Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronko przekazuje Yas to co sie u Was dzieje, ale też co u Yas
jest w szoku jesli chodzi o Tamke i Lili.
Pozdrawia, dziekuje i wspiera.
Pisała mi ze duzo dzis porodów i jak tak dalej pojdzie to Ja wypisza bo łózek zabraknie hihihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:00
-
No Biedra u Ciebie już też czas leci a nie tak tylko że u mnie

Tak tak Lara pozdrów Yasmin i przekaż że bardzo dobrze żę Kinię trochę powstrzymali
i że trzymamy kciuki 
My też byłyśmy w szoku z jej powodu bo przecież miała tylko na KTG jechać a tu bach
-
wykąpana z odzywka na wlosach ide do małza na masazzzzzz
jest szansa ze padne podczas masazu hihihi
Tamuś u Ciebie tez bedzie dobrze, czuje to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:28
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, trochę mnie nie było,wypoczelam trochę bo w każdej wolnej chwili spałam.
Wynik mojego badanią moczu jest w normie, nic więcej nie powiedzieli
Plamienia ustały ale jakoś mam złe przeczucie i chyba na zawał zejde do tego pieprzonego 17 lutego...
Przepraszam ze taka marudna jestem.
Rety dziewczyny co się dzieje w tym lutym, trzymam za was mocno kciuki aby za szybko się nie rozpakowywac.
Yasmine dobrze ze się troszkę uspokoiło, dobrzebybylo jakby kinia wytrzymam jeszcze tydzień w brzuszku
Tamka, Lili dużo zdrowka i dotrzymania chociaż do 38 tygodnia trzymam za was kciuki
zgredka lubi tę wiadomość
-
Przepraszam ze się nie odzywalam ale miałam strasznego doła, w sumie to czekałam na okres

Dla zabicia czasu i myśli Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam
-
Ana, ciesze sie ze sie doezwalas....
szkoda, ze ci polozna nei przelozyla wizyty. nie mozesz podjesc do niej, ze sie denerwujesz i chcialabys by ci wczesniej przyjeli. moze gdzies prywatnie?
a ja sie fatalnie czuje
czysci mnie, niedobrze i zgaga. nie wiem czy to od ciazy czy od mlodego cos zlapalam.
aaaa a moi synowie tak dzis wariowali w pokoju zabaw, ze starszy sobie zeba jednego wybil a drugi sie rusza, wiec pewnie niedlugo wypadnie. jutro mamy stomatologa. musza zrobic rtg, by spr. czy zab caly wypadl czy ise ukruszyl i co z tym drugim. szkod ami go
zdrowy zab. on bardzo dba o zabki: nitkuje, szoruje, plucze...taki zalamany ze tak szybko mu wypadl 
mam jeszcze pytanie do Was.....dretwieja Wam czasem nogi? mi od wczoraj non stop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:06
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:a na to ktg to od kiedy się chodzi, czy to zawsze na danym etapie ciąży czy jak są jakieś wskazania??
U mnie robia juz od 29 tc wiec za tydzien bede miala pierwsze.
ANASTAZJA - fajnei ze sie odezwalas. Mamy wszystkie nadzieje ze bedzie dobrze!
YAS, LILI,Tamk - trzymajcie sie!!!!
To ja sobei tez pomarudze
Dziecko mi chyba sie na zoladek pcha. Co jakis czas boli mnie tak jakby mnie ktos kopnal
. Wczoraj tez tak mialam. A dzisiaj maly ruchliwy jak jak zabka. Ciagle mi fika w brzuchu i daje pod zebra, narazie to jest takei smieszne gilgotanie ale jak jeszcze przytyje kilogram to pewnei juz nei bedzie takei smieszne
-
Kochana jakbym miała jakakolwiek inna opcje niż czekanie to bym ja wybrała niestety u nas nie ma prywatnych klinik czy to polskich czy holenderskich wiec grzecznie czekam bo nic innego nie mogę zrobićbeszka wrote:Ana, ciesze sie ze sie doezwalas....
szkoda, ze ci polozna nei przelozyla wizyty. nie mozesz podjesc do niej, ze sie denerwujesz i chcialabys by ci wczesniej przyjeli. moze gdzies prywatnie?

Przepraszam ze się o mnie martwilyscie a ja się nie odzywalam ale naprade nie miałam siły. -
Ana, Ty nie przepraszaj!!! musialas odpoczac!!!!
szkoda, ze tam zadnych lekarzy prywatnie nie ma
u nas z wyspy daleko do miasta, ale zawsze jakas opcja jest w razie czego....
trzymma kciuki ze wszystkich sil!!!!