Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa napisałam posta i wywaliło mi się grrrr.
Od początku: wizyta ok szyjka się wydluzyla od lezingu i tak mam robić dalej. Dzidzia 1187 g wciąż w dolnej granicy... Ale widzieliśmy dziś twarz to wygląda jak z górnej ma takie policzki jak chomik... I duże usta... Chyba po mężu
Izolecc witaj u nas i zdrowej Nudnej ciąży życzę.
Biedronko ciesze się ze mogłam pomóc. Rozbawilas mnie bo ja nigdy nie lubiłam matmyMalenq, Izoleccc, Pati Belgia, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dziewczyny wspolcuje wam zlych relacji z partnerami. Na kwietniowkach niestety widze to samo
.
U nas narazie ok, choc zdazaja sie male spiecia ale nic groznego. Ciekawe jak bedzie jak on pojdzie do pracy bo wtedy to wiadomo ze i ja i on napewno bedziemy bardziej rozdraznieni i zmeczeni.
dominik obudzil sie o 18:30, dalam mu piers ale cos jakis grymasny jest i chyba brzuszek mu dokucza bo mocno ulewal/wymiotowal? plus 3 zmiany pieluszki. Co dziwne bardzo sie relaksowal na przewijaku-moze mu sie cieplo od grzalki podobalo? Teraz maz poszedl na spacer w kolo bloku. -
Tak na chwilę bo zasnąć mi mały nie daje: wracam do domu, a tu mąż wręcza mi pilota... skubany zmodyfikował żyrandol-słoneczko z Ikei... teraz mam światło na pilota i do tego ze ściemniaczem... MEGA. Będę mogłą włączyć bardzo blade światło wstając w nocy do małego i nie muszę po to szukać włącznika
NIe poznaję faceta... poza tym przykleił listwy podłogowe i jutro od rana mebelki montujemy
A termin goni faktycznie, na czerwcu mobiliacja bo możliwe że druga się rozpakowuje właśnie!Anuśka, PsotkaKotka, Malenq, MANIEK, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:jeszcze 23 i 24
z jakiej strony oglądałaś?
Malenq: ja nie oglądam ze strony ;p
Moja zasnęła dopiero z 20 min temu, wsadziłam ją do gondolki i teraz boję się przenieść do małego pokoju bo na bank się obudzi, więc w tej gondoli ją przeniosę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:11
-
Hej
Pati trzymam kciuki
Za mnie też trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam rozmowę z szefową. Muszę jej powiedzieć o ciąży, a że nie będziemy się widziały to muszę to zrobić przez telMam nadzieję że nie zemdleje kobieta
Miłego dzionkaLaRa, Pati Belgia, Blondik, Nieukowa, MANIEK, Malenq, Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak robiłyście badania w ciąży? Dostałam skierowanie na pierwsze badania, ale że to z prywatnej kliniki więc nie refundowane, a ja bym chciała mieć za darmo te badania. W końcu ciężarnym się chyba należą. W Gamecie mam tylko prenatalne darmowe a krew mocz i glukozę mam płatne i nie mam pojęcia jak to zrobić żeby nie płacić... Help
-
Anuśka zapisz się do dowolnego gina na NFZ i chodź tam też na wizyty. NFZ w standardzie refunduje co wizytę morfologię i mocz, do tego podstawowe badania w odpowiednich momentach ciąży: toxo, glukozę na czczo, obciążenie glukozą, GBS, HBS, grupę krwi z przeciwciałami, cytologię, ewentualnie różyczkę + 3 badania USG. Gdzieś na stronie NFZ jest pełna lista badań.
W sumie można zaoszczędzić na samych badaniach labo kilkaset zł jak masz swojego gina na NFZ, choćby był cienki jak barszcz i miał stary sprzęt...
Wada taka, że nie zawsze gin na NFZ zleca dane badania w tym samym czasie co ten prywatny, ja musiałam chyba za 1 badanie tylko raz dopłacić (za jakąś glukozę więc niewiele)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:49
Anuśka lubi tę wiadomość