Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co wyczytałam to może jeszcze kilka tyg trwać;)na razie się nie stresuje jutro mam wizyte u gin to sie dowiem:)
Konwi a może masz przyjaciółke która zostałaby z Tymkiem?tak na kilka godz?
O kurcze zaczeły sie skurcze bardzo delikatne tak jak na okres jak myślicie moge wziac nospe?

*******Gang18+*******B -
Kotka, prawda jedyna znana.. tak jak przed I dzieckiem..już niegdy nie wypoczniesz:) Oczekiwanie na pierworodne, to prawdziwa sielanka:P nie wierzyłam, jak mi kiedyś mówili, że tak jest.. samo życie:)
Jak napisałam..jesteśmy tu sami..z W-wy wyniosłam się na wieść..mam koleżanki, ale musiałyby dojechac.. a przyjaciółka wyprowadziła się do Krakowa ;/cięzki los.. dam radę..nie mam wyjścia zresztą
Lili nospę bierz bez problemu.. ja obecnie jestem na 6 tab. dziennie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:54
-
nick nieaktualny
-
Lili, mam nadz.ze skurcze przejda i maly jeszcze posiedzi troche w brzuszku....
mi 2 razy odszedl czop i nie przypominal sluzu a galaretke...
Konwalianko, wspolczuje samopoczucia.
ja rowniez mam dni, ze wszelkie halasy mnie denerwuja. chcialabym odpoczac w ciszy, ale sie nie da. prawda - cekanie na pierwsze dziecko to sielanka
-
oooj doczytałam Was nareszcie...Hela śliczny Damian:)
Ari gratki egzaminu, Ana bbb mi przykro, mam nadzieję że wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami.
Yas - bosze bosze to już...trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze..w sumie co ma nie być jak musi!!
Konwalia no Tymek Cie sprawdza chyba faktycznie, a Twoja reakcja jak dla mnie i tak jest delikatna jak na to wszystko co sie ostatnio i Ciebie działo.
Nie było mnie od niedzieli bo mam takie bóle głowy że chodzę po ścianach...taki mam teraz urok II trymestru:/
Yasmin lubi tę wiadomość
Maniek

-
Przepraszam bardzo, że tak zuchwale pozwolę sobie się wychylić ale Drogie Panie...tu kolejka jest! Jakie skurcze kurcze?

Lili, trzymaj się, mam nadzieję, że ucichnie pieroństwo.
Malenq, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenka za 3 dni urodzisz:)
i po wizycie:
no i mamy NUTRAMIGEN....czas pożegnać się z cycem:( na razie kończymy puszkę BEBILONU PEPTI DHA....
mam nadzieję, że mała po tym mleku będzie czuła się lepiej...
martwi mnie tylko taka diagnoza w ciemno...no tylko z wywiadu, wysypki itp.
bo skąd ja mam niby wiedzieć czy to nietolerancja laktozy, czy białka mleka krowiego??
są na to jakieś testy? jak tak to prywatnie zrobię....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 18:58
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
No spoko, do końca tego tygodnia nie mam parcia na parcieMalenq wrote:Nenka za 3 dni urodzisz:)
Niby jeszcze nie termin...ale patrz, One tu wszystkie chcą grubą, niezdarną Nenę z kolejki wypchnąć
Krokodylica, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Yas co za menda ordynator... Trzymam kciuki zeby malutka rozwinela duzo surfaktantu w plucach i zebys jak najszybciej miala ja przy sobie a nie w pudelku...
Malenq slyszalam opinie, ze mleko matki nigdy nie jest gorsze niz mm... A moze chociaz jej odciagaj i mroz poki masz pokarm... A nuz jej sie przyda za kilka tyg...
Nena ty sie tam nie dopominaj, spokojnie sie doczekasz i odroczenia juz nie bedzie!
Jakies wiesci os Anastazji?
U mnie kolejny wspanialy dzien. Bylismy z mezem wewnatrz lodowca, przepiekny niebieski lod, jak jakies kamienie szlachetne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:19
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
hej macham tylko na chwile bo padam małż mnie na zakupy wyciągnął
USG nie było bo sie głowica popsuła
mam brac Biofer i magnez z B6
poleciały mi troszke wyniki hemoglobina 12,5 już
wiec trzeba poprawic
i tyle już odliczam dni do prenatalnych
Yas trzymam kciuki
widziałm ta fajną liste rzeczy jutro odpisze po co i na co

dobre, hehe