Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Oglądała któraś ostatni 23 odc Chirurgów na necie? jak tak to podeślijcie linka pliss bo nie mogę tego odcinka odnaleźć
Na chomikuj jest
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa napisałam posta i wywaliło mi się grrrr.
Od początku: wizyta ok szyjka się wydluzyla od lezingu i tak mam robić dalej. Dzidzia 1187 g wciąż w dolnej granicy... Ale widzieliśmy dziś twarz to wygląda jak z górnej ma takie policzki jak chomik... I duże usta... Chyba po mężu
Izolecc witaj u nas i zdrowej Nudnej ciąży życzę.
Biedronko ciesze się ze mogłam pomóc. Rozbawilas mnie bo ja nigdy nie lubiłam matmy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati Belgia, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek

-
Dziewczyny wspolcuje wam zlych relacji z partnerami. Na kwietniowkach niestety widze to samo
.
U nas narazie ok, choc zdazaja sie male spiecia ale nic groznego. Ciekawe jak bedzie jak on pojdzie do pracy bo wtedy to wiadomo ze i ja i on napewno bedziemy bardziej rozdraznieni i zmeczeni.
dominik obudzil sie o 18:30, dalam mu piers ale cos jakis grymasny jest i chyba brzuszek mu dokucza bo mocno ulewal/wymiotowal? plus 3 zmiany pieluszki. Co dziwne bardzo sie relaksowal na przewijaku-moze mu sie cieplo od grzalki podobalo? Teraz maz poszedl na spacer w kolo bloku. -
Tak na chwilę bo zasnąć mi mały nie daje: wracam do domu, a tu mąż wręcza mi pilota... skubany zmodyfikował żyrandol-słoneczko z Ikei... teraz mam światło na pilota i do tego ze ściemniaczem... MEGA. Będę mogłą włączyć bardzo blade światło wstając w nocy do małego i nie muszę po to szukać włącznika

NIe poznaję faceta... poza tym przykleił listwy podłogowe i jutro od rana mebelki montujemy
A termin goni faktycznie, na czerwcu mobiliacja bo możliwe że druga się rozpakowuje właśnie!
Anuśka, PsotkaKotka, nick nieaktualny, MANIEK, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:jeszcze 23 i 24
z jakiej strony oglądałaś?
Malenq: ja nie oglądam ze strony ;p
Moja zasnęła dopiero z 20 min temu, wsadziłam ją do gondolki i teraz boję się przenieść do małego pokoju bo na bank się obudzi, więc w tej gondoli ją przeniosę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:11
-
Hej
Pati trzymam kciuki
Za mnie też trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam rozmowę z szefową. Muszę jej powiedzieć o ciąży, a że nie będziemy się widziały to muszę to zrobić przez tel
Mam nadzieję że nie zemdleje kobieta 
Miłego dzionka
LaRa, Pati Belgia, Blondik, Nieukowa, MANIEK, nick nieaktualny, Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak robiłyście badania w ciąży? Dostałam skierowanie na pierwsze badania, ale że to z prywatnej kliniki więc nie refundowane, a ja bym chciała mieć za darmo te badania. W końcu ciężarnym się chyba należą. W Gamecie mam tylko prenatalne darmowe a krew mocz i glukozę mam płatne i nie mam pojęcia jak to zrobić żeby nie płacić... Help
-
Anuśka zapisz się do dowolnego gina na NFZ i chodź tam też na wizyty. NFZ w standardzie refunduje co wizytę morfologię i mocz, do tego podstawowe badania w odpowiednich momentach ciąży: toxo, glukozę na czczo, obciążenie glukozą, GBS, HBS, grupę krwi z przeciwciałami, cytologię, ewentualnie różyczkę + 3 badania USG. Gdzieś na stronie NFZ jest pełna lista badań.
W sumie można zaoszczędzić na samych badaniach labo kilkaset zł jak masz swojego gina na NFZ, choćby był cienki jak barszcz i miał stary sprzęt...
Wada taka, że nie zawsze gin na NFZ zleca dane badania w tym samym czasie co ten prywatny, ja musiałam chyba za 1 badanie tylko raz dopłacić (za jakąś glukozę więc niewiele)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:49
Anuśka lubi tę wiadomość

[/url]