Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Lara mam nadzieje ze to nic takiego ale bedziemy czekac na wiesci
A jaki kolor bierzesz Pati??Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:Hej hej
Tamka, dj znac co u was? co lekarz wczoraj doradzil (bo chyba mialas zadzwonic).
Kroko, jak tam twoja rwa?
sprawdzalam wg norm norweskich i polskich i w obu moja mala jest za malano i jak pisalam, to w kazdym kraju ta waga przecietna dziecka jest inna, wiec nie ma co porownywac. tutaj lekarze nie panikuja bez powodu, wiec grzecznie bede chodzila na wszelkie kontrole.
Misi@, mam nadz.ze plamienie ustapi.
Lara, oby to tylko jakas niestrawnosc. 3mam kciuki
Helen, a ty juz do pracy wrocilas?
mi szef pow.,ze chcialby bym pracowala z domku troche po porodzie, ale nie wiem czy mam na to ochote i czy czas bede miala.
Malenqu, super ze nocka spokojna. pamietam, ze mje dzieci p oszczepieniach albo spaly albo sie darly i goraczke mialy. stresu wspolczuje.
co do @ po porodzie, to po pierwszym porodzie rownei szybko dostalam co ty. pamietam, ze mnie nawet lekarz tutaj na usg wyslal, by spr. co sie dzieje.
Pati, u nas tez sie tak dlugo na wozek czeka, jesli chce sie inny niz standradowy kolormy w PL kupilismy (wlasnei z tego powodu).
a mnie chyba znow jakies chorobsko bierze...okropnie sie czuje -
jestem.....
wiec sa to skurcze przepowiadajace (bolesne dziadostwo) spinaja caly brzuch w kamień i własnie bolą
dostałam uderzajaca na dzis dawke lutki (2 na noc), która mam brac 2x1 i no-spe równiez 2x1
na nastepnej wizycie (12.03) mam miec pobieranego GBSa i mozliwe ze ciaze zakonczymy 2 tyg przed terminem
no i oczywiscie musze lezec i pachniec
dzieki za kciuki!!!!!! przydały sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:38
zgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedronko, jesli ortopeda stwierdzi ze te spojenie sie rozeszło badz rozchodzi to tak, jest to wskazanie do cc, i coraz bardziej sie z tym godze
nawet dzis mniej wiecej umówiłysmy sie na polowe kwietnia -
Jeny Larko! Ale czemu tak jest, przeciez Twoja ciaza przebiegala dobrze prawda? Przestraszaja mnie takie wiesci.
Ja bylam na zajeciach dla ciazowek, ale nie podobalo mi sie bo przyszlo takie babsko, co na fitnesie zwyklym (znam ja z fitu sprzed ciazy) jak psychopatka zawsze cwiczyla, najwyzej skakala najszybciej biegla i najciezsze ciezary brala wrr dzis to samo
A teraz sie napchalam slodkim i szyblo trza isc spac zanim zgaga dopadnie
Aha Smoku dostalam leki pimafucin no i nie myjam sie tym intymnym i jakby lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:11
-
Zgredko czemu tak jest to nie wiem... Życie to nie je bajka.... A tak serio to rzeczywiście było wszystko ok, teraz zaczyna mńie coś dopadać
Najważniejsze ze mnie uspokoiła, ze z mała jest wszystko dobrze, rozwarcia brak, szyjka ok tylko te skurcze cholerne, brzuch sie stawił przy niej jak smarowała żelem głowice do usg... Mam nadzieje ze ta lutka pomoze bo oszaleć mozna
Spojenie boli nadal, nawet gdy leżę, a dodatkowo wlazło mi coś w dupsko i wogole nie moge chodzic
Ja to jakies nieszczęście chodzące jestem... Wszystkie dziwne objawy musza wystąpić u mnie
Tez brałam ten pimafucin i po 3 szt przeszło. Mam jeszcze 3 w razie W.
Nam (na SR) kazali myć sie szarym mydłem w płynie ( działa antybakteryjnie) moze spróbuj.... (Biały jeleń)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:27
-
Dziewczyny spokojnie te skurcze to jeszcze nic strasznego... ja mam je od około 20 tc ale oszczędzać się, a nawet leżeć trzeba.
Niestety Lara jeśli o mnie chodzi to nie przechodzą...od grudnia biorę masę leków, w tym podtrzymujące i rozluźniające i nie jest gorzej, ot taki plus.