Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNieukowa WSPÓŁCZUJĘ sytuacji z tatą...ale może faktycznie udar coś pozmieniał w Jego charakterze i pojmowaniu Świata...będę 3mała kciukaski abyś już się nie denerwowała...
Anast.........seksić się...uhmmmmmmmmmm a co to takiego????? ualalala mam nadzieję, że to jak jazda na rowerze i się tego nie zapomina.....
Maniuś każda z Nas będzie/jest mamą NAJLEPSZĄ NA ŚWIECIE - nie ma innej opcji:)
Krokodylica, Anastazjaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej laski witam się wieczorowo popijając sok z buraków fuj

Malenq śliczna slodziutka Kosiunia tylko tulic i całować
Yas kruszynko Ty nasza piękna i brzusio tez piękny
Nieukowa współczuję sytuacji ale cos w tym jest może ze po udarze są trudni z moja babcia było podobnie ale nie wiem czy to wystarczające usprawiedliwienie. Życzę aby się poprawiło
Ana ja do tej pory papier sprawdzam
Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kosinka slicznosci taka pucolka.

Nieukowa, Konwalianko - nie wiem co powiedziec
moj ojciec tez sie bardzo zmienil, kiedys mielismy superkontakt, a teraz jak dzwonie i on odbierze to nie wiem co mowic poza "jest mama?"
Ja tez bym obcej kobity jak mamy nie traktowala.
U mnie zima, ja po silce, wlasnie zjadlam dwie buly z twarogiem i schabikiem, ogladam fakty. Dzieciorem kopie..
Maniek: uwielbiam taka salatke, acz ja robie z roszponka
Malenq lubi tę wiadomość
-
ojej Nieukowa
to takie przykre co piszesz... Musi Ci być nieziemsko ciężko. Przykro mi. Szkoda, ze musisz przechodzić takie rzeczy w tym pięknym, wyczekiwanym sttanie (tulam)
Konwi...
kurde coś jest w powietrzu. Ja wczoraj wyłam przez pół dnia (nie płakałam tylko wyłam) i złorzeczyłam na mojego. Chociaż był w pracy i nawet dziś o niczym nie wiem, ale takie żale miałam żę hej. A wszystko przez to że jest bardzo niedomyślny choć zdolny. Nienauczony z domu niczego a ja mam juz dosyć gadania i przypominania. Tak głupota można by rzec, ale jak się z tą głupotą trzeba borykać na co dzień, to tego nikt nie zrozumie....
hehehe ja teżBiedroneczka83 wrote:Narobiłam sie jak dzika dzis ale wysprzatałam Zuzy pokój ufff poukłądałam w komodzie ubranka ufff
poukładałam na nowo w szafie
przybrałam nowy system, ale jestem pewna że jak już zacznę z tego korzystać to trzeba będzie zreorganizować na nowo 
dziękuję kochane ze miłe słowa
czuję się tak rozlazła że heja!!! Skurcze mam bolesne... AAAAAAA i wiecie co???
oko wróciło do normy
juhu!!!!!!!! jestem pewna na 100% że to było zapalenie, sam początek i równie pewna że toczeń to zwalczył. Oczywiście bez modlitw, kciukasków i pozytywnej energii toczeń by to olał... Tak więc dziękuję :***
I jeszcze pytanko do Malenq. Jak Ty, Kochana najchętniej ubierasz Kosię w domu? Na dzień i na noc. W sensie... jakie części garderoby i jaką temp mała lubi mieć w pokoju?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 19:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ano nie mają lekkoAnastazjaaa wrote:Biedne te nasze chłopy, najpierw wykorzystujemy ich codziennie a potem post około roczny, ale co tam nam ciężko w ciąży i wytrzymujemy to i oni wytrzymają

i te hormony nasze znosić muszą 
Ja nie mogłam się seksic przez.skurcze i otwierająca się szyjkę a teraz może i bym mogła ale mój mówi ze on się teraz boi
no cóż jakoś wytrzymamy 
-
A ja się wtraceYasmin wrote:
I jeszcze pytanko do Malenq. Jak Ty, Kochana najchętniej ubierasz Kosię w domu? Na dzień i na noc. W sensie... jakie części garderoby i jaką temp mała lubi mieć w pokoju?
Tiago zawsze miał inne śpioszki do spania, taka chyba potrzeba posiadania ala piżamy
Co do temp. Jak był malutki miałam 21 w dzień około 19-20 w nocy. I do kąpieli nagrzewalam trochę więcej aby tak z godzinkę po kąpieli było cieplej
Yasmin, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jak fasolki nie będą chciały wyjść i będą przenoszone to seksik znów wróci do łask bo ponoć przyspiesza poródSmoczyca1 wrote:ano nie mają lekko
i te hormony nasze znosić muszą 
Ja nie mogłam się seksic przez.skurcze i otwierająca się szyjkę a teraz może i bym mogła ale mój mówi ze on się teraz boi
no cóż jakoś wytrzymamy 
-
Dzięki. czyli śpioszki i kaftanik? dobrze rozumiem?Anastazjaaa wrote:Jak fasolki nie będą chciały wyjść i będą przenoszone to seksik znów wróci do łask bo ponoć przyspiesza poród

W dzień zestaw i na noc inny składający sie zw śpioszków i kaftanika?
Chodzi mi o typy garderoby (body, spiochy, pajac itp) po domu -
Hej, ja sie tylko witam bo nie mam szans nadrobic.
Zostaje jeszcze tydzien w domku ale juz sama bo maz pojechal do nas. A dla mnie to ostatnia szansa, zeby posiedziec w domu jeszcze raz sama bez dziecka, jak dawniej. No prawie, bo na piwo ze znajomymi nie pojde.
A moj maly od wczoraj mnie tak smiesznie gilgocze w srodku, sa kopniaki ale sa tez takie dosc mocno odczuwalne male ruchy, jakby gilgoal mnie od srodka
Dzij po raz pierwszy skorzystalam z przywileju pierwszenstwa w kasie
. Byla taka dluga kolejka w Ikeii wiec poszlam do kasy z pierszenstwem dla m.in. ciezarnych, gdzie tez byla dluga kolejka i poszlam od razu do kasjerki 
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny"I jeszcze pytanko do Malenq. Jak Ty, Kochana najchętniej ubierasz Kosię w domu? Na dzień i na noc. W sensie... jakie części garderoby i jaką temp mała lubi mieć w pokoju?"
Kochanie body z krótkim rękawem pod spód, a na to śpiochy z długim rękawem...
wszelkie kaftaniki, koszuleczki itp do kosza można wyrzucić....
przebieramy na noc w a'la zestaw piżamkowy
temp w pokoju 22C, do kąpieli 25C...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:36
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH