Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też bym spać poszła ale mój mąż tak wcześnie zasypia i tak potwornie chrapie ze potem zasnąć nie mogę więc się przemecze chyba żeby mieć noc spokojną

Malenq juz gratulowalam dorodnej Kosienki na poprzedniej stronie ale żeby nie było jeszcze raz gratuluję 3500g szczęścia
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenqu-Malenqu!
Ko-sia-Ko-sia! [kibicuje]
Ps. Kiedy najlepiej robić połówkowe? Dziewczyny na czerwcu chcą już robić od 18tc ale chyba lepiej po 20?
Zauważyłam że mnie rejestratorki u gina z FMF zapisały na 16.01, czyli 19t6dc... nie za wcześnie?
Podpowiedzcie, bo sięza bardzo nie znam ;/
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajlepiej ok.21t...tak twierdził mój gin....i tak miałam...Nieukowa wrote:Malenqu-Malenqu!
Ps. Kiedy najlepiej robić połówkowe? Dziewczyny na czerwcu chcą już robić od 18tc ale chyba lepiej po 20?
Zauważyłam że mnie rejestratorki u gina z FMF zapisały na 16.01, czyli 19t6dc... nie za wcześnie?
Podpowiedzcie, bo sięza bardzo nie znam ;/ -
A u mnie dzisiajpo raz pierwszy od poczatku ciazy teczowo ale to taka wymuszona tecza byla. Cos mi chyba na zoladku siadlo. Oj zrypane te swieta cos w tym roku.
Cale szczescie, ze tesciowie sa po naszej stronie i bardzo sie na swoim drugim synie zawiedli, jego mama przez to az spac nei moze biedna. Moj S zreszta tez to przezywa. Mogli kurde nawet nam wyrzuty zrobic, ze nic nie powiedzielismy wczesniej, powiedziec, ze sie czuja urazeni itp, ale nie takie cos. Moj S powiedzial, ze brat dla niego w tym momencie przestal istniec...
NIEUKOWA - ja mialam polowkowe w 21tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:35
-
Hejo,
Kotka - przykro mi, rodziny niestety się nie wybiera, ale z drugiej strony może poczuli się urażeni, że kilka razy pytali a Wy nic, a mówiliście im, że chcieliście zrobić im niespodziankę czy przemilczeliście??
Nieukowa - ja miałam połówkę w 21 tyg i 1 dniu..
my już w domu, pies padnięty po podróży śpi, chłop też, a ja piję jakoś smrodliwą herbatkę, którą dostał pod choinkę i zaraz zabieram się za pranie..
widziałam dzisiaj u siebie w mieście piękne wózki firmy Camarelo, takie śliczniutkie -
kochana bez Was nie byłoby szans na leżakowanie...a tak tv, gazety, filmy... i może komuś wyda się to dziwne ale gadanie z psem a jeszcze lepsze że uważam że w większości on mnie rozumieMalenq wrote:Smoczku jak radzisz sobie z leżeniem???? Kurczę ja mam większość dnia polegiwać, i już mi się nudzi.....
nie było lekko dziś trochę połaziłam właśnie chłopom kolacje zrobiłam i postałam przy garach i muszę poleżeć jakoś tak ciężko mi 
Na szczęście już cały dzień nie muszę leżeć ale nadal staram się jak najwięcej leżeć, bo nie ja jestem teraz ważna
i ginka powiedziała, żeby gorzej nie było więc nie będę zgrywać twardzielki i mam zamiar się oszczędzać 
A mój mąż nazwał mnie dziś swoją orką
nie ma co romantyzm i wyczucie jak diabli ... to i ja powiedziałam "ja Ciebie te z mój waleniu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:54
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hejo,
Kotka - przykro mi, rodziny niestety się nie wybiera, ale z drugiej strony może poczuli się urażeni, że kilka razy pytali a Wy nic, a mówiliście im, że chcieliście zrobić im niespodziankę czy przemilczeliście??
ja rozumiem, ze mogli poczuc sie urazeni ale kurcze jak zona brata jest w ciazy i przyjezdza z wielkim brzuchem to bez wzgledu na wszystko nalezalaoby sie cieszyc i pogratulowac a potem wylac swoje zale.
Nic im nie powiedzielismy bo nie doszlo do wymiany zdan miedzy nami. Kompletnie zignorowali moj stan. Bardzo mnie to zabolalo, tez dlatego ze wiem jak zabolalo to mojego meza
-
Ja miałam w 21+6, bo tak było miejsce... ale chyba 20 tydzień jest okNieukowa wrote:Malenqu-Malenqu!
Podpowiedzcie, bo sięza bardzo nie znam ;/ -
nick nieaktualnykolacja zjedzona, mała w brzuchu się rozpycha....chyba lubi jak tatuś po stópkach całuje, bo co i rusz je wystawia heheheheheheh
zgredko będzie inaczej, to już nie kopniaki, ale maksymalne rozciąganie...i to i to fizycznie dokuczliwe...
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH
zdrówka dla was i fasolek

brak mi słów...