Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane
Z tymi naszymi szpitalami to jest jedna wielka porażka, trzymajcie się dziewczyny
My dzisiaj po kontroli na noworodkowym, Leoś waży 2750 więc super przybiera, teraz śpi i od czasu do czasu zapłacze, chyba odreagowuje stres, biedaczek, na razie spokój z lekarzami, kolejna wizyta 5 marca na bioderka no i szczepienia wtedy
Yaśminko oby nic się już więcej nie działo do tej twojej cc
Smoczku trzymaj się kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:10
Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Jussta gratuluje coraz dorodniejszego malca!
Maniek, jak dla mnie ekstra dobor imion, i damskich i meskiego
i nie przejmuj sie zdaniem rodzinki, to w koncu Wasze Dziecko a nie ich
nikt nie ma prawa zdecydowav za was i to jest piekne!
Tamka mysle ze dla ciebie hospitalizacja bylaby gorsza opcja, swietne przyklady tego co sie dzieje mamy w tym momencie...
Yas szkoda slow, przeciez 5cm to jest praktycznie porod! Jeszcze z twoimi przeciwskazaniami! Co za gnoj z tego ordynatora! A nie macie innego szpitala w okolicy, w ktorym potraktowano by sprawe powaznie????
Smoku no nie mow ze ty tez sie sypiesz! Co sie stalo?
Lili jak sprawa wyglada u ciebie? Lepiej?
Ja mam akurat od siebie dobre wiesci, dostalam szczegolowy raport z polowkowego i wszystko ok, lozysko na 1 wiec ekstra. No i maly chyba nie bedzie wysoki, czyli w normie po nas dostanie konusowaty wzrost
Dzis bylam na nartach tylko 3h bo po wczorajszych sensacjach zoladkowych caly czas beka mi sie maslem
ale taki luzniejszy dzien tez jest ekstra.
Trzymam kciuki za same dobre wiesci od tego momentu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:33
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowa

Yas i Tamka masakra widzę u Was
Trzymam kciuki kochane 
Moja gin uznała, że mam dostać te leki na płucka dlatego że znowu z szyjki robi się lejek tzn zaczyna się otwierać i trochę się skróciła i przypuszcza że mogę urodzić przed terminem
Co do skurczów nic na ten temat nie mówiła, tylko leżeć i stały zestaw leków.
Wiecie ja wiem że to dla dobra małej ale ja nigdy nie leżałam w szpitalu nie licząc mojego urodzenia, dlatego to mnie tak przeraża
-
Anastazja fajnie że jesteś i że plamienie ustało, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Yas i Tamka... No szok. Tak czytam co piszecie i oczy mam jak pięciozłotówki.
A myślałam że tylko mój szpital jest taki poj*bany...
Maniek kwestia krytykowania imion juz nie raz była to poruszana i moja rada jest niezmienna: zlej to ciepłym moczem.
Konwalia czyli się szykujesz?
Smoku a dlaczego sterydy? Coś sie dzieje u Ciebie? A do szpitala to tak na dłużej?
Jussta super że z Leonem dobrze.
Ja dopiero teraz zaglądam bo miałam zalatany dzień, najpierw byłam w banku a później w Lidlu, kupiłam ten termometr na podczerwień i oczywiście mnóstwo ciuszków, cóż... nie komentuję.
Potem był u mnie kolega na kawce, miła odmiana od całodniowego siedzenia samej w mieszkaniu.
Kolega motocyklista więc wiadomo jakie były tematy.
Do tego okazało się że jego żona jest w ciąży - 16 tydzień, także bardzo się cieszą tym bardziej że ona straciła już jedna ciążę. Mówił że w razie czego będą do mnie dzwonić z pytaniami, jako że jestem pierwsza w kolejce. 
Acha i żona naszego wspólnego kolegi motocyklisty też jest w ciąży, 18 tydzień.
Także motocyklistki i motocykliści rosną w siłę.
Lili83, justta, Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Straszne rzeczy tu czytam. Szkoda slow na tego ordynatora.
Trzymajcie sie dziewczyny.
Jussta: gratulacje
, tak trzymac.
Ja dotarlam do domu. Roboty w robocie duuuzo ale nie bede juz mietka dla protokolanta, w koncu to ja ponosze odp za wszystkie decyzje
justta lubi tę wiadomość
-
Wiem Biedra wiem i mam nadzieję, że dobrze zniesiemy ten mam nadzieję krótki pobyt wczasowy

Kroko no te leki na rozwój płuc bo prawdopodobnie urodzę przed terminem
bo szyjka się otwiera... niby do niedzieli oby oby! mam być tylko na czas podawania leków więc mam nadzieję że na tych 3 dniach się skończy.
-
Co za jaja.... Przeczytałam posta odnośnie Yasmin... Paranoja jakaś, i za co my płacimy te składki to ja nie mam pojęcia.... To znaczy wy bo ja już tam nie płacę

Kochana Yasmin przykro mi ze musisz przez to wszystko przechodzić, mocno za was się modlę. -
Az mi sie nei chce komentowac. Trzeba by tego ordynatora sadem postaszyc tylko wiadomo ze to strach tak robic przed porodem i to jest wlasnie ten bol, ze czlowiek sie boi i on o tym wie

Coraz bardziej przekonuje sie do imienia Anton jednak. Ja do niego bede wolac Antos albo Antek. Sie okazuje ze w ogole Antoni to na drugim miejscu popularnosci byl w 2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:54
-
nick nieaktualny
-
Wielkie podziekowania dla Was od Yasmin.
Z biednej schodzi stres i jest wykonczona, potrzebuje odpoczynku.
Smoku, trzymam kciuki!
i zapomnialam co jeszcze mialam komu napisac ;/
ja po spacerze wykonczona ide pasc na łóżko ;< -
Ja tez nie wiem na co te kase nam odbieraja z pensji, a rozpizdzic ten zus i nfz, te kase moglabym sobie odkladac i wtedy na kazdego prywatnego byloby mnie stac. Gorzej z obywatelami, ktorzy sobie slabiej w zyciu radza.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
byłam oststnio u rodzinnego po skierowanie na badania
pierwsze spytal, co jest powodem tego ze chce wykonac badania (brzuszek mam dosc widoczny, wiec nie sadze ze nie widzial, ale mniejsza o to)
powiedziałam mu co jest powodem i wyjełam skierowanie od prywatnego gina
musialybyscie zobaczyc te agresje i podniesiony ton ze oni nie sa instytucja charytatywna a to ze oplacam składki to jego to nie interesuje! nagadał sie nagadal po czym wyslal mnie na ekg i wypisał skierowanie na badania wypisane przez gina.
reszte potrzebnych mi badan musialam wykonac prywatnie, wiec serio gdybym miesiecznie odlozyla kase za zus to by mi jeszcze sporo zostalo, bo i tak do lekarzy musze chodzic prywatnie i placic za kazda wizyte, parodia!!
ps. ogladałyscie dzis ddtvn? byl pod koniec programu motyw wyprawki ile kosztuje, i słuchajac Wodzianke od Wojewodzkiego myslalam ze padne! podsumowala koszt wyprawki na 30 tys.zł. a najglupsza rzecza jaka kupila był..... kosz samozamykajcy pampersy
-
nick nieaktualnyBoszeeeeeeeeeeeeeee dziewczyny co z Wami? jejku...
Yas...skarbie odpoczywaj i 3maj się jakoś...paranoja..
Tamka skarbie mam nadzieję, że bedzie dobrze...
Smoczku i Ty??? i Ty Konwalia????????
ale żeby tak hurtem????????// wirus jakiś???????
Nenka i JE wszystkie przepuszczasz??????????? helołłłłłłłłłłłłłłłłł tak się nie godzi...
Przekażcie swoim dzieciaczkom, że ciocia Magda prosi ładnie, aby pozostały w brzuszkach do swoich terminów!!!!!!!!!!!! (oprócz Twojego Nenka, maluch niech już wyłazi i opuszcza ten apartament)
buziaczki skarby:)
modlę się za Was wszystkie...
Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe no zgadzam się z Nieukowa Wy się hurtem rozpakujecie i mało kto tu zostanie.
Malenq a co u Kosi? Aaaa wiem....czy któraś z was rozważala kupienie takiego pasa poporodowego? Co by szybciej wrócić do figury? Co myślicie
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maniek