Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamko: trzymaj sie, rozumiem, ze ludek jest zdrowy?
Ja z kolei nic ciazowego nie mam, poza dwiema parami spodni, pozyczonymo od kolezanki i jednymi rajtami. Moze kupie, jak przestane sie miescic, ale mam duzo oversizowych ubran, wiec moze sie uda bez
A co do stanika: to pisaly panie wczesniej, wiekszosc byla przeciw chyba, ze lepiej sportowy, ze tamtr sie rozciaga i o dupe potluc.. ja poki co juz teraz po domu laze w sportowych (przynajmniej na silke sie nie przebieram) potem sie zobaczy, jak cos urosnie, bo do tej pory rozmiar ani drgnal, za to przedluzke na obwod musze kupic (tluszcz zaczal sie gromadzic na plecach)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:14
-
Hej!
Dopiero co wróciłam od gin a wizyte miałam na 9:(rozwarcie na 1, podpieli mnie do ktg na 30 min skurcze i to dosc duzo:(czop odchodzi:(dostałam hormony w konskiej dawce, tabletki na skurcze macicy, magnez no i oczywiscie nakaz leżenia i nic nie robienia, nastepne ktg i badanie w sobote:(najgorsze jest to ze jesli mały sie pospieszy nie bede mogla rodzic w szpitalu gdzie obecnie mam wizyty i planowany był porod, zostane wyslana do kliniki w Liege gdzie maja specjalistyczny sprzet i specjalistow.
Dobra wiadomośc to taka że mały jest zdrowy, serduszko pozostale organy również!Jesli nie uda sie zatrzymac skurczy i rozwarcia trzeba bedzie podac sterydy podobnie jak u Yas
Yas cały czas myśle o was i zaciskam kciuki!!!
Tamka łącze sie w bólu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:21

*******Gang18+*******B -
dziewczyny ile saszetek Tantum Rosa kupic??? czy moze irygator lepiej???? i ile ampułek roztworu soli fizjologicznej potzreba????
info od Yasmin: U nas bez zmian. Ja mam dziś gorszy dzien. Duzo placze bez powodu. Akcja chyba troche ustała, ale skurcze sa a rozwarcie na 4 cm. Czekam na decyzje co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:53
-
Mam to opakowanie 10 saszetek, półlitrowa butelka po wodzie z dziubkiem do tego, w której rozrabiasz 1 saszetkę. Tak zostało mi polecone przez doświadczoną mamęLaRa wrote:dziewczyny ile saszetek Tantum Rosa kupic??? czy moze irygator lepiej????
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hejka
Tamuś mocno trzymam kciuki za was, ale się porobiło, będzie dobrze, potrzymają małego jak najdłużej się da
Lili u ciebie też mocno zaciskam no i Yaśminka ciekawe co u nich
My już po wizycie u pediatry, Leoś ładnie przybiera, waży dzisiaj 2700
mm dopajam ale za dużo już tego nie dopija, mam nadzieję że moje cycki się jeszcze bardziej rozkręcą, a czasami to co godzinę wisi na cycu 
Jutro przychodzi środowiskowa i na 12 mamy do poradni noworodkowej w szpitalu na tamtą kontrolę wagi, już ostatnią
Krokodylica, Nenaaa, Lili83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Tamka kurcze, współczuje szpitala. A dla Ciebie to jest w jakiś sposób groźne?
Lili kurcze, co się dzieje u Was dziewczynki, a Ty w domu masz leżeć? Żaden szpital? Jakiś szew, cokolwiek?
Arienna mi źle z brzuchem już, ciężko.
Ale do 10 marca małej nie wypuszczam i basta.
Lara irygacji nie można w ciąży, po porodzie też nie. Albo nasiadówka w wodzie z tantum albo zwykły psikacz sobie zakup i tym będzie psikać po wierzchu. A ile saszetek Ci zejdzie to nie wiem. -
Kurcze, to będzie w końcu ta cesarska u Yas dzisiaj? Cosik się chyba zmieniło...LaRa wrote:info od Yasmin: U nas bez zmian. Ja mam dziś gorszy dzien. Duzo placze bez powodu. Akcja chyba troche ustała, ale skurcze sa a rozwarcie na 4 cm. Czekam na decyzje co dalej.
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy bedzie, jak cos to dam znac...Nenaaa wrote:Kurcze, to będzie w końcu ta cesarska u Yas dzisiaj? Cosik się chyba zmieniło...
zamawiam w takim razie 10 saszetek tantum
Malenq: czy duzo wykorzystywałas/wykorzystujesz gazików jałowych? bo nie wiem ile zamowic? czy cale opakowanie 50 szt. czy moze 100 szt??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 14:05
-
Lili, przykro mi..kurcze szybko to u Ciebie postępuje..albo nic nie czułaś..o skurczach dopiero wczoraj wspominałaś.. leż i pachnij..jak to się mówi..
Yas i Tamuś trzymam za Was kciuki..a własnie Tamka.. oni będą się zastanawiać ze względu na Ciebie, czyli jak to jest dla Ciebie groźne?
LaRa, ja mam 100 gazików, pisałam wczoraj Kotce po co są i ile ich schodzi dziennie.. ok 4-6szt.
uwaga..spakowałam torby..brakuje jeszcze pieluuch, które dziś zamówiłam..i ręcznika dla małego i jeszcze coś tam, ale nie jest źle..
chyba włosy zafarbuję, mam jakieś dziwne przeczucie co do jutrzejszego dnia..
Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja sama nie rozumiem do tej pory wszystko było wporzadku, nawet smiem twierdzic wzorcowo!
Kroko jestem na razie w domu, mam spakowac torbe i w sobote zobaczymy (czekam aż maż z pracy wróci to bede wydawać polecenia;)) czy rozwarcie i skurcze postepuja czy sie zatrzymaja bo tak tez może być jesli dobrze zareaguje na leki!Moja gin nie chce zakładać szwu ale czemu z wrażenia nawet nie dopytalam
Jak to to Yas nie bedzie miala dzisiaj cesarki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 14:18
Krokodylica lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Dzisiejsza porada dnia jest w sam raz dla mnie. Moj maz mi wczoraj wlasnie powiedzial ze chrapie jak niedzwiedz od niedawna

Dziewczyny wezcie mnie nei straszcie z tympakowaniem toreb bo ja w ogole to dopewiro mam w domu trzy smoczki, dwie butelki i diw epieluchy tetrowe
W sobote przyjedzie do nas transport z rzeczami od znajomych. Wiem ze napewno lozeczko, dostawka, wanienka, kojec (narazie to raczje nie potrzebny) i mam nadzieje ze ubranka.
Wypytam sie tez wtedy kolezanki co jest do szpitala potrzebne tutaj bo w Niemczech to chyba daja gacie, koszule, pieluchy, ubranko dla dziecka itp wiec narazie torby nei kompletuje. Ale jak was czytam to chyba niedlugo zaczne
A nie, jednak nie daja tyle ile myslalam w szpitalu.
Ale ktorys juz raz widze zeby zapakowac pomadke do ust
. Pewnei usta schna od oddychania.
I po raz pierwszy przeczytalam po co te skarpetki trzeba zabeirac - zimne stopy hamuja skorcze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:08