Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I tego się trzymajAnastazjaaa wrote:Dzięki za wsparcie, jesteście niezastąpione

przecież po to jesteśmy 
Ja juz się żegnam bo spiaca jestem a i jutro ciężki dzień,wizyta u ginekologa, w banku i USC. Życzę spokojnej nocy Wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:36
-
Wpadlam na pomysl, ze bede juz malemu teaz spiewac piosenke jakas, tak ze po porodzie jak mu ja od razu zaspiewam to bedzie wiedzial, ze to wlasnie ja mu ja ciagle spiewalam
i moze potem do snu bede mu ja spiewac.
To nie ma byc piosenka dla dzieci, byleby po polsku.
A oto moi kandydaci:
Urszula Dmuchawce Latawce
Perfect Kolysanka dla nieznajomej
LadyPanka Zawsze tam gdzie ty
Budka Suflera Jolka Jolka
Wlasnie sobie pospiewalam, narazie z podkladem
Macie jakis jeszcze pomysl?
Takie piosenki wybralam bo to mniej wiecej moje czasy wiec je znam. Najlepiej znam pewnei przeboje Kultu, Kazika i Hey ale jakos tak mi nie pasuja do uspokajania dziecka
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ana, jak dobrze ze sie odezwalas
ciesze sie ze sie uspokoiło
teraz tylko zostaje czekać... Aaaa i odzywaj sie i nie przepraszaj bo nie ma za co, poprostu pisz o wszystkim o czym chcesz!
Ja po tym chodzeniu jestem tak wykończona ze ze zmęczenia chyba nie usne ;( mała mnie bombarduje w podbrzusze i tez stwierdziłam ze póki co jest to dosyć miłe i przyjemne, pózniej moze juz nie być tak pięknie
Spokojnej nocy! -
Cześć skarby, ja już na nogach, po owsiance, powoli zabieram się do lekarza.. Tez mnie od wczoraj czyści..
Mnie też dretwieja ręce i nogi.. A dziś miałam jakiś atak kaszlu suchego..
Ja Tymkowi śpiewałam "z popielnika na Wojtusia" piękna jest, niby dziecięca, ale gdy byłam z nim w szpitalu to ryczałam gdy ja śpiewałam jak bobr.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:03
-
Ja tez po owsiance,
czlowiek wstaje robi sobie sniadanie i sniadanie do pracy, jemu sniadanie do pracy i kawe do termosu (dzis w ramach protestu nie) potem sklada lozko..
dzis sie pozarlismy bo bylam opryskliwa i zlosliwa, ze wszystko robie a on wstaje idzie zapalic na balkon i tyle.
a najlepsze, ze on sam by sobie to wszystko robil, tylko mi wydaje sie ze zrobie to sprawniej, jakbym miala za to dostac medal albo jaką odznake skauta (w mojej glowie), a potem robiac cos za niego (dla niego) psiocze i zabijam.
O lozka dzis nie zloze, zlozy on, bo wczesniej wroci tak tak -
Hej hej!
Spałam jak zabita:)zamknełam oczęta i obudziłam się o 6 rano!możecie w to uwierzyć?bo ja sama nie za bardzo, oto co stres i nerwy potrafia zdziałać
Dziękuje za wszystkie miłe słowa, przeczytałam o Yas i to mnie bardzo uspokoiło no bo jeśli u niej zatrzymali akcje a miała już 4 rozwarcia to i u mnie bedzie dobrze tylko leżeć leżec i pachnieć;)wiecie co jak dzisiaj przyszykowałam sobie lekarstwa to poczułam się jak moja świętej pamięci babcia;)
Tamka trzymaj się i daj znać jak postępuje leczenie:)
Konwi powodzenia na wizycie;)
Ana dobrze że się odezwałaś!My tu wszystkie bardzo sie martwiłyśmy o ciebie!Narzekaj sobie ile wlezie byleby maleństwo zdrowo rosło:)
Justta ładnie Leonek przybiera jak tak dalej pojdzie to przerośnie mama, tate i sosne;)
Krokodylica lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Psotka super pomysl z piosenka...chyba podkradne
Ja kupilam kalendarz fasolki i bede uzupelniac
Ana trzymam kciuki, mam nadzieje, ze szybko czas minie i juz niedlugo ujrzysz swoja fasolke
Wspolczuje wszystkim dolegliwosci, mam nadzieje, ze jednak z kazdym dniem bedzie lepiej
-
hej laseczki

Ana :* dobrze że ustało, kamień z serca
co do piosenek to skład KULT, HEY itp. mi się podoba
ja na bank chcę jak dzieć bedzie wiekszy to puszczać mu słuchowiska z bajkami
a płyty DVD z serialem "Było sobie życie" już mamy
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Witam się I ja jeszcze z łóżka

Tez się wyspałam obudziłam się przed 8
raz na siku no i parę.razy bok zmieniając ale było 
Lil bez stresu tylko spokój i relaks
Konwi trzymam.kciuki za wizytę, ja mam na 12
Tamka tez się trzymaj i informuj nas
I miłego spokojnego dzionka życzę
-
Hejka, dobrze ze z Yas lepiej.
Anastazja super ze sie odezwalas! Podobno plamienie ma na poczatlu co 4ta kobitka, ktora potem rodzi zdrowego maluszka
Badz dobrej mysli. Kiedy u was robia pierwsze usg?
Lili u ciebie tez bedzie ok, a ten zestaw tabletek... Idealny komentarz do twierdzenia, ze ciaza to nie choroba
Jakis dzien problemow zoladkowych byl wczoraj chyba... Ja zagladalam przez muszle do Chin 3x, na szczescie wieczorem juz funkcjonowalam normalnie.
Mlody mi sie tak rozszalal w brzuchu ze az mi trudno uwierzyc, ze on kiedykolwiek sypia. Nawet jak sie w nocy budze to dostaje kopa na pobudke! To chyba.nic zlego, co?
Arienna ja tez chce kupic Bylo sobie zycie! Swietna seria.
Ja bym wybrala piosenke Kozidrak "2 serca, 2 smutki".Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:32
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Hehe Nieukowa zagladala przez muszle do Chin padlam z tego tekstu

Miejmy nadzieje ze przeszło raz na zawsze
A że kopie nie dobrze ze chłopak kopie!
Moja wczoraj tak boleśnie się rozpychala ze myślałam że nie zasnę ale się uspokoiła
Miłego szusowania
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hejka,
U mnie noc praktycznie przespana
Teraz leżę jescze i oglądam ddtvn i na pasku leci ze bedą sie wypowiadać ile kosztuje ciaza i wyprawka dla dziecka-no ciekawe, popatrzę...
Yas sie dzis jeszcze nie odzywała.
Tamus trzymam kciuki, i w miarę możliwości dawaj znac co u Ciebie?!
Edit: Nenaa no padam!!! Jasne, dzis nie musisz rodzic bo po co hihihi zimno jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:14
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha ha Nena ja bym chciała z Ciebie wziąć przykład
i tak nieśmiało o to proszę żeby tak było 
Ja się ogarnelam i zbieram się do miasta. Proszę trzymać kciuki za wizytę i moja hemoglobine żeby chociaż już nie spadała.
Lil, Tamka, Yas trzymajcie się
Miłego dnia dla wszystkich, buziaki
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Że co? Że ja się boję? Ja??? A w życiu!Malenq wrote:Nenka nie no przepuszczasz w kolejce???? taki strachun z Ciebie???

No dobra...może trochę...
Tak jak mówi Lara, zimno jest, ja niewyspana, no nie chce mi się nooo
LaRa, Malenq, Lili83, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość