Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja na noc Zuzi ubierałam kaftanik i spiochy zawijałam w rożek i kładłam na boczku
a w dzien bodziak spiochy czasem pajacyk taki bardziej odświetny
aksamitny 
jak mielismy chłodniej 19stopni to zaraz po kąpaniu bawełnianą czapusie na noc a z reguły było ciepło ok 23 stopni do kąpnia 25
ba czasem na dzien bodziak z długim rekawikiem i milutkie rajtuzki
Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ja też nie mam kaftanikow, mam z 5-6 śpiochów i body, najwięcej pajacykow.
W domu będę mieć 21st. Do kąpieli 23, na noc ok. 20. Mam rozki, kocyki i spiworek i to na noc będę używać.
Leżę na kanapie i mam mocne bolesne skurcze szyjki.. Dziwne
Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
o jeja, ja to nawet nie wiem ile będę mieć stopni, no ale urodzę kole maja/w maju, więc wtedy będzie po prostu tak jak na zewnątrz..
słyszałam, że koszulki i kaftaniki są o tyle trudne, że się podwijają i ludzie wybierają bodziaki śpiochy i pajacyki -
Hejka... już mi trochę dół minął, siedzę sobie przy własnym kominku

Widać taki jakiś dzień że zen marny...
Malenq potwierdzasz to co i ja słyszała od znajomych- body to podstawa+ pajace, rampersy i śpioszki. Wszelkie galoty bez trzymania na ramionach oraz koszulki/kaftaniki bez trzymania w kroku można o kant doopy.
Tego zamierzam się się trzymać,choć u mnie w środku czerwca to raczej same body lub body+rampersy niż pełne śpiochy będą często w użyciu ;P
Pozdrawiam i powoli idę w kierunku spania:)
Malenq, zgredka lubią tę wiadomość
-
Ja od 5.45 na nogach, pies zapisknal wskoczyl na lozko i nagle slysze strumien i to nie lekki ale wodospad sikow, zlala sie pare centymetrow od chlopa obudzonego moim wrzaskiem, a dokonczylam w kilku miejscach na dywanie

mysalam, ze jest po drugiej, a tak to szybkie pranie i czas zaczac dzien, wiec ja juz po sniadaniu
i wczesniej zawitam do roboty
-
nick nieaktualny
-
Hej, bosz Zgredka, ale to ona to robi często czy po prostu wystraszył się czy coś tego typu? Współczuję.. Z drugiej strony.. Więcej będziesz mogła zrobić
hehe, nie no, współczuję
Dronka, ranny ptaszku
A właśnie, ja mam dużo spodenek dla małego
Nieukowa właśnie, Tymek rodził się na koniec czerwca, był upał.. Sprawdziły się rampersy, body.. W nocy często spał nagi, w samym pampersie, bo mu było gorąco i uspokajal się będąc nago. Na p pewno zaopatrz się w krem z filtrem UV
Ja dziś zaczynam 35t.. Jeszcze z 10 dni dmuchana i chuchania i mogę rodziic.
Oczywiście w domu atmosfera ze można siekiere powiesić, dobrze że poszedł do pracy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 07:01
Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Konwalianko, ona chyba chciala mnie obudzic, ale jej nie wyszlo, ale zeby siknac na lozko, dla sprecyzowania wczesniejszej wypowiedzi, to czesciowo zlala sie mojemu na dupe

Ja juz prawie gotowa do wyjscia
Milego dnia wszystkim
Lili83, Malenq, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
hej misie, ale się wkurzyłam na dzień dobry, dostaliśmy wyniki egzaminu sobotniego, mam 55% i wyobraźcie sobie że oblałam bo pani sobie wymyśliła sobie ze żeby zdać trzeba mieć 70 % - no masakra jakaś
-
Hejjjjj,
Zgredka, moj psiak potrafi spać tak długo az my nie wstaniemy, żadnych pobudek ńie robi a i o sikaniu w łóżku tez nie ma mowy-bo we własne spanie sie nie sika
Późno usnęłam bo o 1:30 teraz trzeba wstać bo niedługo do lekarza po skierowanie trzeba iść, i jutro kłucie ;(
Mam nadzieje ze wszystkim nam humory powrócą, hormony sie ustabilizują i bedzie ok
Miłego poniedziałku
-
Hej dziewczyny ale z was ranne ptaszki;)
Zgredka wiem, że nie powinnam ale parsknełam zwłaszcza przy zlaniu twojemu dupy;)
Nieukowa trudna sytuacja, tym bardziej ze tata po udarzem szkoda twojej mamy no bo ona z nim na codzień jest:(
Konwi teściowa nigdy nie będzie jak mama, mam z moją dobry kontakt ale mama to mama ma się ją tylko jedną!Ja z moim takich tematów nie poruszam bo nie warto i tak nic to nie zmieni!)Nie smutaj się już!Gratuluje 35 tyg:)a jak tam paluch?
Yas ślicznie wyglądasz, brzusio jak pileczka:)a do formy wrócisz nic się nie martw już Kinia o to zadba;)
Malenq Kosia przecudna!Już niedługo i wszystkie będziemy tulić nasze malenstwa:)
Wczoraj przechyliłam frytownice podnoszac ją i pach wylałam cały olej na kuchnie wszystko zalałam:(masakra!!!Dostało sie wszystkim domownikom którzy dzień wczesniej wymyslili sobie chipsy ziemniaczane;)
Miłego dnia:)
Yasmin lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Witam się łóżkowo z kawusia

Ari bidulko współczuję ale pamiętam ze tez tak miałam bo ktoś se wymyślił 70 a nawet 80% i co zrobisz
poprawisz kochana bez stresu 
Konwi tulam zajmij się może czymś lekkim
i życzę żeby wszystko się ułożyło!
Zgredka bo szaszłyki co za straszna pobudka
U mnie dziś ksiądz, nowy ksiądz wiec niebawem musze się ruszyć
Miłego i spokojnego dzionka życzę
Malenq lubi tę wiadomość
-
Haj,
Pozwolę sobie tak ogólnie podsumować- dzieci piękne, brzuchy, fryzury, wózki, gadżety również, dobrych nowin gratuluję, wspieram w problemach
U mnie ok, ledwo się toczę, jeszcze trochę porządków i chyba trzeba będzie rodzić, nie? Do 1 lutego, czyli do niedzieli Dzieć ma zakaz wychodzenia jakby co
Się muszę ogarnąć jeszcze trochę. Poza tym, toż to dopiero 38 tygodni skończone, jeszcze czas 
Objawów zbliżającego się porodu chyba brak, nie wiem jakie mogą być, nie znam się
Mam mega apetyt, żrę na potęgę, pewnie po części to nerwowe sięganie po jedzenie. Jestem wielką kulą, foczysko dorodne
Zmęczona jestem już konkretnie...Buziole!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:52
LaRa, konwalianka, Malenq, Yasmin, Krokodylica, Lili83, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Bry ale wstawać mi się nie chce. Zgredka to miałaś od rana wrażenia...
A ja walczę z palaczami na klatce... Mówię wam ch.... Mnie strzela... Maz złapał takiego dziadka juz drugi raz mówi mu ze śmierdzi i żeby na klatce nie palił bo wszystko nam do mieszkania leci to dziad udaje że nie słyszy... Nóż kuuuuuufa jak przecież ja go złapie na jaraniu to mnie chyba wszyscy w bloku usłyszą.
Ooo i tak nerwowo dzień zaczynam.. Id walki z sąsiadami... A w dodatku to taki spoleczniak ci zawsze zbiera podpisy itd
Konwalia, Nenus... Trzymam za was kciukasy jeszcze tydz może troszkę więcej i będą następne kruszynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:59
Maniek

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH