Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama jak sie dowiedziala, ze bedzie u mnie chlopak to byla powaznie smutna, ze nibu z chlopakami ciezko (Psotka moze i chlopaki za matkami ale np bracie mojegp ojca wyrzucili babcoe z domu po smierci dziadka i teraz mieszka w domu opieki obok nas-rodzice mieszkaja na 4 pietrze w dwupokojowym mieszkaniu, a tamci w domach, ktore zreszta finansowala babco
    ia), ale nie o tym. A jak sie okazalo ze to baba bedzie to mama sie ucieszyla bardzo, choc jest osoba oszczedna w okazywaniu emocji. Zas ja chcialam syna, bo sama mialam starszego brata i uwazam, ze facecik powinien byc pierwsz
    a moj powtarza ze jak kobita ma forme na cegle, to pustak nie wyjdzie (jakby to od nas zalezalo, co chinczycy probuja wcisnac biednych Chinkom)

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa niezłe zdjęcie ;-)

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    eee podobno po ślubie i po dziecku to standard, że kobiety włos obcinają.. jakaś manifestacja rozpoczęcia nowego etapu? w każdym razie, mój fryzjer mówi, że ma dużo takich klientek..zresztą sama obcięłam włosy po ślubie..

E tam, ja i przed ślubem miałam wszystko na głowie, na centymetr, na krótko, na długo, na irokeza, podgolone z jednej strony. Czarne, brązowe, blond, rude, pomarańczowe, fioletowe, różowe. :D Generalnie lubię kombinować na włosach. :)

Tak w ogóle to dzień dobry tęczowo. :]

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena przywołaj ty syna do porzadku;)
    bezwstydnik ci rośnie, ciekawe po kim po mamie czy tacie;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Nena przywołaj ty syna do porzadku;)
    bezwstydnik ci rośnie, ciekawe po kim po mamie czy tacie;)
    Wiesz, że nie wiem, ojciec i matka aż tak się nie obnażają ;)
    Zaraz porozmawiam sobie z tą małą kanalią! ;)

Lili83, Malenq, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jakaś dziwna jestem bo z tego zdjęcia nie potrafie zobaczyć to co WY:( mi trzeba jak krowie na rowie palcem pokazać

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa też mam takie zdjęcie :P
    oni tam nieświadomi.. żyją niczym Adam :)
    swoją drogą.. dziecko np. nie wie, że w brzuchu leży głową do dołu, tudzież górze..zrobiono kiedyś eksperyment i dorosłego umieszczono w skrzyni z płynem imitującym wody płodowe.. podobno po kilku dniach także stracił możliwość określenia, gdzie jest jakakolwiek płaszczyzna..niesamowite to!

Justa ale zgrabna babka z Ciebie! ślicznie

justta, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa padła ze zdjęcia hhehe :)

Witam i spadam hehe zjadłam jogurt byłam na ostatnich zakupach jade po małą i bierzemy sie za choinke stroiki juz zrobiłam tylko ozdobić :)

Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    to ja jakaś dziwna jestem bo z tego zdjęcia nie potrafie zobaczyć to co WY:( mi trzeba jak krowie na rowie palcem pokazać
    co Ty maniek, nie widzisz jajek i stojącego siusiaka? na I planie?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Wiesz co, mi akurat bylo obojetne czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka ale jak juz wiem ze to chlopak i gdyby mi nagle powiedzieli na porodowce, ze mam corke to bylabym chyba jednak troche hmm niezadowolona.
    A jest wiele kobiet ktore bardzo pragna albo chlopca albo dziewczynki i juz nawet po badaniach usg sa zawiedzione i smutne i placza do poduszki, ze to nei bedzie ksiezniczka a chlopak. I to jest wlasnie zawiedzenei plcia, takie cos wystepuje ale nikt o tym nie mowi bo wstyd. Ale moze byc jeszcze gorzej. Wyobraz sobie, ze chcialas bardzo miec dziewuszke, na usg wyszlo ze bedzie dziewczynka, ty sie cieszysz jak szalona a na porodowce wyciagaja chlopaka :D. To jest szok napewno.
    Ale generalnei chodzilo mi o to, zeby Niemukowa dobra reklame zrobila ;)

A jak Nieukowa zrobi test z krwi i wyjdzie chłopak a ktoś chce dziewczynki to nie będzie zawód taki jak po usg?

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, Ty ślicznotko :)

łoooooo Nena :D ale fajne zdjęcie hahaha
    Moje dziecię pochodzi jednak z dobrego domu, zawsze nóżki razem ściśnięte :P

Lili83, Nenaaa, justta lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia no to siostra miała przygodę. :) Mój mąż do samego porodu miał być dziewczynką i na porodówce wylazł chłopak. :P Taki psikus.
    Ja mam wprawdzie kilka sukieneczek, ale ogólnie ciuszki mam takie że jak by wyszedł chłopak to też spokojnie może w nich być. :) A i mimo że ma być córa to wiadomo - dużo autek i motocykli. :D

Kotka ja bym chciała umieć szyć, albo robić na szydełku, niektóre rzeczy zrobione ręcznie są takie piękne, piękniejsze niż te ze sklepu.

Lili podziwiam Twoją teściową!

Nena hahahahaha padłam z tego usg. :D
    Tyś chodziła w majtach z golfem aby za dużo widać nie było a mały co? Siurkiem wymachuje na wszystkie strony. Uhuhuhu zemściły się te Twoje majty. :P

Lili83, Nenaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no...z grudnia zaczyna się styczeń robić, kolejna styczniówka urodziła... Zaczynam się poważnie denerwować hehehe.....

Nenaa nio chłopaczyna bezwstydnik:-)

Justta ślicznie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:09

Nenaaa, Yasmin, justta lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    co Ty maniek, nie widzisz jajek i stojącego siusiaka? na I planie?

eeeeeeeeee nie, no kurde widzę kulkę i coś wystającego z niej (przepraszam Nenaa nie mam nic złego na myśli, poprostu nie umiem czytać tych zdjęć usg.)

Nenaaa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    eeeeeeeeee nie, no kurde widzę kulkę i coś wystającego z niej (przepraszam Nenaa nie mam nic złego na myśli, poprostu nie umiem czytać tych zdjęć usg.)
    Ależ ja się nie gniewam :) Masz po prostu przewalone u mojego syna!

MANIEK, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Yasmin z dobrego domu to Justty dzidzia jest 8 miesiac i nie wiadomo;)

Malenq, Yasmin, justta lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, czyli, że my patologia?! O cholercia...żeby mi żadna opiece społecznej nie podkablowała! Cicho proszę siedzieć!
    :P

Lili83, Yasmin, justta, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to normalne.. ja jak Tymka rodziłam.. planowo miał być 6 lipiec..urodził się 23 czerwiec.. a przede mną jeszcze 3 dziewczynki z lipca urodziły i po mnie jeszcze z 4 do tego lipca, więc spokojnie.. to nadal normalne:)

Malenq lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcecie ze mną gadać, to nie. Idę się nażreć. :P

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Yasmin, czyli, że my patologia?! O cholercia...żeby mi żadna opiece społecznej nie podkablowała! Cicho proszę siedzieć!
    :P
    hehehe powiem Ci w tajemnicy, ze ja sobie to tak tylko wmawiam :) Prawda jest taka, że moje dziecko nie ma za bardzo wyjścia. BO ruszyć się nie może z braku miejsca, ale ciiiiiiii Utrzymuję że skromna jest, po mamusi...

Nenaaa lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ