Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
od dziś bioręTamka wrote:Cati, idź do endokrynologa, tsh najlepiej jak nie przekracza 2,5
Anastazja, ja bym już brała lutkę na Twoim miejscu, w Pl po utracie ciąży to jest standard i profilaktyka - duphaston albo lutego,także jak masz to na pewno nie zaszkodzi. Ona pomaga w zagnieżdżeniu i uspokaja macicę
6h w Ikei, padłam na twarz, jutro Was nadrobię
Buzka
na razie 1x100mg (z taką dawką zapas mam na 5 miesięcy)
a w razie plamień zwiększę dawkę
postanowiłam ją brać bo i tak ją mam i wolę dmuchać na zimne.
na pewno nie zaszkodzi a może pomoże
Tamka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:a u znajomej w pracy babka się dowiedziała, że na uty ma termin
wyobrażacie sobie, żeby się przez 8 m-cy nie zorientować??
nie, nie wyobrazam sobie tego, to jakas abstrakcja
-
nick nieaktualny
-
No watpie ze chca mi przedstawic brata skoro robili z tego taka tajemnice. Ale zapytam jak troche ochlona. Sama nie widze w tym wielkiego halo, ale jak widac dla ojca to plama na honorze...
Fascynuje mnie, jak mozna do porodu nie wiedziec o ciazy, ale wierze ze to sie zdarza. Utkwila.mi w pamieci historia babki, ktora byla rzekomo bezplodna, bo miala jakies zrosty w jajowodach. Zaszla ale miala przewlekle zapalenie jelit i nie czula ze to co ja pobolewa to macica ani ze dziecko sie rusza, bo bole jelit to maskowaly, Do tego byla wzdeta na brzuchu bo miala nadwage. I sie dowiedziala na kiblu ze ma dziecko, bo myslala ze skurcze to jakis mega agresywny rzut swojej choroby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:19
-
Nieukowa szok cóż wiadomości...no ale cóż wiem ze to łatwo się mówi ale tylko czas może pomóc i oswoić z się z sytuacją. Postaraj się nie denerwowac.
Tamka miłego odpoczynku po takim maratonie
Ana lutke bierz będziesz spokojniejsza a na pewno nie zaszkodzi!
Misiak i jak?? -
Jussta mega sie ciesze ze cc poszlo gladko i ze masz malenstwo przy boku. Bo to faktycznie malenkie malenstwo

Trzymam kciuki za szybkie wyjscie do domku!
Misia, daj znac co u was... Oby plamienia.jak najszybciej ustapily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:22
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystko ok. Plamien nie ma. Mam brać 2x2 nospe i jak nic sie nie wydany to we wtorek na USG sprawdzić czy wszystko jest ok;) czuje ze będzie dobrze
panikara ze mnie i tyle.
Miłego dnia!
konwalianka, Malenq, Tamka, Krokodylica, Nieukowa, LaRa, Yasmin, beszka, Anastazjaaa, Lili83, Arienna lubią tę wiadomość
-
witam

Anastazjaaa gratulacje! tym razem musi byc dobrze
Malenkq gratki teraz juz mozesz Kosię na spacerki wyprowadzac
justta gratulacje jeszcze raz napisz cos wiecej jak malenstwo
olala nieukowa jakie wiesci... kurde nieladnie troche ze strony twojwgo taty a ty masz inne rodzenstwo? z drugiej strony niewiadomo jakie stosunki mial z matka dziecka
moj brat niestety nie ma kontaktu z synem ...ani my jedyna nadziej ze jak podrosnie i bedziemy mogli juz z nim bezposrednio sie kontaktowac zrozumie... o ile matka nie zrobi mu wody z mozgu...
Misi@ super ze juz dobrze trzymamy kciuki zeby to byl ostatni raz
konwi trzymaj sie bedzie ok, juz powinno mijac powoli, pamietam ze po takim zabiegu chyba ze 3-4 dni mnie bolało wiec teraz tylko poprawiac sie powinno
Malenq, Anastazjaaa, konwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Nieukowa szok. Po co to ukrywali przed Tobą? I teraz tak nagle wypalili z niusami.
Mój niestety nadal mnie wkurza, bo w tygodniu dalej sobie przyszedł do nas piwo wypić. Ch*j mnie strzela.
Misia - ufff. Cieszę się że jest dobrze. Trzymam kciuki.
Moja mała w nocy postanowiła chyba zmienić swoje ułożenie, a że w brzuszku nie ma już tyle miejsca na takie akrobacje to ałć, matka poczuła jej moc.
Misi@ lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH