Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wierzę w ludzi, swojego czasu kupowałam luteine na necie, bo nie miałam innej opcji.LaRa wrote:Zgredka, jak Ci odda, to zacznę wierzyć w ludzi
ale trzymam kciuki 
Najpierw wplacalam pieniądze potem czekałam na paczkę.
Nikt mnie nie oszukał
Są dobrzy ludzie na tym świecie
-
hej misie,
a ja jutro olewam egzamin, pojadę na drugi termin, małż nie może jechać ze mną a dziś spadło u nas tyle śniegu że sama się boję jechać, po za tym tyle się dziś nałaziłam że mnie teraz lekko kłuje prawa strona podbrzusza więc walę egzamin i jutro odpoczywam, zdrowie dziecia ważniejsze. w ogóle to taki egzamin nam zrobiła z biologicznych podstaw ze jak przeczytałam szwagierce kilka pytań a szwagierka lekarz, to stwierdziła że masakra i ze oni na neurologii mieli to na studiach.... pojechała babka ostro będzie cud jak zdam w końcu tę biologię......
Yasmin, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie z krainy sniegu
))) 
pada i przrsetac nie moze, ale akurat nie narzekam
uwielbiam snieg 
lece na Msze bo R na narty sie wybiera, a sama nie chce isc, wiec trzeba bylo z rana dupsko pobudzic i wyjsc
miłej niedzieli
Yasmin lubi tę wiadomość
-
witam sie ciepło z moimi świeżutkimi, nowiutkimi 56kg

No baaaa. Taki dżemik to w sam raz!Krokodylica wrote:A dżemik truskawkowy, taki własnoręcznie robiony może być?
a to my... Mamusia z córusią sprzed 2 dni
LaRa, Malenq, beszka, Anastazjaaa, Krokodylica, Misi@, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
Hej Yas ślicznie wyglądasz

Nieukowa fajna i niebanalna fryzurka dziewczyny dobrze prawia -pasuje Ci.
Konwalia oby do wiosny to klapeczki założysz tylko nie rób sobie juz krzywdy
Lara no oplulam się ta historia z zelazkiem na szyi -zdolna jesteś.
pozdrowia dla Kosi i Leosia.
....
Ja w dobroć ludzka juz nie wierze.... Moja Mikołajka mnie olala.... Sorry no tak mi się ulalo...ale było mi przykro
Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek

-
dziękujemy

A jak te mikołajki były zorganizowane? W sensie.... trzeba się było zapisać? albo wszystkie kogoś z góry dostały? Pytam, bo ja przegapiłam temat i jeśli byłam Ci przypisana to nawet nie wiedziałam o tym i może to ja zawaliłam. Ale ja też nie dostałam nic więc chyba trzeba było wyrazić chęć uczestnictwa, które ja przegapiłam gdzieśWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 10:07
-
Yas, do akcji Mikołajkowej zglaszał sie kto chciał

bylo losowanie kto - komu...niby czas na wyslanie byl do Świat Bozego Narodzenia, kazdy wysyłał jak mógł
ja wysłałam i rowniez otrzymałam 
Manku oststnio któras z dziewczyna na 30-tkach pisala ze nie miala glowy do tego i dopiero miala wysylac
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

co widać heheheh