Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna, fakt - to paranoja, ale UZASADNIONA!!!! wcale mnie nie dziwi, ze sie denerwujesz i wsłuchujesz w objawy - to normalne.
Natomiast mąż ma racje - po co Ci kolejna beta? niepotrzebne nakrecanie, stres itd. nic złego sie nie dzieje, a puchniecie podbrzusza, kłucia i bóle @ to podobno normalne, wiec luzzzzzzzzz
mysl pozytywnie bo to dopiero poczatek
-
postaram się, zaraz zacznę pisać pracę zaliczeniową bo zaczęłam sobie czytać internet i źle to na mnie działa bo wyczytałam że jak dolegliwości są tylko z jednej strony ( a ja mam kłucia i ucisk tylko z prawej strony) może oznaczać to pozamacicznąLaRa wrote:Arienna, fakt - to paranoja, ale UZASADNIONA!!!! wcale mnie nie dziwi, ze sie denerwujesz i wsłuchujesz w objawy - to normalne.
Natomiast mąż ma racje - po co Ci kolejna beta? niepotrzebne nakrecanie, stres itd. nic złego sie nie dzieje, a puchniecie podbrzusza, kłucia i bóle @ to podobno normalne, wiec luzzzzzzzzz
mysl pozytywnie bo to dopiero poczatek
tak więc sama sobie nakopałam do dupala za czytanie internetu , idę zrobić sobie herbatkę i wracam do pisania pracy
-
nick nieaktualnyTak jeżeli dzieciulko waży do 2500g to przysługują dodatkowe szczepionki...
A l4 przysługuje nawet przy SN,mój małż teraz jest na takim...
Dla dzieci zdrowych i urodzonych o czasie dodatkowe,lub lepszej jakości szczepionki nie przysługują...
Ana juppppiiii swój taniec szczęścia odtańczyłam... GRATULACJE skarbie:-D
Ja dostałam antybiotyk i pobrał mi wykaz, żeby zobaczyć czy to nie gronkowiec...boziuuuuuu oby nie, bo mleko będę musiała wylewać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 12:26
Anastazjaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anastazja
milo cie widziec po tej stronie
jesli chodzi o naturalne suplementy zamiast dupka czy lutki to Kwasy DHA , tak mi lekarz powiedziala jak mowilam ze na poczatku sie troche boje , czy pomogly to nie wiem
ale zaszkodzic na pewno nie zaszkodza 
A ja za 2 tyg , juz polowkowe
i mam nadzieje ze bede widziec plec.
Kochane , a wy z TSH macie jakies doswiadczenie ?
poczatek ciazy :
TSH 2.0 , FT4 : 19,6
13 tydz ciazy:
TSH : 3.3 , FT4 : 1,28( inna norma 0.93-1,71)
16 tydz ciazy :
TSH : 3.1 , FT4 : 17,8
Zastanawiam sie czy powinnam sie udac do endo , w zyciu nie bylam i zaczynam sie troche martwic .
Anastazjaaa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
powinnas dostac taaaakiego kopniaka w pupsko ooOOOOOooooo!!!!! nic nie czytaj, innych watków tez nie - na razieArienna wrote:postaram się, zaraz zacznę pisać pracę zaliczeniową bo zaczęłam sobie czytać internet i źle to na mnie działa bo wyczytałam że jak dolegliwości są tylko z jednej strony ( a ja mam kłucia i ucisk tylko z prawej strony) może oznaczać to pozamaciczną
tak więc sama sobie nakopałam do dupala za czytanie internetu , idę zrobić sobie herbatkę i wracam do pisania pracy 
pozniej sie przydają 
Cati, ja na poczatku mialam tsh 2,89, ginka kazała mi sie skonsultowac z endo i biore Euthyrox 50, w srode ide do innego lekarza i zobaczymy co ten powie? oststnie tsh mialam 1,2908 uIU/ml (0,3500 - 4,9400) a ft4 0,94 ng/dL (0,70 - 1,48)
we wtorek powtarzam... i przy okazji pytanie: czy Ft3 tez robic? czy wazniejsze jest te Ft4? -
No wróciłam
nakupiłam dla małej płyn do kąpieli, kremik, chusteczki bo były w promocji
no i właśnie wiedziałam że coś zapomniałam maść na brodawki
ale to małżowi jutro zadam
bo tak to chyba wsio już mam.
Konwi kciukam za zmianę opatrunku
Malenq za Twoje wyniki także
Ari Ty się uspokój i masz rację zajmij się czymś, choćby tą pracą zaliczeniową i się nie nakręcaj i nie słuchaj doktorka google
Arienna, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri zupa pomidorowa ...chyba dzis bede Twoim gosciem...caly czas za mna chodzi, aze nie mam skladnikow, a w okolicy nie bylo kostek rosolowych bio to niestety dzis nie gotuje

Mnie gin powiedziala, ze bol pachwin i podbrzusza to normalne, choc i tak mnie niepokoi. Tez mnie boli przy kichaniu
Ale zazdroszcze Ci tej zupki
Arienna, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrzeMalenq wrote:Tak jeżeli dzieciulko waży do 2500g to przysługują dodatkowe szczepionki...
A l4 przysługuje nawet przy SN,mój małż teraz jest na takim...
Dla dzieci zdrowych i urodzonych o czasie dodatkowe,lub lepszej jakości szczepionki nie przysługują...
Ana juppppiiii swój taniec szczęścia odtańczyłam... GRATULACJE skarbie:-D
Ja dostałam antybiotyk i pobrał mi wykaz, żeby zobaczyć czy to nie gronkowiec...boziuuuuuu oby nie, bo mleko będę musiała wylewać....
Malenq lubi tę wiadomość
-
MIsi@ też nie lubię bardzo nie lubię tego bólu pachwin, ja bioder się trochę uspokoił to teraz pachwiny, no ciągle coś

Ale jak mojej mówiłam to też powiedziała, że to normalne więc trzeba przeczekać
Też bym zjadła pomidorówkę !!!!!
dawaj ją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 12:52
-
a wiecie znalazłam dwa przykłady wykorzystania wiedzy psychologicznej przez ludzi nieuprawnionych i jedno nieetyczne zachowanie psychologów do pracy zaliczeniowej
mianowicie pewna pani wróżka z pomorza twierdzi ze udziela porad psychologicznych i to jeszcze za bardzo dużą kasę , znalazłam nauki przedmałżeńskie na których pani która psychologiem nie jest bierze ludzi na indywidualne porady i sesje, oraz stronkę internetową gdzie za "marne" 200 zl mozna sobie wykupić poradę psychologiczna online- masakra .... tematy kontrowersyjne ale lubię takie
-
Ja jakbym miała możliwość to bym zrobiła bete, dla świętego mojego spokojuArienna wrote:wiecie co? czasami mam takie odpały że się zaczynam niepokoić czy wszystko jest ok, najchętniej zrobiłabym bete by sprawdzić przyrost ale mój małż powiedział że wpadam w paranoję i mam się uspokoić bo czy będę robić czy nie i tak mnie nie uspokoi bo i tak będę sobie wkręcać a z torbami pójdziemy bo beta płatna, a ja się stresuję nawet wtedy jak kicham a co dopiero jak mnie coś pobolewa, masakra, wczoraj mnie pobolewał brzuch i miałam tak spuchnięte podbrzusze że spodnie mnie cisnęły, dziś czuję tylko takie pulsowanie delikatne jakby w pachwinie
.... ech trzeba się wziąć za coś by nie myśleć 
u mnie dziś pomidorowa z makaronem
Co do @ boli, to może po prostu macica się rozciąga, pij magnez
-
Halllooooo!
Zawijam zawijam i zawijam gołabki i końca nie widać
Anastazja gratulacje!!!Na kropkiety chętnie wpadne;)my chyba niedaleko siebie mieszkamy;)
Malenq trzymam kciuki za wizyte!!!
Yas yes yes yes!czyli nasze modlitwy pomogły:)
Krokodylica, Anastazjaaa, Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Lara wszyscy mówią aby po porodzie używać tantum rosa, szwagierka mi mówiła aby kupić sobie "psikacz" taki jak do zwilżania kwiatków i rozrobić tantum rosa i sobie psikać.
Arienna skarbie, mąż ma rację, weź głęboki wdech. Ja Cię oczywiście rozumiem, że się martwisz, każda z nas zresztą tak miała, ale sądzę że po prostu bejbik Ci się wgryza i dlatego boli.
Ja na samym początku (jak już wiedziałam o ciąży) miałam przez 3 noce takie bóle brzucha okropne, naprawdę aż mnie zginało z bólu, szły dwie nospy max i tak sobie pomagały. Ale wszystko było dobrze. I pytałam wtedy gina a on mi powiedział że dopóki ból nie jest silniejszy jak przy miesiączce to jest dobrze. A że zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki to uznałam że trudno, tak musi być.
Arienna lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH