Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka, ale mówimy o Torbie porodowej i poporodowej.. ja biorę szampon, bo włosy myję codziennie.. kosmetyki przygotowałam aby mąż przywiózł w dniu wypisu, a co.. pomaluje się nieco, coby wyglądać, jak człowiek..
inaczej, jak jedziesz przed porodem i nie wiesz ile poleżysz..a inaczej do porodu..
smoku Ty to weź też coś dzięki czemu nie umrzesz z nudów.. krzyżówki? książka? Ładowarka na bank..coś do picia, swój kubek..itd.. -
A ja myślałam że mowa ogólnie o rzeczach do szpitala...bo pytałam na teraz co zabrać
tak tak swoje sztućce musze zabrać, no wiadomo ręczniki, szlafrok, przybory kosmetyczno - higieniczne, no i dokumenty oczywiście
a co do nudów kupie sobie jakieś gazetki i jakoś przetrwamy
-
Ja tez jescze nie mam koszuli, stanika do karmienia i szlafroku ;( mam nadzieje zaopatrzyć sie w to w połowie marca
na razie obserwuje jakie są i tyle 
Dzis udało mi sie zakupić (oczywiście przez Olx) śpiworek za całe 15 zł
nie zniszczony, beżowy z króliczkiem
-
nick nieaktualny
-
LaRa: śpiworki mam już dwa w różnych rozmiarach jeden z allegro za chyba 15 zł, a drugi za 1 zł z ciucholandu

ja u jednego sprzedawcy na allegro zamówię większość higienicznych rzeczy (a to dlatego, że potem sobie odbiorę w Krk)..
higieniczne mam zamiar kupić luty, marzec, ale póki co nie zbieram się w tym miechu wydatek to SR
aha Laro: no idę na to L4, ale nie wiem kiedy, miałam iść od kwietnia, ale teraz nie wiem czy nie gdzieś od połowy marca, w robocie czuję się dobrze, gorzej z dotarciem tam, ale mój chyba będzie mnie niedługo woziłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:29
-
Ja jeszcze pamietam jak by to bylo wczoraj co test z 2 kreskami sprawdzalam ... a jutro juz polowkowe robie ... szok.
A jak dziecko juz na swiecie to ten czas zapierdziela jak szalony !
Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystko mnie boli, a najbardziej brzuch i nie umiem określić tego bólu.. Ni to żołądek, ni wnętrzności, odbyt.. Przy okazji oczywiście twardnieje brzuch, mdlosci .. Mąż chrapie a to nie ułatwia zaśnięcia z bólem..
Cat, szybko masz to połowkowe, z doświadczenia wiemy ze lepiej później niż wcześniej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 03:55
-
nick nieaktualny
-
Witam Panie i dzieciaki..
Ja dzis srednio dospana, bo jak w nocy poszlam spac moj sie przeturkal na moja strone lozka i juz nie chcialo mi sie go przeturliwac, ale w konsekwencji jakos slabo mi sie spalo..
Zaraz zmiatam do roboty - ostatni dzien tygodnia
, acz w weekend mam zjazd, wiec bede siedziec na wykladach (przynajmniej z ksiazka nadgonie)..
Konwalianko: ale jeszcze sie nie rozpakowujesz? Dla Ciebie to juz drugi raz, wiec bys wiedziala
.
-
Witam!
Malenq ostatnio sie zastanawiałam jak ja bede wstawac w nocy co 2,3 godz teraz to luz blus spie ile wlezie i kiedy chce;)juz zapomnialam jak to jest z maluszkiem;)a ty juz sama w domku z Kosia?maz wrocil do pracy?
Konwi jak tam bole postepuja?
Smoku szybkiego powrotu do domu w dwupaku:)
U mnie na razie spokoj skurczy brak:)jedyne co czuje to takie parcie na szyjke nie jest to mile uczucie ale da sie przezyc;)troche sie stresuje jutrzejsza wizyta mam nadzieje ze bedzie dobrze!

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyLil tak sama....małż juz w pracy, wraca wieczorkiem padnietu i tyle go ...
Śpij jak możesz:-D
Anast skarbie i jak samopoczucie?? Mam nadzieje ze lepsze i z wiara przenosząca góry patrzysz w przyszłość
Zgredko a kiedy Ty odpoczniesz? Bo z dzieckiem juz nie.... Pomysł o tym...
Lara jak nocka?
Nenus na porodówce ???? Czy w domku???
A CzaryMary????
Yas buziaki...
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 30 tc

Noc przespana, ale wczoraj powiedziałam sobie ze mam dzis dzień leżakowania (szybki spacer z psem po osiedlu) i tego zamierzam sie trzymać
Konwalia jak sie czujesz???? Co to za bole?
Lili, lez i zaciskają nogi
No, to na razie tyle...
Aaa i Smoku, trzymaj sie w tym szpitalu
Nenaa, dzis masz ochotę rodzic czy tez nie????
Malenq, dajesz radę? Buziaki dla Kosi
kolki przeszły????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 08:41
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny