Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie słonecznie, śnieżnie i pięknie.... Gdyby nie zaawansowana ciąża to byłby spacer po puszczy tropienie zwierząt i podglądanie żubrów

A tak zalegam na kanapie, krzywiąc się z bólu, skurcze przepowiadające BH są cora silniejsze, rozchodzące spojenie boli ... I bieganie do łazienki co 5min heheheh
Daje Kośce 5-8 dni hehe
Smoczyca1, Nieukowa, LaRa, justta, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka witam się z kawką i ciastem
Malenqa ale pięknie u ciebie zazdroszczę, u nas dzisiaj pierwszy śnieg w tym roku, ale bardzo malutko, mam nadzieję na więcej, a zobaczymy ile Kosia jeszcze posiedzi w brzuszku
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja w trasie, a jutro czeka mnie kolejna juz docelowa do domu. Podkradlam od ciotki tysiace gazet elle pani twoj styl, to poczytam w domu.
Mam swiateczne postanowienie- pracowac wolno, robic mniej spraw, ale bardziej skrupulatnie. Zostaly tylko 3 m pracy, a bede musiala dawac akta do kontroli wiec przez te 3m-ce musze ladnie narobic..
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWierci się bardzo, rozpycha nóżkami, kręci...jej też już nie bardzo wygodnie...a ja nie wiem jaką pozycję przybrać aby nam obu było znośnie hehehe...
Nie wiem dziewczyny, oznak jawnych nadchodzącego porodu brak.. Ale tak dziwnie psychicznie się czuję, mam mieszane uczucia co do daty...we wtorek mam USG, ale u innego giną, chcę sprawdzić stan wód i czy wszystko gra... Wtedy to będzie 38t2d.......
Nieukowa, Blueberry1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq pieknie u ciebie.
Dalej pijesz hektolitry mineralnej na twoje wody?
Trzymam kciuki za styczniowa Kosie
Jussta, Nena wy tez na finiszu! Ale czas leci...
Mari a konieczna ci ta beta i progesteron? Tylko beda cie stresowac. Poczekaj moze na wizyte i na rozwoj wydarzen?
Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa potrzebna - z gin była taka umowa. A progesteron nie wiem czy od razu nie sprawdzać bo biorę luteine 3 razy dziennie, może od tego tak źle się czuje. Ciągle przelewa mi się w jelitach, bulgocze, mam skurcze jelit i wzdęcia
fatalnie się z tym czuje
Może zmniejszył by mi chociaż dawkę do 2 razy na dobę. U was też początki były takie kijowe?
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

w końcuuuu 

Kosia poczekaj!, e-ciocia chce żebyś była styczniowa!