Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł,
Misi@ dobrze ze wszystko ok
Widzę ze cześć z Was miała bezsenna noc
ja ze 3 razy do wc wstawałam i raz po Rennie bo myślałam ze mi cała rurę wypali 
A nad ranem szalałam z wózkiem, tzn. Śniło mi sie ze jeździłam juz
89 dni do wyznaczonej daty porodu, a ja juz sie doczekać maleństwa nie mogę
zastanawiam sie jaka bedzie
maz powiedział ze urodę ma mieć po mnie a umysł po nim
gdyby tak było to superrrrr bo R ma łeb nie od parady 
No ale trzeba swoje wyczekać
Miłej soboty
ja z łóżka skoki oglądam
Yasmin, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hihi tu mnie rozbawiłaś

Malenq, miałam wczoraj pytać: Kosie juz werandujesz, tarasujesz ? Czy jeszcze za wcześnie? Bo wczoraj widziałam maleństwo na balkonie wystawione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:38
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hejka, witam sie w polowie ciazy

Misia to super ze wszystko ok, kciuki zaxisniete za ciag dalszy!
Yas to pewnie wg sennika ma zupelnie inne znaczenie nuz doslowne
Ide zaraz do fryzjera. Z okazji polowki trza fryzure zmienic!
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hehehe dziewczyny mi się wczoraj śniło że byłam w szpitalu w Leśnej Górze, i sam dyrektor doktor Treter konsultował moje wyniki badań, tylko pielęgniarki zgubiły mój wynik ktg. Hehehhe. Zryty beret.
Musiałam teraz chwilę zasiąść bo prasowanie mnie dobiło. -
LaRa to teraz masz brzuch bez zagniecen

Zarty na bok, uwazaj na siebie, ja ostatnio walnelam sie przysuwajac sie do lawki na wykladzie- tak sie mocno przysunelam nagle, a lawki maja jak dla gimbazy a nie jak dla doroslych studentow...
Konwalianka a moczysz w czyms ten palec czy tylko opatrunek? Oby ci sie szybko wygoilo, wkurza mnie tylko to w ciazy, ze wszystko sie cholernie zle i dlugo goi. Po opryszczce to mi az blizna mala zoatala nad warga
Fryzjerka mnie strymowala prawie do zera
dawno tak krotko scieta nie bylam, ale.mi sie podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:36
-
Nieukowa póki co sam opatrunek, on czymś mi tam smarowal i jutro kazał zdjąć opatrunek i wymoczyc w wodzie z mydłem, zabezpieczyć i we wtorek na zdjęcie szwów.. Ale naprawdę mnie boli.. Wczoraj już mniej bolało a dziś to masakra, zwłaszcza jak chodzę..
Mnie wyszły rozstępy w zeszłym tyg. Podlamalam się, bo cała ciążę nic i bach, w 34 t wyszło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:25
-
O kochana to ci się trafił super szpitalKrokodylica wrote:Hehehe dziewczyny mi się wczoraj śniło że byłam w szpitalu w Leśnej Górze, i sam dyrektor doktor Treter konsultował moje wyniki badań, tylko pielęgniarki zgubiły mój wynik ktg. Hehehhe. Zryty beret.
Musiałam teraz chwilę zasiąść bo prasowanie mnie dobiło.
Lara skarbie niedenerwujsie stało się a nerwami jeszcze pogarszasz sprawe
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
juz mi przeszlo
mala sie chyba przestraszyla bo mi takiego kopa chwile po przywalia ze szok
mam tylko nadzieje ze ta szrama wygladajaca jak rozstep zniknie, bo wyglada jakbym samookaleczenie wykonywala
-
Ana, będzie dobrze, zobaczysz. Ja też miałam przez pierwsze tygodnie obsesje doszukiwania się śladów na papierze. Na szczęście to mija

A oto i połowkowa ja w krótkiej fryzurce do tego
Brzuch mam rozlany na boki a nie w przód, więc z profila nie jest za duży 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 13:43
LaRa, Anastazjaaa, konwalianka, Krokodylica, Yasmin, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
tak, Ana, tez sobie przypomnialam ze poczatkowo biegałam co chwile do wc i sprawdzałam czy jest ok, z czasem minie
bedzie dobrze 
Nieukowa, fajnie wygladasz
mi brzuszek wywalilo mocniej od ok 23-24 tc
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
znowu byłam w mieście i teraz to już mam wszystko nareszcie. Najważniejsze termometr kupiłam bo miałam tylko rteciowe.
Zgrubsza Was poczytalam ale padnięta jestem.
Misi@ dobrze ze u Was ok
Nieukowa fajny Brzusio i fryz tez
Ana będzie dobrze tym razem
Lara nie szalej i uważaj na Was.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa przepiękny brzuszek, Wy to takie chdzinki ze ja nie będę wklejać fotek brzucha aby nie straszyć.
Konwalianka, ja z tiago cieszyłam się ze wcale nie miałam rozstępów, a po porodzie jak zobaczyłam swój brzuch to się przerazilam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:10
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH