Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Misi@, zadałam mu pytanie jak czuł sie kupując podkłady poporodowe, osłonki na sutki, smoczki, butelki i inne bajery. - odpowiedział ze śmiesznie, dziwnie ( zawsze ja podejmowałam decyzje co i jak) a tu wypuszczony sam do "takiego" sklepu i zrobił zakupy, udało sie heh
Widać ze jest przejęty, bo zaraz otwierał karton z wózkiem i składał go szybciutko
Misi@ mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobnie, bo to przecież nie tylko Twoje dziecko ale i męża wiec cieszyć sie i szaleć ma prawo a nawet obowiązek hihihi
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nena to zrozumiałe.. dlatego końcówka tak się dłuży, do tego dochodzą pytania : czy już.. masz jeszcze sporo do zrobienia? kochana, to z rana, rana..wtedy ma się najwięcej energii
Lara gratulacje dla tatusia, że stanął na wysokości zadania
Mój P jak trzeba też kupił i podkłady i podpaski i nawet tabletki anty (swego czasu), nie taki diabeł straszny:)
Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Lara hehehe ja już się pogodziłam z tym że nie unikniemy różu w naszych wyprawkach.
Daj zdjęcie wózka, nie bądź taka.
Nena męża lej po głowie, to wszystko jego wina.
Lara mój mąż jakoś nie jest taki przejęty rolą. Mam nadzieję że jak zobaczy dziecko to trochę zmieni swoje podejście.
Moja wanienka ze stojakiem nadal do mnie nie dotarła.
Napisałam przed chwilą do firmy gdzie zamówiliśmy żeby do cholery zainteresowali się tą sprawą.
Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Nena dziękuję ze mnie do listy dodałas:)
Anastazja wspaniałe jako Twoja Mikołajka ciesze się szczególnie
i ja lutke brałam od początku 3 z dziennie doustnie,chociaż nie plamilam i w sumie brzusio nie bolał.
W każdym razie prosxe was nie czytajcie głupot internetowych a stres więcej zaszkodzi wiec zamiast się zamarywiac pomyślcie ze nareszcie się udało i tego prosze się trzymajcie.
Zdrówka wszystkim... Lara gratki za zakupy
ja się już nie mogę doczekać
Nenaaa, Anastazjaaa, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek

-
Lara suuuper ja pamietam jak wysłałam o 20 mojego R do apteki dyżurnej po te nakładki na sutki
ale było wesoło
oo ten swiecący smoczek dobra sprawa zapytaj męża z jakiej on jest firmy
chetnie odgapie patent 
a ja wam nie napisałam ze wczoraj moja Zuza namówiła mnie na przywiezienie ciuszków od moich rodziców
narazie same uniwersalne kolory zielen, pomarancz, żółty, czerwony i granat
było tego 2 wielkie torby hehehe narazie zapełniłam jedną szuflade w komodzie jeszcze musze porzadek zrobić i reszta pójdzie do drugiej szuflady
na poczatku maja wypiore wszystko hurtem i poprasuje
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale On mówi, że nie ma z tym nic wspólnego i w ogóle o co chodzi pyta, udaje głupa...wypiera się skubany.Krokodylica wrote:Nena męża lej po głowie, to wszystko jego wina.

Ale ja mam pewne podejrzenia, bo ten...to mi się stało, ten brzuch i w ogóle...chwilę po tym jak się zaczęłam z Wami zadawać. Absolutnie nikogo nie oskarżam ale...to Wasza wina!
Konwalia, jeszcze trochę (sporo) porządków zostało i czekam na meble do pokoju dziecięcego, trzeba będzie wszystko poukładać, itp. Mam nadzieję, że zdążą przywieźć. Wyprawka prawie kompletna, brakuje tylko łóżeczka, ale może już jutro załatwimy ten temat.
Krokodylica, Malenq, Lili83, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hahaha Nenka jesteś niemożliwa
musiałaś intensywnie się z nim zadawać
ale trochę też jesteś sobie winna no bo jak chyba że na śpiku 
Ja wczoraj jak byłam u fryzjerki to jej syn zapytał mnie co mi się stało
a moja fryzjerka że pani ewelina arbuza zjadła ... i to w całości
a on czy mi to zejdzie, ja mówię mam nadzieję że tak
się uśmiałam!
Kroko może Twój z tych co więcej czasu potrzebują na oswojenie... będzie dobrze jak zobaczy tylko malutką, pachnącą istotkę
Lara dawaj foty
cóż różu nie da się uniknąć
ale wiecie mnie to i róż nie przeszkadza 
Krokodylica, Nenaaa, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Smoczek świecący w nocy to dokładnie ten http://www.krainadziecka.com.pl/bibi-sweet-dreams-girl-boy-0-6m.html
A wózek hmmmmm zdjęcia robiłam przy sztucznym świetle i nie ładnie wyszły
powiem szczerze ze ciesze sie ze akurat ten wybrałam, lekki, duża, ładna gondolka, łatwo sie prowadzi, lekko i co ważne-wysoki 
http://www.krainadziecka.com.pl/expander-mondo-grey-line-wozek-gleboko-spacerowy-2w1.html W kolorze szarym
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka zazdroszczę tych wszystkich ciuszków.
Jak mam być szczera to prała bym i prasowała wcześniej jak później, bo dla mnie osobiście teraz coś poprasować to mega wyzwanie!
Nena, proszę na nas winy nie zwalać. Poza tym nawet jeśli my jesteśmy winne to i tak męża masz pod ręką, więc jego bij.
Smoku wypluj arbuz! Bosz, jakie to zachłanne, całego na raz...
Lara wózek super.
A co Wy dziewczynki wszystkie te wózki takie szare bierzecie?
Tylko ja lubię intensywne kolory? 
PS. Jest tu ktoś kto ogarnia temat zusu i wypłaty L4?
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane

Nie nadrabiam , pózniej w domku
My jeszcze na położniczym, Leoś sobie spi, a ja mam czas się trochę ogarnąć, jestem już w pełni mobilna, czuję się świetnie
bo mam w końcu nasz skarb największy
Jest słodziutki i grzeczny, dokarmiam go mm bo ma małą wagę i czekam na rozkręcenie laktacji, może jakoś pójdzie, jesteśmy mega szczęsliwi, resztrelacji mam nadzieje już z domku, pozdrowionka i już się nie mogę doczekać wyjscia
Malenq, LaRa, Lili83, Nenaaa, Krokodylica, beszka, konwalianka, Smoczyca1, Misi@, Nieukowa, helenkq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH