Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczku nio ona mnie zadziwia bo to taki mały nerwus a z taką czułościa do brzucha gada i co rano wita sie słowami: cześć siostrzyczko albo cześć Lilunia
oj nio mam spory juz to faktmoze dlatego Lilka ma tyle miejsca do fikania :0
-
A mnie mamuśka wnerwiła, zadzwoniłam zeby powiedzieć ze dzis juz lepiej, brzuch juz tak sie nie spina itd. I usłyszałam, ze lepiej bedzie jak sie zacznę ruszać i coś robić niż jak leze, i ze mam nie myślec o tym ze coś mnie boli! No fuck! Wczoraj sama wysyłała mnie do gin a dzis jak juz lepiej to juz mam sie ruszać...
Muszę wyjsć z psiakiem na spacer, wiec podejdę do biedry, kupie coś na obiad i wrócę. Tyle sportu wystarczy.
Ehhhh wkurzylam sie ;( -
Dronka, nie przejmuj się rozstępami
To takie blizny po ranach wojennych
Ale brzuchol masz gigantyczny!
Ja też się pochwalę, oto ja i Radecki pod koniec 25 tygodnia
Biedroneczka83, Misi@, Malenq, konwalianka, Tamka, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lara a mąż nie może iść na spacer? I zdecydowanie nie powinnaś stać przy garach!
Powinnaś wstawać tylko do toalety i cos zjeść tak przynajmniej u mnie było! A zachowania mamy nie skomentuje przez grzeczność.
Nieukowa ładny brzuchoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:18
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Moj raczej do brzuszka nie gada. Ale wiem ze napewno jest zafascynowany bo juz jako maly chlopiec chial byc mama
. Teraz mowi, ze chcetnie by poczul to co ja ale rodzic by nie chcial
Za pol godziny wydaje kawe i ciasto w pracy! Posprzatalam biuro, komputer i laboratorium. Laba z ciezkim sercem zamykalam, az mi lzy w oczych stanely. Sama sobie je urzadzilam, sama sobie tam pracowalam i eksperymentowalam z komoreczkami...Klucz juz oddalam ehhhh
Piekne brzuszki! Wrzuce wam z domu pozniej tez fote.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Haha Kroko i kto to mówi
Sama jeszcze niedawno latalas jak z pęcherzemale teraz już mądrzejsza jesteś
Hahahaha ja nadal latam.
Ale ja to co innego.
Ja czuję kiedy basta i wtedy się kładę.
Poza tym ja nie miałam przez całą ciążę ani jednego plamienia.
Lara mój nie mówi do brzucha.
Za to jak mówi coś do mnie to mała zaczyna tak fikać że aż boli. -
Ale sliczny Leonek.
No Biedro pokazny brzuch, ale to chyba dlatego, ze druga ciaza.
ja moze potem wkleje swoj.
Lara: Twoja mama widze jak moja z tesktow (a najlepsze, ze jej zarzucam ze jest zla, a sama taka jestem wobec znajomych).
Cos jeszcze chcialam, ale zapomnialam
Aha: moj nie gada z brzuchem, ale ja tez nie gadam, wiec mi to nie przeszkadza. Wazne ze ze mna gada to dziecko zna jego glos, choc na pewno bardziej zna kolegi z pokoju z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:43
-
Zgredka, Twoje posty zawsze wywyołuja u mnie śmiech hehheh
"Wazne ze ze mna gada to dziecko zna jego glos, choc na pewno bardziej zna kolegi z pokoju z pracy"
ja mówie i spiewam, a mój R nie ma jakos instynktu ojcowskiego ;/ -
Jestem juz w domu. Moja praca zostala oficjalnie zakonczona!
Teraz 2 tyg bezrobocia a potem zaczna sie juz okres ochronny.
LARA - dobrze ze ci mama nie powiedziala, ze kiedys to kobity w polu z brzuchem robily
Justa - sliczne bobo
moj brzuszek
Krokodylica, Biedroneczka83, beszka, Tamka, Malenq, Anastazjaaa, justta, konwalianka, Nieukowa, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość