Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka, smacznego..miłego dnia..
ja dzis pakuję torbę.. wczoraj zostałam zjechana przez męża.. tak tak, nie zamówiłam pieluch, ręczników i kocyka ;/ wiem, jestem beznadziejna, ale ja się już nie nadaje do tego szukania..wkurza mnie to..wolałabym podejść do sklepu..ale w auchan są takie beznadziejne te tetry.. szkoda kasy na nie..
no i słuchajcie..miałam ręcznik i paczkę chusteczek z pudełkiem i tak je schowałam, że od tygodnia chodze i szukam..bosz co się ze mną dzieje..
ide kawusię zrobić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:15
-
Konwi dasz rade! Tylko spokojnie, nie masz sobie nic do zarzucenia. Zdazysz jak sie teraz zmotywujesz
tylko sprobuj pozytywnie do tego podejsc, w koncu to dlammaluszka wwzystko bedzie 
Ja nie wyzbieralam sie na narty. Cos mi zaszkodzilo i mnie muli straszliwie, do tego maly sie tak rozbrykal ze jeszcze mi przez te kopniaki gorzej wierci w jelicie
no coz, tyle czasu go trzaslam na nartach, to teraz sie na mnie odgrywa jak jest chwila spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:51
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Yo,
Ja tez nie wyspana, obudziłam sie o 3 do wc, i do 4 nie spałam... Popołudniowa drzemka bedzie jak nic
Nieukowa uważaj na siebie i maleństwo, nie szalej!!!
Konwalia, co do wyników to sie ńie znam ;(
Yas jeszcze sie nie odzywała dzis, ale przekaże Jej wszystkie dobre słowa
Miłego dnia wszystkim
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale mnie nerwy tłuką.. jak się nie denerwować w ciąży..
jestem w 36t ciąży..czyli wizyty co 2 tygodnie..ale medicover ma taką "politykę", że możesz umówić ma 2 wizyty do danego lekarza.. możliwość umówienia jest we wtorki i środy, wtedy wrzucają nowe grafiki do danego lekarza.. więc dziś się pojawił grafik na początek marca, weszłam do systemu - ucieszyłam się, chce rezerwować a tu zonk..no to szybko telefon i dzwonie..a ona mi tłumaczy, jak to działa..wiec mowie jej.. jestem w 36tc, wizyty powinnam mieć co 2 tygodnie..jutro mam jedną z nich, następną w połowie miesiaca i następną chcę na początku marca (w terminie porodu), a ona do mnie, żebym zrezygnowała z tej jutrzejszej i spokojnie będę mogła umówić wizytę..ale się wk... powiedziałam, żeby dała mi kierownika, bo nie po to dzwonię, aby mi mówiła, ze mam rezygnować, bo jeśli byłoby to możliwe, to bym to zrobiła i nie dzwoniła.. (moja gin. jest mocno oblegana, wizyty rozchodzą się w 30min..i wyobraźcie sobie, jak ja weszłam w system było 9 wolnych terminów, a jak mnie zapisali, to został jeden!) nosz..szczyt.. poszła do kierownika i ten mnie jakoś zapisał..czyli się da! na słuchawce wisiałam niemal 30min..ręcę opadają.. -
hejka zagladam tylko na chwilke sprobuje reszte doczytac pozniej
kurde jakie zmiany, mam nadzieje ze bedzie dobrze wszysciutko i zaraz dostaniemy wiadomosc ze wszystko ok z dzidzia i Yas
konwi białko w moczu to nie przelewki, nie na darmo tak czesto te badania sie robi moga byc pierwszym objawem gestazy czyli zatrucia ciazowego, musisz kontrolowac cisnienie czy nie skacze i koniecznie do doktora
co do wyprawki polecam pieluszki tetrowe:
http://allegro.pl/tetra-pieluchy-tetrowe-80x80-podwojnie-tkane-i4943019465.html
pozdrowka dla wszystkich i zajrze pozniej
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Konwi białko w moczu to niezbyt dobrze, albo jakaś infekcja układu moczowego? Jakieś bakterie, może cos z nerki? Ale najlepiej zapytać doktora

Mi też ostatnio wyszło tak jak Tobie Konwalia, zarówno pani w labku jak i gin powiedzieli, że nic się nie dzieje bo w III trymestrze ciąży to się zdarza bardzo często a nie jest to duży poziom.
Mam sobie jedynie powtórzyć badanie moczu za 2 tygodnie.
AAAA przepraszam! Ty masz białko! A ja cukier.... tak czytam uważnie.
Smoku ja sie tego zasmarkanego kataru do tej pory pozbyć nie mogę, a czuję się przez niego jak obłożnie chora.
nie dość że człowiek taki ociężały to jeszcze to smarkanie. Ludzie, no wymiękam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:01
-
Hej dziewczyny.
Czy u was tez sie tak trudno gdzie do nowego gina zapisac? Moja ginka sie przeniosla do innej przychodni a ze moim zdaniem srednia byla to chcialam poszukac nowego lekarza i sie okazalo ze to nie takei proste. Najczesciej nie biora juz nowych pacjentek.... -
Myslicie ze w tym stanie moge do jakiegos spa jechac?
Moj maz chce mnie z miasta wywiezc za dwa tygodnie bo tu sie znowu rozroba szykuje jak co roku. Do pracy napewno nei pojde w piatek 13go. Co roku sa manifestacje nazistow z ich przeciwnikami. Wstyd i hanba ale oni sciagaja tutaj z calej Europy zeby sobie podemonstrowac. Do tego w tym roku dojda zwolennicy Pegidy czyli manifestantow przeciw islamizacji. Do miasta zawsze musza wtedy sciagac policje i wojsko z calego landu.
W tamtym roku bylo w miare spokojnie ale w tym wroze ze bedzie wesolo znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:49
-
Co do gina to ja też chodzę prywatnie, ostatnio na NFZ byłam jako nastolatka
i pani w rejestracji wielką łachę robiła że na jakiekolwiek pytanie odpowiedziała, lekarz taki se więc postanowiłam chodzić do innej prywatnie i jestem przezadowolona 
Krokousie mi jakby trochę lepiej wzięłam wczoraj apap i wit C i chyba chyba nie zapeszając będzie git
A dziś mam SR więc chciałabym pojechać
Witaj zabiegana Helu
jak maleństwo? 
A gdzie Lil i Nena? Co u Was? -
uwaga..nieco sie ogarnęłam.. wyprasowałam 2 pralki, wstawiłam kolejne pranie, znalazłam chusteczki, zrobiłam zamówienie na allegro, upiekłam z Tymkiem ciasteczka.. teraz idziemy na spacer połączony z wyrzucaniem śmieci:)aaa i wyjęłam torby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:45
Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Brawo Konwi jestem z Ciebie dumna

I z siebie też, jako że mam jutro wizytę na 12 stwierdziłam, że mogę nie zdążyć jutro i postanowiłam się ogolić... wiecie jak się umęczyłam? wiem, że wiecie masakra normalnie sapię gorzej niż mój pies
I miałam zacząć jakiś obiad sobie robić, ale nieeeee muszę poleżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:49
konwalianka, Lili83 lubią tę wiadomość