Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski
Nieukowa- ja teraz mam większy
Misia- kamień z serca
Ana- ja dalej boję się chodzić do kibelka więc łącze się w paranoi... Damy radę
Lara- nie prasuj brzucha rozstepow to nie zniweluje
A ja chyba oblalam egzamin
pytań które dała nie było nawet w.materiałach które sama nam dała.... Przegiela na maxa
cóż będzie powtórka....
Ok idę się przekimac s potem muszę się pouczyć na jutro buziaki bye :*
Anastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa: zdecydowanie pasuje Ci ta fryzura, choć całej twarzy nie widać, ale jakoś tak weselej niż wcześniej
i już w połowie jesteś, a ja sama niedawno miałam, ależ czas leci
my dziś zamówili wózek, ja chciałam, żeby przyszedł na kwiecień, ale mój popatrzył na mnie z wyrzutem (no dobra na połowę marca niech będzie), nie wiem co ja będę wcześnie z wózkiem w małym mieszkaniu robić
aha turkusowo czarny
własnie chce pokazać mamie ten wałek blokujący,żeby dziecko się nie ruszało, ale nie wiem jak wpisać w googla wrrr
Krokodylica, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
my wrocilismy ze spaceru 2 h z piesami
ochhhh snieg pada, robi sie biało i czysto
tak to moge spacerowac, ale niestety spojenie daje o sobie znac i czas juz był do domku 
poki co rozstepow widocznych nie mam, jedynie nisko pod pepkiem takie jasne sznity sie zrobiły, no i ta cholerna czerwona, krecha oparzeniowa na samym srodku brzucha
-
o tak, to to, no pojazd zaraz znajdę, o ile..
o mam
taki kolor w całości
http://bejbi.eu/sklep/tako-wozek-omega-black-glebokospacerowy-turku-p-11716.html
pewnie bym w komisie znalazła lepszy jakościowo, ale za lekko ponad 1 200 zł to myślę, że ok
Anastazjaaa, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
uuu
a ja po pomidorówce zżarłam z mamą po ciastku, ona napoleona (takie ohydztwo z różową pianką), a ja jogurtowodrożdżowe,
ale wiecie? ponoć III trym wygląda jak I i nie wiem czy sobie nie wkręcam, ale jak nie jem to mnie mdłości zaczynają brać no i znowu ten ohydny smak słodki w gębie ;/ -
Bosz ale ja też gapa dziś.. Spadł mi kawałek drewna na stopę
myślałam że umrę.. P chciał nas zabrać do kawiarni, wystroilam się, ale żaden but nie wszedł na moja stopę, wiec rozczarowana rozebralam się.. Ryczec mi się chce z bólu i bezradności..
Do y tego męczą mnie dziś bolesne skurcze, i jeszcze bardziej bolesne klucia w szyjce..
Zgredka zazdroszczę słodycze.. Za mną chodzi cały dzień, ale nie wiem konkretnie co i jestem niepocieszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 18:04
-
jeny Konwalianko ;/
a nawet nie możesz w lód wsadzić ;/
ja mam potem słodki smak w gębie i to okropne, teraz zjadłam bułe ze schabkiem (mamunia przywiozła) i chrzanem
oby nie mdliło mnie jak na początku, bo znowu będę podjadać (muszę zaopatrzyć się w marchewki i inne podgryzaki małokaloryczne) -
Super wózek, bardzo podobają mi się teleskopy, będzie się nim super podjeżdżało pod krawężniki, pamiętam jak mi to przeszkadzało jak tiago był małyzgredka wrote:o tak, to to, no pojazd zaraz znajdę, o ile..
o mam
taki kolor w całości
http://bejbi.eu/sklep/tako-wozek-omega-black-glebokospacerowy-turku-p-11716.html
pewnie bym w komisie znalazła lepszy jakościowo, ale za lekko ponad 1 200 zł to myślę, że ok -
nick nieaktualnyNeukowa super brzusio i zmiana fryzury:)
Mnie urosl brzuch bo wcinam wszystko bezkarnie. Musze sie opanowac, zeby za bardzo nie przesadzic :p
Ja do wtorku nie wychodze z domu by jak najszybciej sie wykurowac. We wtorek kontrtolne usg
Ps dziekuje za wsparcie
Anastazja ja tez zawsze sprawdzam w toalecie czy wszystko jest dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 18:49
-
już urósł??
ja to strasznie żałuję tego podjadania w I trym, bo już wybija prawie 9 kg, a przecież jeszcze z 6-8 kg jak nic, a jeśli będę mieć to samo co w I trym to z 10 kg
nie pękam, że tego nie zrzucę, ale że będzie mi ciężko chodzić (niby nadal jestem w normie, ale..)
LaRa: skurwysyn z tego samobójcy swoją drogą..
miejmy nadzieję, że wujek jej nie przepisał też długów żadnych i że nikt do spadku pchać się nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:06
-
Zgredka, no właśnie jak to jest?
U notariusza wszystko na nią przepisane, cały jego majątek, cokolwiek tam miał.....
I co teraz? Sprawa spadkowa ? Czy testament sporządzony u notariusza wystarczy? -
sprawa o stwierdzenie nabycia spadku na podstawie testamentu
dobrze ze jest notarialny, bo taki bardzo ciężko podważyć (jakby jakiś pazerniak z rodziny by chciał)
do sądu się piszę wniosek o stwierdzenie nabycia spadku, dodaje się testament, (odpis) i sprawa się bedzie toczyć powinna pojsc raz dwa
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH