Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaRa odrętwienie rąk to zatrzymanie wody w organizmie, za to odpowiedzialne są hormony... Umnie niestety doszło do zapalenia cieśni nadgarstków i bez opasek uciskowych nie dam rady funkcjonować...
Pij wodę i pogadaj o tym z lekarzem....
Spać..,........ U mnie śnieg z deszczem...fujjjjjjjjj
-
Ja dzisiaj już nic nie jem
wypiłam sobie ziółka na trawienie, bo w nocy miałam taką zgagę, że hej, pewnie po uszkach bo się napchałam jak prosię
no i dziś ewentualnie rosołek mamuni
i leżakowanie, a co jak mam się oszczędzać to będę no i święta są to co będę się wysilać 
U mnie wreszcie przestało wiać i nawet słońce wygląda
życzę Wszystkim lekkiego i spokojnego dnia
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa nie ma tak łatwo.....
Smoczku Kosia wczoraj była tak jakby trochę "zdezorientowana" dużo hałasu, głosów ludzi, różne smaki...była bardzo spokojna...tylko ja już źle znoszę jazdę autem, i te km dały mi się we znaki...
Ja mam umowę z Nią że grzecznie czeka do 1.01 hehehe
A jak u Ciebie?
Nieukowa e zazdroszczę spaceru, u mnie głowę urywa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 12:26
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dronka dziekuje nie jest źle, mała kopie i nie lubi jeździć autem
a ogólnie sporadycznie krzyż mnie boli,albo biodra no i ta zgaga ale to dopiero wczoraj raz mi się zdarzyło ale zimne mleko pomogło 
Malenq bardzo dobra umowa, byłam wczoraj trochę u teściowej wrrrr ale po całym dniu to marzyłam tylko żeby sobie poleżeć. Nowe głosy słyszała to zainteresowana była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe, cześć, odespałam wycieczkę i jestem gotowa do akcji

Rewelacja się dotlenić...
Moja Lilka raczej nie ma opcji, bo ja jeżdże często i jako kierowca i jako pasażer, nie będzie mi tu dziecko narzekało, niech sie przyzwyczaja
Zresztą my już myślimy o kupnie auta do podróżowania i biwakowania z dzieckiem, o coś takiego chcemy zrobić:
http://thefamilywithoutborders.com/pl/spanie-w-aucie-2013-10-10/
Dziś małą wytrząsłam idąc, to potem nawet kuksańca nie było
Za to teraz czasami puści mi bańkę w brzuchu w ramach zemsty :>
Malenq lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale mam nadzieję, że obejdzie się bez tęczy w Święta!!!