Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Że co? Że ja się boję? Ja??? A w życiu!

No dobra...może trochę...
Tak jak mówi Lara, zimno jest, ja niewyspana, no nie chce mi się nooo
Nenuś, masz racje, na zimno sie lepiej nie wystawiac, a ze dodoatkowo sie nie wyspalas to juz w ogole nie mamy o czym mówić
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
No to mnie nie przyjęli, młyn totalny,zero wolnych miejsc, zrobili ktg, usg, młody waży teraz 2040 gr. Odesłali mnie do innego szpitala ale w cztery oczy pani dr powiedziała mi,że nie widzi powodu do pełnej hospitalizacji i żeby iść najpierw do hematologa i jeśli on potwierdzi konieczność hospitalizacji to wtedy mam się zgłosić. Więc się umówiłam na dziś na 15:45, masakra
A byłam na IP od 8 rano do teraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:04
-
Jednak Yas sie nie odezwie bo jest u mamy a tam nie ma dostepu do BBF.
"Witaj. Piszę dopiero teraz bo od rana młyn i my wszyscy wlacznie z personelem szpitala w szoku. Orynator wypisal mnie do domu z 5 cm rozwarciem, skurczami do maximum na ktg (ktorych ja nie czuje). Mam przyjsc jak cos sie bedzie działo (nie wiem co moze dziac sie wiecej) ALE jak to pdkreslil NIE ZA PÓŹNO BO jak dziecko zejdzie do kanalu rodnego to bedzie po wszystkim. Nie urodze, bo nie dosc ze jestem za waska to mam dodatkowe zwezenie miednicy
I wszyscy w szoku
mam brudzenia z sxyjki peDporodowe, Brazowo bordowe brudy
Wlasnie wrocilam od mojego gina,W niedziele o 8 rano mam cesarke I jego nie obchodzi zdanie szefa
Slyszalam jsk inni lekarze namawiali go zeby mnie na ginekologia przeniesc
A ten nic
Chyba na lapowke czekal
Moj gin kazał naktg jezdzic. Personel bedzie czekalkidy tylko chce
Choc tera istotnie brzus jest mieciutkijak nigdy podczas ciazy
Wiec bede czekala i widza mnie tam nawet 10 razy dzienni jak bede miala ochote to im na schodach usiade i nie pojde"
ja jestem w ciezkim szoku co ten dupek ordynator zrobił
-
Brak słów! Co za kretyn
Biedna Yas...
Ale dzisiaj przy mnie Odesłali dziewczynę z czynnością skurczową na ktg, zapłakaną i widać ze strasznie obolałą, a przyjęli babkę bez robienia ktg, bez robienia żadnych w ogóle badań, uśmiechniętą i wyluzowaną bo zadzwonił jakiś prof do pielęgniarek i poinstruował, że na korytarzu siedzi taka a taka pani i ma się ją przyjąć na oddział...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:20
-
hej kuźwa co za lekarze tak was czytam i aż mi się ciśnienie podnosi. Co za po..ny kraj, a potem się dziwią że ludzie służby zdrowia nienawidzą do szpiku kości....jak ku,,,a łapówka a wynagrodzenia dziad nie dostaje to jest ich obowiązek zasrany przyjąć nas na oddział a nie prawie rodzącą do domu odsyłać...ooo boszzzzzzzzzze katastrofa poprostu.
Ana super że się odezwałaś i że z dobrymi wiadomościami. Zaciskamy kciuki i czekamy na 17 lutego ...już coraz bliżej...tylko się nie stresuj i nie zamartwiaj i będzie dobrze:)
Kotka też myślałam o piosenkach dla dzidziola ale nie wiem jakich bo mi weny brak a że ja fanka raczej cieższych klimatów to średnio mogę coś wybrać....a i ból głowy wciąż u mnie trwa...no wspanialeManiek

-
Laruś to mnie pocieszyłaś
...cholera nabrałam chęci na książki już je mam ale tak boli że nie moge czytać bo leżę z okładem na pół twarzy...to nic jakoś przeżyję ale muszę troche popracować i to jest najgorsze:(
Nie mówiłam Wam - wybraliśmy imię dla chłopca - Leon
nieziemsko nam się spodobało....co prawda chciałabym mieć dziewczynkę ale znając moje zezowate szczęście będzie chłopiec....na dziewczyńskie nie mozemy się dogadać mi się podoba Lena albo Maja mój mąż nie ma w ogóle typów....za to moja mama jak jej powiedziałam że może będzie Leoś to skrytykowała ....i mi humor zepsuła o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:50
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maniek

-
Ale się dzieje.. Tamka, może to i lepiej w Twoim przypadku.. Ciekawe co powie Ci hematolog
U Yas, to jakaś paranoja..
Dziewczyny, taki kraj.. Niestety ja chodzę prywatnie właśnie dlatego aby nie nikt nie odesłał.. J tak było przy Tymku.. Na poczekalni 6 kobiet a mnie po 3 min. Przyjeto, a ze nie było miejsca na patologii to mnie na porodowce położyli.. Chciałabym aby było inaczej ale taki kraj..
Co do nas..
Pobrane wymazy.. Szyjka 5 mm, zgładzona, miekka, rozwarcie 2cm, mały nisko, w kanale, gotowy do porodu.. Mam szybko powtórzyć badania moczu i inne, bo wg. Niej nie potrwa to długo.. Jeśli tylko cokolwiek poczuje nie tak, mam pędzić do szpitala, bo wszystko jest już u mnie przygotowane na porod.. Jeśli nic się nie będzie działo, to wizyta za tydzień
-
Maniek, weź Apap, malenstwu nie zaszkodzi a Tobie moze pomoze

uuuu Konwalia, czyli nie masz szans donoszenia do konca? chociaz 36 tc to juz wysoko
wszystkie gotowe do porodu a Nenaaa nie, bo Jej sie nie chce
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Oj nie, mój organizm to robi za moimi plecami.. Psychicznie nie jestem gotowa i czekam przynajmniej do końca lutego, zresztą Tymek ma imprezę 13 lutego i chce z nim iść, no i chce zobaczyć 50 twarzy greya, wiec Same widzicie.. Nie mam czasu na poródLaRa wrote:uuuu Konwalia, czyli nie masz szans donoszenia do konca? chociaz 36 tc to juz wysoko
wszystkie gotowe do porodu a Nenaaa nie, bo Jej sie nie chce 
-
ojeoje jak tak dalej pojdzie i wszystkie sie tak rozkrecimy to Nena zostanie sama;)
a tak na powaznie;)z Yas to jakas paranoja ja bym temu ordynatorowi powiedziała wporsy co o takim czyms mysle a co niech wie o albo do tv poszla i naglosnila!!!skandal
Tamka ja takie sytuacje przerabiałam, niech żyją znajomości i kasa!
Konwi jeszcze kilka dni wytrzymajcie;)a ile maly teraz waży?
Nenaaa lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
No i stało się dostałam skierowanie na jutro do szpitala na sterydy na rozwój płucek
tego się obawialam! Plus taki ze z mala wszystko ok waży całe 2 kg no i moja lekarka ma jutro dyżur wiec mam nadzieje ze sprawnie pójdzie. Poczytam Was później bo mam kiepski nastrój. Buzka