Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie wy macie zgrabniutkie te brzuszki, Zazdraszczam
U nas po śniegu pozostało już tylko wspomnienie
ależ młody miał wczoraj ubaw.
I Nazwijcie mnie głupia, wisi mi to ale zaczynam panikować bo zero objawów.... Zeromdlosci, zero apetytu, po prostu czuje się normalnie, nie ciążowo, Och mam nadzieje ze tym razem maluszek rozwija się zdrowo... -
Zgredka, ja sie staram byc dobra, ale czasami ludzie sami domagaja sie aby bylo odwrotnie ;/
dzis jadac z Kosciola, przed maske wyskoczył nam Cocer Spaniel, do tej pory nie moge sie ogarnac bo lekko zderzakiem dostał (ja bardziej sie przejelam niz wlasciciel, bo wylecialam z auta ze łzami w oczach, a on mial w dupie ;/) niestety tyle sniegu napadalo, i pada nadal, drogi nieodsniezone i przy malej predkosci R nie byl w stanie wyhamowac, bo psiak wyskoczyl z pomiedzy zaparkowanych aut ;/ wyc mi sie chce, mimo ze R mnie uspokajal ze nic mu sie nie stalo (temu psu) (w szoku pobiegl do domu) :/ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 10:56
-
Maniek, właśnie.. jedna z dziewczyn pisała ze nie miała do tego głowy.. kurcze nie pamiętam, kto robił losowanie.. do tej osoby trzebaby się zgłosić..
ja zrobiam pranie, pokręciłam włosy..no i wymoczyłam palca.. i kurcze..nie wygląda źle.ale widzę, że jeden szew się wrósł w skórę.. będzie boleć ;/
yas ale ślicznie wyglądasz.. kurcze..ja niemal z tyloma startowałam w tej ciaży..
Ana, na objawy, typu mdłości jeszcze za wczesnie.. poczekaj do 7-8tyg a wtedy odszczekasz to co teraz napisałaś
-
aaaa i byłam w Biedrze, w oststnich sztukach znalazłam kocyk dwustronny dla dzieci przecenony z 19,90 na 9,90. Miły w dotyku, miekki rozmiar 75x100 cm

Momo, robila losowanie Mikołajek
Ana, objawy moga byc - a wcale nie musza
ja teraz z meliska i pączkiem
R pojechał na narty a ja mam luuzzzzz i o 14:00 biore psiaki i wybywam na 2 h spacerek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:04
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Larus nie martw się o psine napewno nic mu się nie stało przy takiej małej prędkości.
Dzięki dziewczyny za mile słowa... Juz tak mam jestem mocno zdystansowana do ludzi bo już tyle razy się zawiodłam ze mam taki system obronny i narazie nie umiem w sobie tego zmienić. Może dlatego ze zawiedli mnie przyjaciele..
Tak się nawet ostatnio zastanawiałam i powiem wam że poza rodzina, moja fryzjerka i w pracy nikt o ciazy nie wie ze znajomych...tak jakoś wyszło.Maniek

-
Ana na początku każda z nas chyba nie odczuwala ciąży... Poczekaj jeszcze ze 2 tyg to sama się przekonasz

A co do Mikołajek to trudno było minęło,niefajnie wyszło. Mówi się peszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:14
Maniek

-
Ana ja nie miałam ŻADNYCH objawów. Od połowy pierwszego trymestru zaczęłam spać jak suseł całymi dniami. A poza tym NIC. Ani nudności, ani bólu piersi NIC NIC NIC
no może jedynie maiłam ładniejszą promienną cerę. I tak było do około 20 tygodnia ciąży. Zanim zaszłam to miałam miliony objawów co miesiąc
-
nick nieaktualnyYas LASECZKO ślicznie wyglądasz, a jaki brzuuuuuuuuuunio zajefajny......też chcę znowu taki:)
Smoczku ano u mnie noc to dzień, a dzień to noc heheheheheh
Anas...skarbie wcale nie marudzisz, to zrozumiałe że się boisz...ale trzeba wierzyć, że tym razem będzie dobrze...
Maniek ano ja podzielam Twoje podejście, również za dużo razy dałam się "wpuścić w maliny" i jakoś w dobroć ludzi ciężko mi wierzyć...co nie znaczy że się nie staram...
ale 100pln nie dałabym nieznajomemu....ot cała JA.....
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Arienna hehe egzamin z biopsy... pamiętam. Zdałam dopiero za trzecim razem i to z wielkim bólem na 3. Oj tego się nauczyć to była moc.
Yasmin bardzo ładny brzusio.
Maniek któraś coś ostatnio pisała chyba na różowej że nie wysłała mikołaja bo coś tam a teraz już jej głupio. Coś mi takiego świta ale niezbyt dokładnie.
Też by mi było przykro.
Yasmin udział brały tylko chętne osoby.
Anastazja wierzę że wszystko jest dobrze, u mnie jakiekolwiek objawy były dopiero 6tc więc nie dopraszaj się tak tych mdłości.
Zrobiłyście mi smaka na truskawki i poszłam dziś do sklepu po mrożonkę.
Byliśmy z małżem w merkurym, kupiłam sobie w końcu dwa taborety po które wybieram się już kilka miesięcy.
Powiem Wam że czuję się, oględnie mówiąc, do dupy. Nie mam siły kompletnie na nic. Chyba zaraz pójdę sobie leżeć na łóżko.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja puzzle ukladam, tym razem psiaki

Kroko - pozwalam isc Ci do łózka
i to szybciutko 
no i szukam R na stoku
fajnie ze sa kamerki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:26
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek

Anastazja ja miałam mdłości w 5 tygodniu. Takie konkretne trwały tydzien, teraz mam taki inny smak w ustach, jakby kwas i niechęć do niektórych potraw, ale typowych mdłości jak 6-7 na razie nie mam.
Yas pieknie wyglądasz i ta waga obłedna
Konwalijko biedaku, mam nadzieję, że będzie z każdym dniem lepiej:)
Malenqa dzielna jesteś mam nadzieję, że ja też po porodzie dam radę
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:28
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH