Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca super że wizyta udana, gratki i oszczędzaj się kobieto

Zgredka figurki są boskie
Yaśmin jak przeglądałam przedmioty u sprzedającego jednego to przypomniałam sobie o tobie, że pytałaś się kiedyś o środek do dezynfekcji zabawek, może taki będzie dobry
http://www.designeko.pl/product/1280/dzieciecy-spray-dezynfekujacy-do-mycia-zabawek-bentley-organic-mini-50ml.html
dużo ma tam różnych środków do mycia, ja będę zamawiać kurę poduszkę do karmienia, jest boska
Dziewczynki miłego wieczoru
-
Już napisałam
starałam się być mega grzeczna, bo najchętniej wywaliłabym wszystko co myślę, ale ojciec jest taki (a teraz jeszcze bardziej zrobił się zawzięty), że jak coś nie po jego myśli to od razu się odwraca..
-
Ja nie powiedziałam, że masz od razu świat wysprzątaćSmoczyca1 wrote:Dzięki dziewczynki

Yas niestety ruszać du.. za bardzo nie mogę, bo ginka powiedziała, że leżeć nie muszę ale mam się oszczędzać i polegiwać, a na dodatek póki moja mama ma urlop to i tak mnie nigdzie nie wypuści i do niczego nie dopuści
cud, że mnie wypuści jutro do fryca chociaż się obciąć 
Pochodziliśmy trochę po sklepach żeby na szybko chociaż jakieś prezenty zrobić i powiem Wam już mam dość chodzenia
Spokojnie i korzystajmy z przywilejów póki można
Heh Zgredka...
szkoda ze tak się ułożyło między Wami... ale dobrze, ze chociaz kontakt macie. Mój tata nas zostawił jak miałam 3 mce, mieszkał całe życie w tym samym mieście co ja, a ja go nigdy nie poznałam, pomimo iż zawsze miałam i wciaż mam najlepszy w świecie kontakt z jego najbliższą rodziną. Moimi dziadkami i jego bratem.
Dziękuję Justa za info. Dziś właśnie odebrałam paczkę z płynem do dezynfekcji powierzchni. Zamówiłam taki choć chciałam taki do zabawek bo jest przeznaczony do kontaktu z dziećmi, ale spieszyło mi się żeby tę szafę nim potraktować i zamówiłam taki silniejszy. Później przetrę jeszcze wodą z mydłem i będzie git. W sumie to ja nie wiem czemu ja się tak uparłam na tę biedną szafę
tylko mój m miał w niej rzeczy nikt inny... Ale głupota nie boli
W każdym razie, jak po świętach przeprowadzę już w końcu ten zabiegu to do przyjścia Kingi zdąży już nabrać domowych dobrych bakterii więc będzie ok.
Mam też używany przewijak i łóżeczko więc poszaleję z tym płynem co mam
a później przyda mi się w pracy i podróży.
Dziękuję CI kochana za pamięć :*
justta lubi tę wiadomość
-
Yasmin ale ja właśnie bym chciała kurze powycierać na szafkach, podłogę umyć, okna bo nie wszystkie zdążyłam wcześniej a poza tym i tak nie widać że były myte przez tą pogodę
w kuchni mamie pomóc, a ta zaraz na mnie że już ozdrowiałam i ma iść się położyć bo niepotrzebnie w taki wiatr po mieście latałam no i masz 
to leże z psem przed tv popijając pokrzywę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
jeszcze to wszytko zrobisz milion razy w swoim życiu, a tego okresu co masz teraz już mieć będziesz. Nie mam na mysli tego że już w ciąży nie będziesz, ale to że będziesz mogła się skupić aż tak bardzo na sobieSmoczyca1 wrote:Yasmin ale ja właśnie bym chciała kurze powycierać na szafkach, podłogę umyć, okna bo nie wszystkie zdążyłam wcześniej a poza tym i tak nie widać że były myte przez tą pogodę
w kuchni mamie pomóc, a ta zaraz na mnie że już ozdrowiałam i ma iść się położyć bo niepotrzebnie w taki wiatr po mieście latałam no i masz 
to leże z psem przed tv popijając pokrzywę
Samolubne, ale cóż... trzeba sobie w życiu jakoś radzić
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po wizycie. Maleństwo ma 5,6 mm, serduszko bije. To najważniejsze. Mam sie oszczędzać, polegiwac i nie przemęczać. Zalecenie jak przy pierwszej ciąży. Do tego progesteron do 12 tygodnia. Za 2 tygodnie kolejna wizyta.
Nenaaa, justta, Krokodylica, konwalianka, Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
To i ja skorzystam z okazji ze jeszcze tu zagladacie i życzę Wam kochane moje spokojnych, rodzinnych Świat pełnych ciepła i radości oraz spełnienia marzeń i zdrówka dla Was i Waszych bobasow w Nowym Roku!
Yasmin, justta, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
My u mamuni. Ubieraliśmy choinkę, ale ze już sie późno zrobiło i siły odeszły to muszę ja dokończyć jutro, na pewno sie pochwale

Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i błogosławionych świat, rodzinnej atmosfery i uśmiechu na twarzy
zdrowych brzuszków 
Ja nasmarowana amolem uciekam spać
Ps. Wybieracie sie na Pasterkę? Bo bardzo bym chciała, ale nie wiem czy dotrwam
Dobranoc
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki

ja tylko na chwilke złozyc wam zyczenia swiateczne
zdrówka zdrówka i przedewszystkim zadnych dolegliwości przynajmniej na ten czas
ciesze sie ze wszystkie wizyty udane, gratulacje
Malenkq spełniło sie twoje zyczenie
swieta w dwupaku
pozdrawiam i uciekam
Nenaaa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aby Nowonarodzony Chrystus obudził w nas to, co jeszcze uśpione, niech światło Jego słowa prowadzi nas przez życie do wieczności. Radosnych Świąt w gronie rodzinnym. Zdrówka, wytrwałości oraz spełnienia marzeń

Nenaaa, Malenq, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wigilijnie

Co do spowiedzi to byłam już w niedziele i rownież trafiłam na świetnego spowiednika hihi kazał przekazać mężowi ze ma mnie wyręczać w cięższych pracach
=> sprzątanie 
Z prac kulinarnych została mi do zrobienia sałatka jarzynowa
No i dokończenie ubierańia choinki i umycie podłóg
Zdrowych i spokojnych Świat dla Was i Waszych rodzin
Krokodylica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]