Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aaaa nie pochwalilam się, dziś cala noc miałam erotyczne sny, dobrze że w tych snach był mój mąż a nie obcy facet ;) chyba mi już brakuje przytulanka ;)

justta, Krokodylica, nick nieaktualny, Tamka, Nieukowa, Lili83, MANIEK, beszka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj Smoku trzymam kciuki, to oni Ci powinni chyba akcje hamowac a nie tylko sterydy na plucka? Ale ja sie nie znam. A to u gina wyszlo ze szyjka sie otwiera czy jakis skurczy dostalas?

Z tym zusem i szpitalami to sie nawet nie wypowiadam juz bo ch*j mnie strzela na sama mysl.

Malenq widzisz a moja Zuzia grzecznie siedzi. :P Fakt brzuch mi dalej troche twardnieje ale poza tym ok. Dlatego pytam Smoka jak to u niej wyszlo?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ciężka ta ciąża cholerka.... Ileż to musimy się namęczyć... Najpierw strach przed poronieniem później przedwczesnym porodem eh cały czas coś

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa gratuluje dobrych wyników:)najważniejsze, że dzieć zdrowy!!!

Na temat pasu nie wypowiem sie bo nie mialam po pierwszej ciąży

U mnie czop odchodzi dalej małymi fragmentami w południe miałam mocne skurcze ale nie regularne a potem sie uspokoiło i jak na razie cisza:)Maz wczoraj mowi do małego czy ty wiesz do czego sie tak spieszysz?siedz na razie w brzuszku i nie rob sobie jaj!zakaz wychodzenia do 36 tyg ciaży:)

Ana oj ja tesknie i to bardzo za przytulaniem:(czytaj sexiorem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 18:44

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili oby go posłuchał

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, jeszcze Smoczek do kolekcji? Dziewczyny, opanujmy się jakoś! Ja myślę, że to przez Nenę, że rodzić nie chce i nasze maluchy ją motywują ;-)

A tak serio, to nie wiem co to wisi w powietrzu...

Lekarka na IP mnie zestresowała pytaniem o ostatnią wagę małego, bo fabrycznie mało przybrał 200 gr tylko przez dwa tygodnie... Ale jak ja zapytałam czy mam się martwić to warknęła,że nie... W necie ma same rewelacyjne opinie: ze cierpliwa, miła, uśmiechnięta. Etc. No, prywatnie może tak...

Byłam u hematologa, jestem wykończona i mam dość. Fajna babka się wydaje. Kazała mi robić morfologię co tydzień i jeśli te moje 78 płytek będzie dalej spadać, to mam do niej zadzwonić i "będziemy myśleć ". Natomiast jeśli się tak utrzymają, to po prostu będzie cc i przed cc przetoczą mi płytki. Ale uspokoiła mnie, że dramatu nie ma na chwilę obecną i rzeczywiście hospitalizacja w dniu dzisiejszym nie miałaby za bardzo seansu

Lili83, Krokodylica, konwalianka, beszka, LaRa, Nenaaa, Nieukowa, nick nieaktualny, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka, trzymaj się kochana i zaciskaj mocno nogi! Szczególnie na tym Greyu ;-)

konwalianka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to przykre ze ten sam człowiek potrafi być tak nieuprzejmy a jak zaswiecisz przed nim zlotowkami to jak do rany przyłożyćprzyłożyć, cóż za obluda

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po zajeciach dla ciazowek..

nieukowa: no co Ty, ja sie nigdzie jeszcze nie rozpakowuje :) najpierw musialabym sie spakowac, a nie mam w co i co :)

Wciagnela mnie ta kryminalna ksiazka miloszewskiego (polecam)..

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie spakowalam :(
    Kroko u mnie to właśnie przez ta szyjkę tzn tak wywnioskowalam bo z tych nerwów nawet nie zapytałam a skurcze jakieś tam mam ale to raczej te HB bo o rozwarciu brrrr nic nie mówiła wiec raczej nie mam.
    Nena rusz tyleczek i niech się rozpocznie tylko zgodnie z kolejka!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

jeny czytam i nie wierze :(

Yas, co za lekarz ten ordynator :( wspolczuje stresow.

Lili, maz dobrze prawi. niech maly jeszcze posiedzi.

Smoczku, i Ty dolaczylas do grona?? trzymma kciuki!!!

Biedronko, super ze serducho uslyszalas, jak pieknei bilo <3

Tamka, w sumie to i dobrze ze bez spzitala sie obedzie...mam nadz.ze plytki juz spadac nie beda.

moj maz dzis polecial na dwa dni do PL w odiwedziny do mojego brata ;)
    moi rodzice u nas sa, wiec skorzystal z okazji. i dobrze. potem bedzie tyle nowych obowiazkow, ze szybk osie nigdzie nie wyrwie ;)

moja mala nadal, od kilku dni, malo co kopie. tzn. np. wieczorem potrafi dac piekny popis...czasem mam wrazenie ze zaczapia i bawi sie z nami ;) ale generalnei mniej sie rusza niz wczesniej...

Psotka, Anton bardzo mi sie podoba :)
    my astatine mielismy Emilke na tapecie, ale okazalos ie ze w NO w poprzednim roku, to jedno z najbardzije popularnych imion :/ wiec pozostaje dluga lista z Hanna na czele. jestem ciekawa co do maluszki bedzie pasowalo.

ja dzis bylam na wagarach. musialam odespac nocke i podejsc z malym do stomatologa na rtg, po wypadku zebowym. jutro musze za to do pracy na chwile podjechac. ide tez na zastrzyk na 10 i chce zapytac o zwolnienie na 80% i tak nie pracuje tych 50% wiec bez sensu....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez do rozpakowywania sie nie gotuje, jeszcze nie, tak za ok 10 tydni to ok :)
    Tamka, coz Ci moge zyczyc..... chyba tylko tyle zeby płytki nie leciały, no i ogolnie zdrówka i oszczedzanaia sie, bo tak jak mi Yas dzis napisala nie ma co grac bohaterki, a ciaza to jednak choroba (patrzac na to co sie tu dzieje).
    Lili zaciskaj nogi, lez i sie nie ruszaj - oddychac mozesz :P
    Zgredzia, idziesz w koncu na te L4 bohaterko????

ahhhh i najwazniejsze: Nenaaaaaa porodówka Cie wzywa =>>>>>>>>> nie daj sie przesunąć na liście, nie bądz taka nooooo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:28

Lili83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez Nenę...wszystko przez Nenęplacz1.gif Znalazły se kozła ofiarnego, protestuję!tantrumsmiley.gif
    A tak poważnie, wierzę, że to przejściowy "kryzys" na naszym wątku i wszystkie dzieciaki przyjdą na świat całe i zdrowe, w najodpowiedniejszym dla nich czasie ;)
    Ależ się tu w Espańolandii zrobiło zimno...nie rodzę w tą zimnicę, mowy nie ma!

Tamka, Nieukowa, nick nieaktualny, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    ahhhh i najwazniejsze: Nenaaaaaa porodówka Cie wzywa =>>>>>>>>> nie daj sie przesunąć na liście, nie bądz taka nooooo
    Lara, do poniedziałku jestem jeszcze w terminie. W pon. mam 40t+0d. Jeśli nie urodzę do tego dnia to się przeterminuję i będziemy jakieś czary odprawiać na wywołanie Młodego ;)

LaRa, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam za słowo :P
    czary-mary, hokus-pokus, abrakadabra puuuffffff i juz mały Nenek bedzie na swiecie :)

Nenaaa, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Nena.. moja siostra urodziła w 42+2, więc wszystko przed YTpbą.. no i drugie dziecko..

muszę powiedzieć, że czasem, jak czytam to jestem w szoku, że dziewczyny do szpitala biorą suszarki, pęsety..dobra nad maszynką do golenia zastanowiłabym się, gdybym jechała wczesniej do szpitala i nie wiedziała ile tam poleżę..ale pęseta?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek nie Kozioł ofiary tylko Cię ładnie prosimy :)
    Konwi ja nawet szamponu do włosów nie biorę ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekhem, ekhem, ja sobie dzisiaj suszarkę wzięłam ;-) pęsety nie, makijażu również nie wykonałam, a z odzieży miałam piżamkę, szlafrok, leginsy i bawełnianą tunikę, o szczotecz e, paście nie wspominam ;-)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka a ze tak głupio zapytam miałaś pidzame czy koszule nocna? Bo spakowalam koszule ale nie wiem czy dobrze :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszulkę nocną, bo przecież ma być szybki podgląd tam na dole, więc jednak koszula najlepsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:09

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ