kuruję się domowymi sposobami, oby szybko przeszło.
Ja dzisiaj trochę poprasowałam, poprałam, posprzątałam, zakupy zrobiłam.
Zuzia pomalowała pisanki.
Także jutro idziemy z koszyszkami.
Robienie sałatek chyba zostawię sobie na poniedziałek żeby były świeże.
Przeniosłam dzisiaj ubrabka Zuzi z mojej szafy do jej pokoju, jakoś się pomieściła w szafie i komodzie.
Teraz trzeba będzie rano latać po ubranka, póki śpi w sypialni a nie u siebie. -
to ja zloze zyczenia.
Wszystkiego co dobre na Swieta. Wypoczynku, dobrego zarelka, milych spotkan rodzinnych i przede wszystkim blogoslawienstwa Zmartwychstalego!
my dzis bylismy z koszyczkiem wszyscy. i bylismy w kosciele doslownie 2 minuty. ludzi tyle, ze masakra. a wiekszosc jak stado baranow, ida nie patrza. pare razy ktos mi prawie dziecko zadeptal tez macie wrazenie, ze wiekszosc kompletnie nie wie jak sie zachowac? smutne to... ot, takie moje spostrzezenie.
chlopaki wlasnie maja drzemke. ja zjadam czekoladowe jajka (nie moge sie opanowac). jak wstana jedziemy do moich rodzicow. jutro plan- pradziadki. pojutrze- tesciowie. a wszystko w akompaniamencie placzego w foteliku non stop Antka (Aniunia- jak mowi na niego Franek).
no nic. trzymajcie sie dzielnie w te Swieta! -
Ja shreka oglądam
U nas w kościele bbb duzo ludzi z dziećmi akurat chyba tak sie złożyło fajnie. Niestety u nas idzie ząb ( tak mysle) bo katar juz któryś dzień apetyt żaden i kupy kwaśne. Dzis taka ze wstawiłam Jagę do wanny a ubrania od razu do prania ... i gdy zrobi kupę to płacze ze ja pupa boli .... moze te piątki wychodzić zaczęły ???
Wróżko współczuje, ludzie faktycznie idą jak mumie i nikt nie patrzy na dzieci. Widzę ze masz grafik napiety
Do nas wlasnie przyjechał mój tato takze jestem zadowolona jutro brat przyjedzie z 3 dzieci i szwagier z synem i żona takze bedzie głośno .... nie wiem jak Zuzia to zniesie.
Świętujcie dziewczynkiManiek