SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Misi@, zadałam mu pytanie jak czuł sie kupując podkłady poporodowe, osłonki na sutki, smoczki, butelki i inne bajery. - odpowiedział ze śmiesznie, dziwnie ( zawsze ja podejmowałam decyzje co i jak) a tu wypuszczony sam do "takiego" sklepu i zrobił zakupy, udało sie heh
    Widać ze jest przejęty, bo zaraz otwierał karton z wózkiem i składał go szybciutko :)
    Misi@ mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobnie, bo to przecież nie tylko Twoje dziecko ale i męża wiec cieszyć sie i szaleć ma prawo a nawet obowiązek hihihi

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena to zrozumiałe.. dlatego końcówka tak się dłuży, do tego dochodzą pytania : czy już.. masz jeszcze sporo do zrobienia? kochana, to z rana, rana..wtedy ma się najwięcej energii

Lara gratulacje dla tatusia, że stanął na wysokości zadania :) Mój P jak trzeba też kupił i podkłady i podpaski i nawet tabletki anty (swego czasu), nie taki diabeł straszny:)

Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara hehehe ja już się pogodziłam z tym że nie unikniemy różu w naszych wyprawkach.
    Daj zdjęcie wózka, nie bądź taka. ;)

Nena męża lej po głowie, to wszystko jego wina. :P

Lara mój mąż jakoś nie jest taki przejęty rolą. Mam nadzieję że jak zobaczy dziecko to trochę zmieni swoje podejście.

Moja wanienka ze stojakiem nadal do mnie nie dotarła. :/ Napisałam przed chwilą do firmy gdzie zamówiliśmy żeby do cholery zainteresowali się tą sprawą.

Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Nena dziękuję ze mnie do listy dodałas:)

Anastazja wspaniałe jako Twoja Mikołajka ciesze się szczególnie :) i ja lutke brałam od początku 3 z dziennie doustnie,chociaż nie plamilam i w sumie brzusio nie bolał.
    W każdym razie prosxe was nie czytajcie głupot internetowych a stres więcej zaszkodzi wiec zamiast się zamarywiac pomyślcie ze nareszcie się udało i tego prosze się trzymajcie.
    Zdrówka wszystkim... Lara gratki za zakupy :) ja się już nie mogę doczekać

Nenaaa, Anastazjaaa, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara suuuper ja pamietam jak wysłałam o 20 mojego R do apteki dyżurnej po te nakładki na sutki :) ale było wesoło

oo ten swiecący smoczek dobra sprawa zapytaj męża z jakiej on jest firmy :P chetnie odgapie patent :)

a ja wam nie napisałam ze wczoraj moja Zuza namówiła mnie na przywiezienie ciuszków od moich rodziców :P narazie same uniwersalne kolory zielen, pomarancz, żółty, czerwony i granat :) było tego 2 wielkie torby hehehe narazie zapełniłam jedną szuflade w komodzie jeszcze musze porzadek zrobić i reszta pójdzie do drugiej szuflady :) na poczatku maja wypiore wszystko hurtem i poprasuje :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nena męża lej po głowie, to wszystko jego wina. :P
    Ale On mówi, że nie ma z tym nic wspólnego i w ogóle o co chodzi pyta, udaje głupa...wypiera się skubany.
    Ale ja mam pewne podejrzenia, bo ten...to mi się stało, ten brzuch i w ogóle...chwilę po tym jak się zaczęłam z Wami zadawać. Absolutnie nikogo nie oskarżam ale...to Wasza wina!

Konwalia, jeszcze trochę (sporo) porządków zostało i czekam na meble do pokoju dziecięcego, trzeba będzie wszystko poukładać, itp. Mam nadzieję, że zdążą przywieźć. Wyprawka prawie kompletna, brakuje tylko łóżeczka, ale może już jutro załatwimy ten temat.

Krokodylica, Malenq, Lili83, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara dawj fotkę wózka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Nenka jesteś niemożliwa :D musiałaś intensywnie się z nim zadawać ;) ale trochę też jesteś sobie winna no bo jak chyba że na śpiku :D
    Ja wczoraj jak byłam u fryzjerki to jej syn zapytał mnie co mi się stało :) a moja fryzjerka że pani ewelina arbuza zjadła ... i to w całości :D a on czy mi to zejdzie, ja mówię mam nadzieję że tak :D się uśmiałam!
    Kroko może Twój z tych co więcej czasu potrzebują na oswojenie... będzie dobrze jak zobaczy tylko malutką, pachnącą istotkę :)
    Lara dawaj foty :) cóż różu nie da się uniknąć ;) ale wiecie mnie to i róż nie przeszkadza :)

Krokodylica, Nenaaa, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe
    Lara Lara Lara pokaż wózek :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczek świecący w nocy to dokładnie ten http://www.krainadziecka.com.pl/bibi-sweet-dreams-girl-boy-0-6m.html
    A wózek hmmmmm zdjęcia robiłam przy sztucznym świetle i nie ładnie wyszły :( powiem szczerze ze ciesze sie ze akurat ten wybrałam, lekki, duża, ładna gondolka, łatwo sie prowadzi, lekko i co ważne-wysoki :)
    http://www.krainadziecka.com.pl/expander-mondo-grey-line-wozek-gleboko-spacerowy-2w1.html W kolorze szarym :)

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) o zapisłam i poszukam takiego smoka :)
    mój maluch chyba sie obudził :) bo mnie delikatnie muska hehehe wiercicki mój skrzat

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka zazdroszczę tych wszystkich ciuszków. ;) Jak mam być szczera to prała bym i prasowała wcześniej jak później, bo dla mnie osobiście teraz coś poprasować to mega wyzwanie!

Nena, proszę na nas winy nie zwalać. Poza tym nawet jeśli my jesteśmy winne to i tak męża masz pod ręką, więc jego bij. :P

Smoku wypluj arbuz! Bosz, jakie to zachłanne, całego na raz...

Lara wózek super. <3

A co Wy dziewczynki wszystkie te wózki takie szare bierzecie? :) Tylko ja lubię intensywne kolory? :)

PS. Jest tu ktoś kto ogarnia temat zusu i wypłaty L4?

Nenaaa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokus, ja poprostu lubię stonowane kolory a uwielbiam czarny i szary :)

Nenaa. - to nie ja!!!! :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny wozio

Ja chyba też postawie na szary kolor wózka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmura-z-wiatrem-wiatr-wi_4a703275a0d1a-p.gif

Nenuś może ty wiatro pylna jesteś;)

Smoczek świecący super sprawa!Też podkradam pomysl;)

Malenq, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh teściowie kupili wózek, według moich wytycznych..hehehe szary jest:-D :-D

Yasmin, Lili83, Krokodylica, Nenaaa, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane :-)

Nie nadrabiam , pózniej w domku

My jeszcze na położniczym, Leoś sobie spi, a ja mam czas się trochę ogarnąć, jestem już w pełni mobilna, czuję się świetnie :-) bo mam w końcu nasz skarb największy <3 Jest słodziutki i grzeczny, dokarmiam go mm bo ma małą wagę i czekam na rozkręcenie laktacji, może jakoś pójdzie, jesteśmy mega szczęsliwi, resztrelacji mam nadzieje już z domku, pozdrowionka i już się nie mogę doczekać wyjscia :-)

Malenq, LaRa, Lili83, Nenaaa, Krokodylica, beszka, konwalianka, Smoczyca1, Misi@, Nieukowa, helenkq, MANIEK lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś skarbie rozkręci się .... Kochanie jeszcze raz GRATULACJE.... Ano kruszyna malutka, niech zdrowo i szybciutko rośnie :-) :-)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta, zdrowka dla Was i buziaki dla Leosia :)
    Dzielna dziewczynka z Ciebie :)

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Justyś :D

Mój M też zawsze wybiera dla małej rózowe i z księżniczkami, króliczkami im bardziej sweetaśne tym lepsze :) Ale robi to też dla mnie wiem... bo ja taka różowa landryna jestem ;P

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ