Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, denerwuje Cie juz te okopywanie? dla mnie to swietne uczucie, wrecz czekam na te szturchance, wykopki
małz pojechał na narty, a przed wyjazdem polozyl sie obok, pomasował brzucholek i dostał kopniaka 
wczoraj w Kościele podczas Chrztów tak mnie skopała ze myslalam ze padne, ale serio to takie miłe bylo hihi
no i jedni z rodziców mieli własnie wózek Camarelo, odcienie beżu, sliczniutki był, mam czas zeby jeszcze go zobaczyc, pojezdzic i podjac decyzje.
Zgredka, serio nic Cie nie boli, nie dokucza? to moze z Ciebie na mnie przeszło, bo juz sie boje co jeszcze mnie zaboli ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 19:57
-
Smoku, chyba nie ma co panikowac
moja czasami jest bardzo aktywna a innego dnia spokojna
teraz spi, ale jak tatus wroci z nart to mam nadzieje ze ja obudzi 
zjedz cos slodkiego lub pomasuj brzucholek
-
Smoczyca1 wrote:Laski pytanko ta moja Zośka dzisiaj jakaś taka spokojna czy leniwa raz po raz kopnie i tyle, może ma taki dzień? Macie tak czasami? Ale kopie to mocniej to słabiej tylko jakoś rzadziej, mam panikować?
Moj od wigilii jakis taki spokojny, rusza sie i podkopuje ale jakos tak mniej.
Znowu zaliczylam pawia. To juz drugi w tej ciazy. Nawet nie chce myslec jak Kroko sie czuje caly czas. Mam wrazenie ze jak cos wypije to mi sie to caly czas w brzuchu przelewa
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Jesteś w 39 tygodniu ciąży
(38 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 36 tydzień
Data porodu:
11 stycznia 2015
(pozostało 14 dni)
Jeszcze 6dni i moja córa może się "wypychać" na Świat - pozwalam:)
Smoczku spokojnie, wiem że takie okresy małej aktywności martwią, ale maleństwa też ŚPIĄ
ciężko w to uwierzyć, ale okres snu i drzemek może wynieść czasem 15h....
ja też często się martwiłam/martwię jak moja mała rzadziej się rusza...
tylko spokój może NAS uratować
ok. 10 znowu na KTG jadę, mam nadzieję, że mała nie zaśnie hehehe tym razem przed badaniem coś zjem heheheheh
LaRa, Krokodylica, Yasmin, justta lubią tę wiadomość
-
Hi,
Malenq 3 noce już mi śni ze Kosia jest już z Tobą !!! Od 3 nocy meczy mnie moj własny poród, o co kaman?
Dodatkowo wczoraj koleżanka mamy opowiadała mi o swoich 3 porodach.... Chyba więcej słuchać nie chce, fakt taki ze to były porody ponad 30 lat temu, wiec same wiecie jak wszystko sie zmieniło
U mnie - 10 st.C
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa widzisz 3+3=6 hehehe.....za 6dni pozwalam córce wyjść
:D czyli może Twoje sny są prorocze:)
u mnie też mrozik, ale z rana (a wstałam przed 5tą, niestety zapalenie nadgarstków i drętwienie palców dłoni, wybudzają mnie ze snu nad ranem) ciut większy, bo było -14C, teraz jest -10C, mąż raniutko pojechał podglądać żubry........a mnie oczka się zamykają....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 08:54
-
11go urodzil sie moj ojciec, ale pewnie wyskoczy wczesniej

Moja po sniadaniu zaczyna lekie harce.
Ja sie sobie nie snie w ciazy, mojemu sie snilam juz z dzieckiem, z dziewczynka mu sie snilam jak jeszcze chlopak mial byc.
Zaraz wypchne mojego na galerie, bo na swieta pojechal w tenisowkach ku zalamaniu mojej mamy .. -
Cześć dziewczynki kochane
Unię -7 i śniegu brak, moja mała nadal leniwa ale troche sie rusza, a jestem jakaś wzdęta ze masakra i pobolewa mnie brzuch espumisan jakiś musze zażyć.
Malenq kciukamy żeby Kosia nie spalania KTG
i spokojnie te 6 dni wytrzymała u mamusi, i mamusia tez bez nerw; )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos ruchów... te pierwsze były u was często? Bo ja czuję na tym etapie tylko raz na kilka dni i się zastanawiam czy jak zaczęłam to powinnam czuć non stop czy póki co jest w porządku że tak rzadko zarobię z kopa?
Aha, wybraliśmy z mężem wózek
Bierzemy Baby Jogger City Elite lub Summit X3
Niby podobne ale z jednej strony Elite ma mniej kłopotliwe bo troszkę mniejsze tylne koła i wiemy jak się się prowadzi (przymierzaliśmy się z wozkiem sąsiadki) a z drugiej strony Summit ma ładniejszy zielony kolor do wyboru...
W każdym razie zostaje wóz terenowy
-
Bry dzień.
Widzę temat kopniaków. Mnie dopóki mała kopie w brzuch to jest spoko. Ale jak ładuje po wnętrznościach to już nie jest tak miło. Dzisiaj w nocy obudził mnie potworny ból, nawet nie wiem czego, jak mi załadowała kopniaka pod żebra to myślałam że się osram z bólu. :] I błagałam litości. :]
Lara też sapię i dyszę i się ze mnie śmieją.
Smoczyca każdy może mieć bardziej leniwy dzień, Twoje dziecko też.
A gin mi mówił że jakiekolwiek liczenie ruchów to dopiero po 28tc.
Kotka hehehhe uśmiałam się. Przepraszam, nie z Twojej tęczy tylko z tego "to już drugi paw w tej ciąży".
Rozbawiło mnie to. 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH