Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj Smoku trzymam kciuki, to oni Ci powinni chyba akcje hamowac a nie tylko sterydy na plucka? Ale ja sie nie znam. A to u gina wyszlo ze szyjka sie otwiera czy jakis skurczy dostalas?
Z tym zusem i szpitalami to sie nawet nie wypowiadam juz bo ch*j mnie strzela na sama mysl.
Malenq widzisz a moja Zuzia grzecznie siedzi.
Fakt brzuch mi dalej troche twardnieje ale poza tym ok. Dlatego pytam Smoka jak to u niej wyszlo?
-
Nieukowa gratuluje dobrych wyników:)najważniejsze, że dzieć zdrowy!!!
Na temat pasu nie wypowiem sie bo nie mialam po pierwszej ciąży
U mnie czop odchodzi dalej małymi fragmentami w południe miałam mocne skurcze ale nie regularne a potem sie uspokoiło i jak na razie cisza:)Maz wczoraj mowi do małego czy ty wiesz do czego sie tak spieszysz?siedz na razie w brzuszku i nie rob sobie jaj!zakaz wychodzenia do 36 tyg ciaży:)
Ana oj ja tesknie i to bardzo za przytulaniem:(czytaj sexiorem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 18:44
Anastazjaaa lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Jejku, jeszcze Smoczek do kolekcji? Dziewczyny, opanujmy się jakoś! Ja myślę, że to przez Nenę, że rodzić nie chce i nasze maluchy ją motywują

A tak serio, to nie wiem co to wisi w powietrzu...
Lekarka na IP mnie zestresowała pytaniem o ostatnią wagę małego, bo fabrycznie mało przybrał 200 gr tylko przez dwa tygodnie... Ale jak ja zapytałam czy mam się martwić to warknęła,że nie... W necie ma same rewelacyjne opinie: ze cierpliwa, miła, uśmiechnięta. Etc. No, prywatnie może tak...
Byłam u hematologa, jestem wykończona i mam dość. Fajna babka się wydaje. Kazała mi robić morfologię co tydzień i jeśli te moje 78 płytek będzie dalej spadać, to mam do niej zadzwonić i "będziemy myśleć ". Natomiast jeśli się tak utrzymają, to po prostu będzie cc i przed cc przetoczą mi płytki. Ale uspokoiła mnie, że dramatu nie ma na chwilę obecną i rzeczywiście hospitalizacja w dniu dzisiejszym nie miałaby za bardzo seansu
Lili83, Krokodylica, konwalianka, beszka, LaRa, Nenaaa, Nieukowa, Malenq, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Po zajeciach dla ciazowek..
nieukowa: no co Ty, ja sie nigdzie jeszcze nie rozpakowuje
najpierw musialabym sie spakowac, a nie mam w co i co 
Wciagnela mnie ta kryminalna ksiazka miloszewskiego (polecam)..
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
A ja się właśnie spakowalam

Kroko u mnie to właśnie przez ta szyjkę tzn tak wywnioskowalam bo z tych nerwów nawet nie zapytałam a skurcze jakieś tam mam ale to raczej te HB bo o rozwarciu brrrr nic nie mówiła wiec raczej nie mam.
Nena rusz tyleczek i niech się rozpocznie tylko zgodnie z kolejka! -
Hej hej

jeny czytam i nie wierze
Yas, co za lekarz ten ordynator
wspolczuje stresow.
Lili, maz dobrze prawi. niech maly jeszcze posiedzi.
Smoczku, i Ty dolaczylas do grona?? trzymma kciuki!!!
Biedronko, super ze serducho uslyszalas, jak pieknei bilo
Tamka, w sumie to i dobrze ze bez spzitala sie obedzie...mam nadz.ze plytki juz spadac nie beda.
moj maz dzis polecial na dwa dni do PL w odiwedziny do mojego brata
moi rodzice u nas sa, wiec skorzystal z okazji. i dobrze. potem bedzie tyle nowych obowiazkow, ze szybk osie nigdzie nie wyrwie
moja mala nadal, od kilku dni, malo co kopie. tzn. np. wieczorem potrafi dac piekny popis...czasem mam wrazenie ze zaczapia i bawi sie z nami
ale generalnei mniej sie rusza niz wczesniej...
Psotka, Anton bardzo mi sie podoba
my astatine mielismy Emilke na tapecie, ale okazalos ie ze w NO w poprzednim roku, to jedno z najbardzije popularnych imion
wiec pozostaje dluga lista z Hanna na czele. jestem ciekawa co do maluszki bedzie pasowalo.
ja dzis bylam na wagarach. musialam odespac nocke i podejsc z malym do stomatologa na rtg, po wypadku zebowym. jutro musze za to do pracy na chwile podjechac. ide tez na zastrzyk na 10 i chce zapytac o zwolnienie na 80% i tak nie pracuje tych 50% wiec bez sensu.... -
ja tez do rozpakowywania sie nie gotuje, jeszcze nie, tak za ok 10 tydni to ok

Tamka, coz Ci moge zyczyc..... chyba tylko tyle zeby płytki nie leciały, no i ogolnie zdrówka i oszczedzanaia sie, bo tak jak mi Yas dzis napisala nie ma co grac bohaterki, a ciaza to jednak choroba (patrzac na to co sie tu dzieje).
Lili zaciskaj nogi, lez i sie nie ruszaj - oddychac mozesz
Zgredzia, idziesz w koncu na te L4 bohaterko????
ahhhh i najwazniejsze: Nenaaaaaa porodówka Cie wzywa =>>>>>>>>> nie daj sie przesunąć na liście, nie bądz taka noooooWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:28
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Przez Nenę...wszystko przez Nenę
Znalazły se kozła ofiarnego, protestuję!
A tak poważnie, wierzę, że to przejściowy "kryzys" na naszym wątku i wszystkie dzieciaki przyjdą na świat całe i zdrowe, w najodpowiedniejszym dla nich czasie
Ależ się tu w Espańolandii zrobiło zimno...nie rodzę w tą zimnicę, mowy nie ma!
Tamka, Nieukowa, Malenq, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Lara, do poniedziałku jestem jeszcze w terminie. W pon. mam 40t+0d. Jeśli nie urodzę do tego dnia to się przeterminuję i będziemy jakieś czary odprawiać na wywołanie MłodegoLaRa wrote:ahhhh i najwazniejsze: Nenaaaaaa porodówka Cie wzywa =>>>>>>>>> nie daj sie przesunąć na liście, nie bądz taka nooooo
LaRa, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
spoko Nena.. moja siostra urodziła w 42+2, więc wszystko przed YTpbą.. no i drugie dziecko..
muszę powiedzieć, że czasem, jak czytam to jestem w szoku, że dziewczyny do szpitala biorą suszarki, pęsety..dobra nad maszynką do golenia zastanowiłabym się, gdybym jechała wczesniej do szpitala i nie wiedziała ile tam poleżę..ale pęseta?