Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka to naszemu Leosiowi chyba najszybciej odpadł kikutek, bo w 6 dobie
teraz smacznie śpi więc chwila luzu
Blondik wiem że się martwisz ale nie masz na to wpływu, będzie dobrze, myśl pozytywnie
Mój M w ciąży to się odchudzał za to teraz nadrabia, tyle co może hihi
Helenqa dobrze że Natalka wyzdrowiała, podziwiam cię, że tyle ogarniaszja przy jednym ledwo żyję tak jak Malenqa cieszę się jak 4 godz prześpię hihi, ale jest fajnie takie skarby mamy
Aha i ten KATAREK to jest firmy katarek? bo chcę zakupić, potwierdzam że gruszka jest do d... a nie do nosa
Ciężarówki no to która następna teraz bo się pogubiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:23
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
u mnie kolejny dzien dupiatego samopoczucia... zjadłam wczoraj troche kapusty kiszonej i noc miałam z głowy, zreszta do tej pory boli mnie brzuch wiec na obiad chyba kisiel mnie czeka...
do tego straszna sennosc i brak sił i ochoty na cokolwiek....oby to nie depresja przedporodowa ;/ generalnie cierpie na NIECHCEMISIENICIZM ;(
echhhh do doopy z tym wszystkim ...... -
LaRa wrote:u mnie kolejny dzien dupiatego samopoczucia... zjadłam wczoraj troche kapusty kiszonej i noc miałam z głowy, zreszta do tej pory boli mnie brzuch wiec na obiad chyba kisiel mnie czeka...
do tego straszna sennosc i brak sił i ochoty na cokolwiek....oby to nie depresja przedporodowa ;/ generalnie cierpie na NIECHCEMISIENICIZM ;(
echhhh do doopy z tym wszystkim ......
Jakbym o sobie czytala. Moze 32tc tak ma... Mam jakiegos dola od kilku dni, nic mi sie nei chce, jestem jakos tak bez sil. Nie jestem nawet spiaca, poprostu jakas taka apatyczna. A moze to dlatego, ze jutro pozegnanie z praca? Co prawda ciesze sie, ale to tez zamyka za mna pewne drzwi a co jest za nastepnymi nie wiem. Nie wiem czy i kiedy i jaka znajde prace, jak to bedzie siedziec rok w domu, jak to bedzie z dzieckiem.... -
Leżę i mam wszystko gdzieś, najważniejsze ze mała mi "odpukuje" i tyle... Przytulam sie do piesola mego i spróbuje usnąć moze mi ten bol brzuszka zejdzie
Zjadłam jabłko - moze mnie przegoni i oczyści -
LaRa wrote:Leżę i mam wszystko gdzieś, najważniejsze ze mała mi "odpukuje" i tyle... Przytulam sie do piesola mego i spróbuje usnąć moze mi ten bol brzuszka zejdzie
Zjadłam jabłko - moze mnie przegoni i oczyści
rety mnie tez brzuch dzisiaj boli! rano nospe wzielam to przeszlo ale i tak troche sie odzywa teraz. ide sie tez polozyc.Kawe wypilam, mecze Idiote i mnie sen morzy. -
A w ogole jak tam u was wyglada sprawa z uroda? Ja odkad zaszlam w ciaze to poprostu cud miod
. Od 8 miesiecy nie zaliczylam ani jednego syfa! Wczesniej pojawialy mi sie tez syfki na plecach i w ogole plecy mialam takei jakby chropowate - moj jak mnie glaskal to zawsze cos wydrapywal i mowil ze jestem jak cistko z posypka
. A w ciazy jestem gladka jak pupcia niemowlaka
. Wlosy tez mi nie wypdaja. Ale twarz mam zmeczona, to widze, mam wrazenie ze mimo ze troche na twarzy sie zaokraglilam to niestety ale przybylo mi pare lat-zmarszczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misi@ leż teraz i czekaj na mężą...no i jedzcie na tą izbę przyjęc
humor mi się troszke poprawił...mam nadzieje, że nasza dzidzia urośnie i zostanie z nami...
a tak wogóle, to własnie zjadłam słoik ogórków korniszonych;)Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:misi@ leż teraz i czekaj na mężą...no i jedzcie na tą izbę przyjęc
humor mi się troszke poprawił...mam nadzieje, że nasza dzidzia urośnie i zostanie z nami...
a tak wogóle, to własnie zjadłam słoik ogórków korniszonych;)
Ja kompletnie nie mam na nic ochoty a co wiecej jak cos zjem to wszystko jest kasne i niedobre ;(...ale co tam damy rade. A Ty kochana zjedz sobie te ogoreczki
-
Widze, ze barxzo popularne I na czasie jest teraz "nie chce mi sie, jestem zmeczona". Ja od paru dni tez to mam.... masakra jakas...
Bylam dzis w sklepie z mezem I wybieralismy wozek. Na poczatu jak przegladalam internet to podobal mi sie Quinny Moodd 3 I ten chcialam kupic alw bedac w sklepie I widzac wozki na zywo, zakochalam sie w Chicco Urban 2015 I ten wybiore... super lekki, zwrotny I swietnie sie sklada. Ja duzo samochodem sama jezdze wiec to najlepsza dla mnie opcja. Tym bardziej, ze jak malenstwo bedzie mialo 2 tygodnie to Marcel zacznie akurat juz szkole.. wiec bede musial go wozic z malenstwem... maz jeszcze dal mi weekend na przemyslenie, ktory wozek chce I w poniedzialek jedziemy zamawiac. U nas musze czekac od 12 do 15 tygodni...Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Właśnie wzięłam 2 nospy i magnez, czekam na malza i podejmę decyzje czy nie podjechać do ginki na sprawdzenie o co chodzi albo na IP, nie chce panikować ale tyle czasu od zjedzenia kapusty by mnie nie bolało przecież....