Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to? Jak to ze nie przechodzą? Toz to przecież funkcjonować nie mozna (siedzieć, leżeć, chodzic-nic)
Robiliście badanie na HIV??? Ile kosztuje? Bo chce zrobic badania przy jednym kluciu i zrobic przy okazji ten HIV. -
No właśnie nie robiłam, dzis spytałam czy mam to zrobic i mam.
Przy tych bólach tez nie możesz sie obrócić czy wstać? Boli przy siadaniu, wstawaniu i innych czynnościach? Bo zdurnialam... Moze to co innego mam -
Oj kochana przewrócenie się w łóżku to w ogóle mega wyczyn
ale jak leżę na plecach to zawsze brzuch mi się spina pomimo leków i jak wstaję z wyra... a jak siedzę to już wszystko tam na dole mnie boli/kłuje więc nie wiem
ale chyba po prostu się przyzwyczaiłam już.
A z tymi badaniami to na kiłę, toxo, różyczkę ewentualnie, HCV i HBS się robi ale może co lekarz to inaczej -
Yo, mam grypę, zapalenie zatok, antybiotyk, nakaz leżenia w domu pod pierzyną,we wtorek powtarzamy płytki, hematolog mnie uspokaja, ginka kazała przyjść w środę na kontrolę
Żadnych skurczy ani twardnień nie mam i chyba będę Zgredkę musiała przełożyć przez kolano, bo to bodajże ona przepowiadała mi przenoszenie ciąży...
Lara, leżą i pachnij, Misia to samo
Resztę ściskam i odpadam bo czuję się jak rozjechana walcem... -
Pierwsza!!!
Wstałam o 6 i jakoś usnąć nie mogebrzuch nadal boli ale jakby mniej ( nie zapeszam) mała sie rusza wiec ok
Poleże jeszcze, śniadanko ogarnę i wracam do łóżkabędę grzeczna....
Miłego piątku -
Cholera, mialam dzis ciezki poranek... Dostalam kurczu lydki. Trzylam z 3min, a potem to samo druga noga. Przeszlo, a potem znowu raz jeszcze ta pierwsza. Krzyczalam chyba z 5min z bolu 
Macica w ogole mi sie nie napina, a przez te nogi cierpie ze 3x w tygodniu... Nie moge wiecej magnezu lykac, bo biore Magne z b6 2x dziennie a z b6 nie mozna przesadzac... Nie wiem co robic  juz nawet morele i sok pomidorowy nie pomagaja  -
nick nieaktualny
-
Hej hej ja juz się ogarnelam popijam kawkę i czekam na położna
Tamus zdrówka kochana! Oby jak najszybciej minęło to chorobsko
Nieukowa i Lara również żeby skurcze opuściły!
Ja dziś dobry humor mam bo mąż wraca
Wszystkim miłego dnia życzęMalenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
miłego dnia i dobrego samopoczucia dziewczynki;)
Misi@ mam nadzieję, że plamienie ustąpiło:)
humor jakoś mi się polepszył, wierzę, że będzie dobrze;)
pewnie znacie tą piosenkę..., jak ja bym chciałą umiec tak tańczyć
https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KAWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 08:43
Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
Heh właśnie przyjęłam pół garści tabletek... I niech ktoś powie ze ciaza to nie choroba
Zgredka: Ty to wymiatasz, juz słów podziwu nie mam...
Uważaj na siebie!!!!
Blondik, super ze humor powróciłtak trzymaj!!!!! Uciekasz na l4???
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
A tam, jest coraz gorzej ze mna, sapie jak stary niedzwiedz, chodze wolniej, z lozka schodze przez sturlanie.
Jeszcze tylko 3 tygodnie i wakacje, robienie pomponow, pranie ubran, zakupy koncowe higieniczne, oo i lozeczko.
Nieukowa lubi tę wiadomość