SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całe łóżko moje...łatwo starych przegonić:)

54545bd3b763ca57m.jpg

a takie minki robię jak śpię w wózeczku:
    00f0f20c6cec4153m.jpg

Krokodylica, LaRa, Yasmin, Anastazjaaa, Nieukowa, Misi@, MANIEK, beszka, Smoczyca1, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ dasz, dasz....nie jest łatwo, ale każda z NAS ma wielkie pokłady siły w sobie...

ps. chociaż czasem przydałoby się pospać dłużej niż 2,5h

Misi@ lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq Kosia cudna. <3 A jakie ma fafulcie!

Malenq lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodka Kosia :) taka fafuśna <3

Malenq lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulubione miejsce to łóżko i powiem Wam, że i dla mnie jest mega wygodnie....
    bo mała śpi obok, jak tylko się budzi, dostaje cyca a ja nadal drzemię...
    jak się karmi na leżąco, to nie trzeba odbijać, za szybko się nie napije, więc o połowę mniej roboty, a w nocy to ważne...
    małż przewija po jedzonku, czasem przed jedzonkiem też.....
    musicie mieć maleństwo jak najbliżej, żeby jak najmniej energii tracić...

beszka lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeeee ale Kosia jest śliczna :)

Malenq lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och ja już też chcę taka śliczna kosie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilismy z markietu i niedlugo mame na bus odwoze.. namowilam ja na buty a la botki czarne z pietka z imitacja wezowej skory, oczywiscie oponowala, ze jest za stara, ale ja uwazam, ze wlasnie kobitki w wieku dojrzalym takie rzeczy powinny nosic.

Teraz zajadlam sie zupy pomidorowej, co mama zrobila na pare dni.. mniam

Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! Jestem poirytowana i mam ochote wracac do domu, a tu maz rozgrzebal auto z tesciem i musze czaekac az skoncza... Moj ojciec ma na mnie focha i rozwazam zerwanie z nim kontaktow. Wyzywa sie na mnie jak moze- odcial mi internet po wifi bo to jego internet (!), obiecal mezowi drewno kominkowe i sie rozmyslil, bo "nie bedzie finansowal zycia nam i naszemu bachorowi". Z domu mnie nie wyrzucil bo dom jest mamy i ma guzik do gadania, ale siedze w swoim pokoju i mam go dosc... Chce do swojego domu bo czuje sie tu jak w klatce. Nigdy mnie tak wczesniej nie potraktowal, ale wg mamy mial udar rok temu i potem sie taki zrobil. Tylko ze jeszcze tego u niego nie doswiadczylam...

Mam neta tylko przez kom wiec nie widze zdjec, ale jak wroce do siebie to bede podziwiac Kosie i figure Yas ;) ja tak jak zgredka, ostatnio mialam 56kg jakies 10 lat temu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 14:06

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka dobrze zrobiłaś ze nomowilas mamę na modne butki.
    Jak jadę do polski i widzę jak starsze kobietki nie dbają o siebie i same się postarzaja ciuchami i takimi tam to się dziwię... Przecież jeszcze życie się nie kończy.... Tu kobietki i faceci w tym wieku jak dzieci wyfruna z gniazda zaczynają szaleć, wycieczki, dyskoteki, itp...

Nieukowa nie wiem co Ci poradzić, jest mi strasznie przykro ze tata tak traktuje ciebie i twoje dzieciątko. A i jego mi szkoda.... Traci najlepszy czas na kłótnie i marudzenie... Eh

Krokodylica, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq slodziuchna do schrupania. Maz zachwycony kruszynka:)
    Ari jak poszlo Tobie na egzaminie?
    Ja w piatek wieczorem ugotowalam pomidorowa zjadlam odrazunwiec wczoraj ugotowalam nowa porcje imlezy w lodowce znow zaczyna mnie mdlic, ale to nic ciesze sie, ze jest wszystko ok.
    Neukowa niezbyt fajna sytuacja, moja siostra ma kontakt z osobami po udarach i niektorzy faktycznie sie zmeniaja :/
    Zgredka my tez nasza mame czsasem namawiamy na cos ekstrawagandzkiego i wyglada wowczas super :)
    LaRa odpoczywaj sobie i podgladaj lubego....;) milego seansu!

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to jest z seksikiem i luteina, można seksic się jak się lutenizuje?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poukładałam ciuchy w szafie i obiad prawie gotowy : cycek kurczakowy alla schabowy do tego kasza jaglana zamiast ziemniaków i sałatka z rukolą i pomidorkami koktajlowymi+sos vinegtrte mojej roboty:) poszalałam.

Zgredka dobrze że mamy mają córki:) moja też mi ciągle mówi że jest za stara na jakieś ubrania ale kiedyś jej jeansy kupiłam i koszulę biała taką dłuższą bo ona wiecznie w szarościach iii powiem wam że aż tata gały zrobił bo wygląda super elegancko a jednak na luzie i teraz jak mnie odwiedza to zawsze ją ciągne na schopping:) ....i m.in. dlatego poproszę o córcie:)

Melaanq ale śliczna ta Kosia Twoja...w Twoich postach aż bije radość, pomimo zmęczenia i codzienności....to jest wspaniałe życzę wszystkim rodzicom takiego podejścia do życia po urodzeniu sie dziecka:)

Nieukowa ...hmm trudna sytuacja...ale z drugiej strony może faktycznie to już inny facet i może trzeba u okazać cierpliwość...hmm wiem łatwo się mówi bo to jak Ciebie teraz traktuje to jak nóż w plecy zwłaszcza że nosisz jego wnuka...kurcze sama nie wiem ale kontaków bym nie zrywała może jeszcze się zmieni..trzeba mieć nadzieję.

Malenq, Krokodylica, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A jak to jest z seksikiem i luteina, można seksic się jak się lutenizuje?

yyyyy ja szalałam z mężem bo mi się chciało jak nigdy:) pytałam moją gin i tego z nfz i oboje stwierdzili że nie ma przeciwskazań, ale jak będziesz u lekarza to albo sam CI powie albo zapytaj:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm na pewno zapytam bo też mi się właśnie nadzwyczaj chce, ale się boję bo w lipcu po seksiku miałam pierwszy raz plamienie, może to bez związku ale obawa jest.

Chyba powstrzymam się do wizyty

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z zimowego, cudnego spacerku :) psiaki spia a i ja musze odpoczac :)

Nieukowa - przykre to, ale trzeba miec nadzieje na poprawe... w koncu to ojciec ;/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa przykro mi, że w ciąży musisz tego doświadczyć.. Szkoda tez Twojej mamy skoro tak jest cały czas.. I mimo że wiafomo, że chory to nie dziwie się ze ci przykro i ze chcesz ograniczyć kontakt.. Tylko mamy szkoda..

Ja mam dziś zły dzień.. Oj b. Zły.. Jestem po b. Nieprzyjemnych kłótnia, płaczu i groźbach rozwodu.. Jest mi niezwykle przykro i mam ochotę wprowadzić się z domu, zabrać Tymka i zostawić go w cholere.. Niby teraz cisza, niby ok. Ale ja mam dość.. A zaczęło się jak zwykle.. Od rodziców właśnie, bo ja nie uważam jego mamę za swoją...

Nie dziwię się że Tymek jest nerwowy, jak się naslucha.. Właśnie tego chciałabym mu zaoszczędzić.. Ale mam doła

Kosia śliczna, dzieci na ogół tak mają ze przez pierwszy miesiąc nie odróżniają dnia od nocy.. Później kochana musisz ją nieco wybudzic w dzień, jeśli nie chcesz aby to się utrzymało..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka tak strasznie mi przykro, i tymek i twoje maleństwo w brzuchu pewnie odczuwają twój nastrój.
    Wielki wirtualny przytulas.

Mojemu nie przeszkadza ze ja nielubie jego matki bo sam niezbyt ja lubi wiec nie mam tego problemu i nawet nie wyobrażam sobie jak strasznie ciężko musi być ci w tej sytuacji.

konwalianka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa co ten Twoj ojciec daje... widze wszystkim po kolei teraz palma bije. :/

Konwalia wspolczuje klotni. :/

Ja zjadlam jogurt naturalny z truskawkami i cukrem, mmmmm mniam.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham
    Narobiłam sie jak dzika dzis ale wysprzatałam Zuzy pokój ufff poukłądałam w komodzie ubranka ufff

małą u dziadków spi wiec zaraz ide chyba sie wykąpac i walne sie z książką do wyrka :)

mały leniwy jak zawsze albo ma jeszcze tyle miejsca co mnie wkurza bo juz bym chciała zeby ładnie dawał znac hehehe

Malenqa cudna jest Kosia :)

Yas śliczny brzusio zgrabniutki :)

Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ