Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja mama jak sie dowiedziala, ze bedzie u mnie chlopak to byla powaznie smutna, ze nibu z chlopakami ciezko (Psotka moze i chlopaki za matkami ale np bracie mojegp ojca wyrzucili babcoe z domu po smierci dziadka i teraz mieszka w domu opieki obok nas-rodzice mieszkaja na 4 pietrze w dwupokojowym mieszkaniu, a tamci w domach, ktore zreszta finansowala babco
ia), ale nie o tym. A jak sie okazalo ze to baba bedzie to mama sie ucieszyla bardzo, choc jest osoba oszczedna w okazywaniu emocji. Zas ja chcialam syna, bo sama mialam starszego brata i uwazam, ze facecik powinien byc pierwsz
a moj powtarza ze jak kobita ma forme na cegle, to pustak nie wyjdzie (jakby to od nas zalezalo, co chinczycy probuja wcisnac biednych Chinkom)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:eee podobno po ślubie i po dziecku to standard, że kobiety włos obcinają.. jakaś manifestacja rozpoczęcia nowego etapu? w każdym razie, mój fryzjer mówi, że ma dużo takich klientek..zresztą sama obcięłam włosy po ślubie..
E tam, ja i przed ślubem miałam wszystko na głowie, na centymetr, na krótko, na długo, na irokeza, podgolone z jednej strony. Czarne, brązowe, blond, rude, pomarańczowe, fioletowe, różowe.
Generalnie lubię kombinować na włosach. 
Tak w ogóle to dzień dobry tęczowo. :]
-
Wiesz, że nie wiem, ojciec i matka aż tak się nie obnażająLili83 wrote:Nena przywołaj ty syna do porzadku;)
bezwstydnik ci rośnie, ciekawe po kim po mamie czy tacie;)
Zaraz porozmawiam sobie z tą małą kanalią!
Lili83, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Nenaa też mam takie zdjęcie

oni tam nieświadomi.. żyją niczym Adam
swoją drogą.. dziecko np. nie wie, że w brzuchu leży głową do dołu, tudzież górze..zrobiono kiedyś eksperyment i dorosłego umieszczono w skrzyni z płynem imitującym wody płodowe.. podobno po kilku dniach także stracił możliwość określenia, gdzie jest jakakolwiek płaszczyzna..niesamowite to!
Justa ale zgrabna babka z Ciebie! ślicznie
justta, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Wiesz co, mi akurat bylo obojetne czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka ale jak juz wiem ze to chlopak i gdyby mi nagle powiedzieli na porodowce, ze mam corke to bylabym chyba jednak troche hmm niezadowolona.
A jest wiele kobiet ktore bardzo pragna albo chlopca albo dziewczynki i juz nawet po badaniach usg sa zawiedzione i smutne i placza do poduszki, ze to nei bedzie ksiezniczka a chlopak. I to jest wlasnie zawiedzenei plcia, takie cos wystepuje ale nikt o tym nie mowi bo wstyd. Ale moze byc jeszcze gorzej. Wyobraz sobie, ze chcialas bardzo miec dziewuszke, na usg wyszlo ze bedzie dziewczynka, ty sie cieszysz jak szalona a na porodowce wyciagaja chlopaka
. To jest szok napewno.
Ale generalnei chodzilo mi o to, zeby Niemukowa dobra reklame zrobila
A jak Nieukowa zrobi test z krwi i wyjdzie chłopak a ktoś chce dziewczynki to nie będzie zawód taki jak po usg? -
Konwalia no to siostra miała przygodę.
Mój mąż do samego porodu miał być dziewczynką i na porodówce wylazł chłopak.
Taki psikus.
Ja mam wprawdzie kilka sukieneczek, ale ogólnie ciuszki mam takie że jak by wyszedł chłopak to też spokojnie może w nich być.
A i mimo że ma być córa to wiadomo - dużo autek i motocykli. 
Kotka ja bym chciała umieć szyć, albo robić na szydełku, niektóre rzeczy zrobione ręcznie są takie piękne, piękniejsze niż te ze sklepu.
Lili podziwiam Twoją teściową!
Nena hahahahaha padłam z tego usg.
Tyś chodziła w majtach z golfem aby za dużo widać nie było a mały co? Siurkiem wymachuje na wszystkie strony. Uhuhuhu zemściły się te Twoje majty.
Lili83, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no...z grudnia zaczyna się styczeń robić, kolejna styczniówka urodziła... Zaczynam się poważnie denerwować hehehe.....
Nenaa nio chłopaczyna bezwstydnik:-)
Justta ślicznie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:09
Nenaaa, Yasmin, justta lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:co Ty maniek, nie widzisz jajek i stojącego siusiaka? na I planie?
eeeeeeeeee nie, no kurde widzę kulkę i coś wystającego z niej (przepraszam Nenaa nie mam nic złego na myśli, poprostu nie umiem czytać tych zdjęć usg.)
Nenaaa lubi tę wiadomość
Maniek

-
Ależ ja się nie gniewamMANIEK wrote:eeeeeeeeee nie, no kurde widzę kulkę i coś wystającego z niej (przepraszam Nenaa nie mam nic złego na myśli, poprostu nie umiem czytać tych zdjęć usg.)
Masz po prostu przewalone u mojego syna!
MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
Malenq to normalne.. ja jak Tymka rodziłam.. planowo miał być 6 lipiec..urodził się 23 czerwiec.. a przede mną jeszcze 3 dziewczynki z lipca urodziły i po mnie jeszcze z 4 do tego lipca, więc spokojnie.. to nadal normalne:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
hehehe powiem Ci w tajemnicy, ze ja sobie to tak tylko wmawiamNenaaa wrote:Yasmin, czyli, że my patologia?! O cholercia...żeby mi żadna opiece społecznej nie podkablowała! Cicho proszę siedzieć!

Prawda jest taka, że moje dziecko nie ma za bardzo wyjścia. BO ruszyć się nie może z braku miejsca, ale ciiiiiiii Utrzymuję że skromna jest, po mamusi...
Nenaaa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH