SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a czym przykrywasz do spania , bo chyba nie kołderka? bo ja nie wiem co kupic na poczatek .

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochanie kocykiem tylko, ale w większości to "spowijam" czyli robię zawiniątko z mojej córeczki...a do tego kocyk idealny...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:37

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na noc Zuzi ubierałam kaftanik i spiochy zawijałam w rożek i kładłam na boczku

a w dzien bodziak spiochy czasem pajacyk taki bardziej odświetny :P aksamitny :)

jak mielismy chłodniej 19stopni to zaraz po kąpaniu bawełnianą czapusie na noc a z reguły było ciepło ok 23 stopni do kąpnia 25

ba czasem na dzien bodziak z długim rekawikiem i milutkie rajtuzki

Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam kaftanikow, mam z 5-6 śpiochów i body, najwięcej pajacykow.

W domu będę mieć 21st. Do kąpieli 23, na noc ok. 20. Mam rozki, kocyki i spiworek i to na noc będę używać.

Leżę na kanapie i mam mocne bolesne skurcze szyjki.. Dziwne

Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z tych nerwów, pij magnez i melise

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeja, ja to nawet nie wiem ile będę mieć stopni, no ale urodzę kole maja/w maju, więc wtedy będzie po prostu tak jak na zewnątrz..
    słyszałam, że koszulki i kaftaniki są o tyle trudne, że się podwijają i ludzie wybierają bodziaki śpiochy i pajacyki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka... już mi trochę dół minął, siedzę sobie przy własnym kominku :)
    Widać taki jakiś dzień że zen marny...

Malenq potwierdzasz to co i ja słyszała od znajomych- body to podstawa+ pajace, rampersy i śpioszki. Wszelkie galoty bez trzymania na ramionach oraz koszulki/kaftaniki bez trzymania w kroku można o kant doopy.
    Tego zamierzam się się trzymać,choć u mnie w środku czerwca to raczej same body lub body+rampersy niż pełne śpiochy będą często w użyciu ;P

Pozdrawiam i powoli idę w kierunku spania:)

Malenq, zgredka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry macham z rana a jak dla mnie środek nocy :P
    Jade oddać krew na TSH jutro kontrola endokrynologa :P
    a jak wróce ide spac :) pewnie wstane o 12 hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 5.45 na nogach, pies zapisknal wskoczyl na lozko i nagle slysze strumien i to nie lekki ale wodospad sikow, zlala sie pare centymetrow od chlopa obudzonego moim wrzaskiem, a dokonczylam w kilku miejscach na dywanie :/
    mysalam, ze jest po drugiej, a tak to szybkie pranie i czas zaczac dzien, wiec ja juz po sniadaniu :/ i wczesniej zawitam do roboty

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...

Biedra pośpij za mnie...
    Zgredko niezła pobudka...

Miłego dzionka...

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, bosz Zgredka, ale to ona to robi często czy po prostu wystraszył się czy coś tego typu? Współczuję.. Z drugiej strony.. Więcej będziesz mogła zrobić :P hehe, nie no, współczuję

Dronka, ranny ptaszku

A właśnie, ja mam dużo spodenek dla małego

Nieukowa właśnie, Tymek rodził się na koniec czerwca, był upał.. Sprawdziły się rampersy, body.. W nocy często spał nagi, w samym pampersie, bo mu było gorąco i uspokajal się będąc nago. Na p pewno zaopatrz się w krem z filtrem UV :)

Ja dziś zaczynam 35t.. Jeszcze z 10 dni dmuchana i chuchania i mogę rodziic.

Oczywiście w domu atmosfera ze można siekiere powiesić, dobrze że poszedł do pracy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 07:01

Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko, ona chyba chciala mnie obudzic, ale jej nie wyszlo, ale zeby siknac na lozko, dla sprecyzowania wczesniejszej wypowiedzi, to czesciowo zlala sie mojemu na dupe :)
    Ja juz prawie gotowa do wyjscia :)

Milego dnia wszystkim

Lili83, Malenq, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie, ale się wkurzyłam na dzień dobry, dostaliśmy wyniki egzaminu sobotniego, mam 55% i wyobraźcie sobie że oblałam bo pani sobie wymyśliła sobie ze żeby zdać trzeba mieć 70 % - no masakra jakaś :(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjjjj,

Zgredka, moj psiak potrafi spać tak długo az my nie wstaniemy, żadnych pobudek ńie robi a i o sikaniu w łóżku tez nie ma mowy-bo we własne spanie sie nie sika :P
    Późno usnęłam bo o 1:30 teraz trzeba wstać bo niedługo do lekarza po skierowanie trzeba iść, i jutro kłucie ;(
    Mam nadzieje ze wszystkim nam humory powrócą, hormony sie ustabilizują i bedzie ok :)

Miłego poniedziałku :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ale z was ranne ptaszki;)

Zgredka wiem, że nie powinnam ale parsknełam zwłaszcza przy zlaniu twojemu dupy;)

Nieukowa trudna sytuacja, tym bardziej ze tata po udarzem szkoda twojej mamy no bo ona z nim na codzień jest:(

Konwi teściowa nigdy nie będzie jak mama, mam z moją dobry kontakt ale mama to mama ma się ją tylko jedną!Ja z moim takich tematów nie poruszam bo nie warto i tak nic to nie zmieni!)Nie smutaj się już!Gratuluje 35 tyg:)a jak tam paluch?

Yas ślicznie wyglądasz, brzusio jak pileczka:)a do formy wrócisz nic się nie martw już Kinia o to zadba;)

Malenq Kosia przecudna!Już niedługo i wszystkie będziemy tulić nasze malenstwa:)

Wczoraj przechyliłam frytownice podnoszac ją i pach wylałam cały olej na kuchnie wszystko zalałam:(masakra!!!Dostało sie wszystkim domownikom którzy dzień wczesniej wymyslili sobie chipsy ziemniaczane;)

Miłego dnia:)

Yasmin lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się łóżkowo z kawusia :)
    Ari bidulko współczuję ale pamiętam ze tez tak miałam bo ktoś se wymyślił 70 a nawet 80% i co zrobisz :/ poprawisz kochana bez stresu :)
    Konwi tulam zajmij się może czymś lekkim :) i życzę żeby wszystko się ułożyło!
    Zgredka bo szaszłyki co za straszna pobudka :/
    U mnie dziś ksiądz, nowy ksiądz wiec niebawem musze się ruszyć ;)
    Miłego i spokojnego dzionka życzę :)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jest i mamuśka Malenq :) czyżby Kosiunia drzemala? Buziaczki kochane dziewczynki <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,
    Pozwolę sobie tak ogólnie podsumować- dzieci piękne, brzuchy, fryzury, wózki, gadżety również, dobrych nowin gratuluję, wspieram w problemach :)
    U mnie ok, ledwo się toczę, jeszcze trochę porządków i chyba trzeba będzie rodzić, nie? Do 1 lutego, czyli do niedzieli Dzieć ma zakaz wychodzenia jakby co ;) Się muszę ogarnąć jeszcze trochę. Poza tym, toż to dopiero 38 tygodni skończone, jeszcze czas :P
    Objawów zbliżającego się porodu chyba brak, nie wiem jakie mogą być, nie znam się :) Mam mega apetyt, żrę na potęgę, pewnie po części to nerwowe sięganie po jedzenie. Jestem wielką kulą, foczysko dorodne :) Zmęczona jestem już konkretnie...Buziole!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:52

LaRa, konwalianka, Malenq, Yasmin, Krokodylica, Lili83, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ale wstawać mi się nie chce. Zgredka to miałaś od rana wrażenia...

A ja walczę z palaczami na klatce... Mówię wam ch.... Mnie strzela... Maz złapał takiego dziadka juz drugi raz mówi mu ze śmierdzi i żeby na klatce nie palił bo wszystko nam do mieszkania leci to dziad udaje że nie słyszy... Nóż kuuuuuufa jak przecież ja go złapie na jaraniu to mnie chyba wszyscy w bloku usłyszą.
    Ooo i tak nerwowo dzień zaczynam.. Id walki z sąsiadami... A w dodatku to taki spoleczniak ci zawsze zbiera podpisy itd

Konwalia, Nenus... Trzymam za was kciukasy jeszcze tydz może troszkę więcej i będą następne kruszynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:59

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ