Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara u mnie też 28 stopni.
Odpadam, moja Zuzia też, jest marudna cały dzień ale wcale jej się nie dziwię. W dzień była w samym pampersie, a teraz śpi w cienkim śpiworku (tylko pampers + cienki śpiworek, nic więcej).
W dzień Zuzia dużo pije wody.
A teraz na noc uchyliłam okno, zawsze zamykałam bo bałam się żeby jej nie owiało ale dzisiaj nie da rady, okno jest uchylone. -
Hejo,
moja spala twardo 17-22, wiec w nocy wiadomo..cala sie upocilam. Kolo 3 przyszla burza z wielkimi grzmotami, mala nie plakala (bo i skad miala wiedziec, ze tego sie trzeba bac)...
Ja po prysznicu karmie czyli znowu zaraz sie upoce -
Hej
NIEUKOWa jak tam Radzio i twoj humor? Mam nadzieje ze wszystko ok
A u mnie noc beznadziejna. Maly spal najpierw od 21-0:30 a potem do 3:30 i koniec. Jak sie obudzil to ni emoglam go uspac bo chyba sie przejadl i go rzygi meczyly i tak chodzilam chyba przez 2h po calym domu i po schodach i w kolko tylko odkladalam (placz) i bralam na rece (zasypial w minute). Dopiero jak zapakowalam go w woombie to dal sie odlozyc i pospal 2,5h!
BLONDIK - chyba raczj nie bardzo normalne. Ale bardzo opuchnieta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:05
-
Kotka: a może sprobuj metod tej Tracy Hogg, różnie to oceniają, ale koleżanka np stosowała i jej dziecko super spalo
Co do pieluchy wielorazowych: teraz zakupie otulaczu, bo pieluszki to nie dla mnie, żeby za każdym razem prać, wolę tylko wkład wymieniać
Blondik: generalnie nie powinna się wypowiadać, bo nie jestem lekarzem, ale może wodą się w organizmie zatrzymuje? Pijesz dużo? -
hej misie
Nieukowa- gratulacje kochana
u nas wreszcie chłodniej- lało całą noc i dziś jest chłodno ale to dobrze bo wreszcie można odsapnąć, zdałam trzy z czterech kolosów ustalonych na ten weekend... i jestem wykończona, dziś muszę doprowadzić mieszkanie do stanu używalności, poprasować i iść z pieskiem na wyciąganie szwów...a jutro mam wizytę u gina.... no i jeszcze egzamin w sobotę i w niedzielęczeka mnie ciężki tydzień .... ech
chyba jeszcze się zdrzemnęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:55
-
Witam, Nieukowa co u Was??
Blondik też mi się wydaje że nie do końca to normalne że tylko twarz Ci spuchła.
Ari gratki zdanych kółi kciuki za sesje
Zgredko mam nadzieję że mąż w drodze zapomniał co mu powiedziałaś i jest miedzy Wami dobrze.
Dziś znów odbieram wynik posiewu moczu i mam nadzieję że będzie negatywny...Bo byłoby mi teraz średnio iść do szpitala...moja bratowa teraz leżakuje w szpitalu (ciąż bliźniacza) szyjka się ekstremalnie jej skróciła:( więc staram się ją jakoś dożywić bo w szpitalu karmią gorzej niż źle:( Jeśli i ja pójde do szpitala (niestety innego) to będzie armagedon:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:15
Maniek
-
Hejka, oto i Radek:
Malutek jestnboski, jestem zauroczona. Absorbujacy- owszem, ssie co 1,5-2h przez 30min lub wiecej wiec malo czasu mam na cokolwiek. Ma mega silny odruch ssania, ssie non stop przez sen lapki, kocyk, ubranko
Suty mi tez pekaja bo tak ich uzywa, ale nie krwawia ani nic wiec dobrze przystawiam.
Pigwy nie chca mi wenflonu wyjac, 3 dzien go nosze, nic mi nie jest, chyba sama go se wyjme.Arienna, marissith, Smoczyca1, LaRa, MANIEK, beszka, Biedroneczka83, Nenaaa, Yasmin, Anuśka, Blondik, Krokodylica, Malenq, Freja lubią tę wiadomość
-
Niestety nie dalam mu zapomniec, bo ze wstydu w ogole sie nie odzywalam i go unikalam, tylko przeprosilam, ale nie widzial sensu w przeprosinach, bo przeprosilam za to, ze to powiedzialam (bo przeciez tak mysle, to sie nie wypre). Gdyby on byl.moim mezem, to moze sytuacja w mojej glowie bylaby inna, a tak mam wrazenie, ze zawsze moge uciec (taki ze mnie uciekinier zwiazkowy).
-
Nieukowa każ sobie go wymienić, powiedz ze Cię boli i mają Ci zmienić miejsce lub wyjąć, one mają obowiązek to robić codziennie ale nie robią z powodów w sumie sama nie wiem jakich bo wenflon kosztuje może 50 gr więc oszczędność to na pewno nie jest... chyba im się nie chce.... teściowa była pielęgniarką przez 35 at więc wiem z dobrego źródła
a Radzio boskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:30
-
Nieukowa: czy Ty przypadkiem nie za bardzo sie tam.rzadzisz? Nic nie wyciagaj sama :p
a czy maly jezorem nam swieci juz? Cwaniaczek maly.
ma taki malutki lepek jak moja, ah to byly czasy mam z tego czasu malo fajnych zdjec typu ona na duzej lapie, korzystaj z tego czasu i rob fory rozne
Widze, ze tam macie eleganckie lozka. Nie to co u mnie, a i tak bylo lepiej niz gdzie indziej..
Super, ze maly tak ladnie ssiemoja z tego co pamietam nie byla w tym mistrzem
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa ślicznosci malutkie do zjedzenia i bez popijania ♡
A co do wenflonu u mnie chyba wyjeli na drugi dzień po porodzie w pierwszej dobie tylko miałam ale też prosiłam dwa razy bo mnie bolało a ja miałam na obydwu dłoniach.
Więc móż na obchodzie powiedz? Powinny wyjąć.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
witam kochane
Nieukawa Radzio jest boski a sposób na wyjęcie wenflona "ooo siostro kąpałam sie i namókł" u mnie podziałało i zaraz na drugi dzien wyjęły
Lara to najlepsza rzecz na hemoroidy wilokrotnego użytu i bardzo pomaga lepiej niż maści
http://www.doz.pl/apte/p62888Criorectum_sztyft_krioterapeutyczny_na_hemoroidy_1_szt
Tak my z Lilką nastepne w kolejceoby szybko bo mnie juz trafia humoru zero apetytu zero antybiotyk zapisany w szpitalu mnie osłabia masakra już chcicłabym miec to za sobą i tulić Lilke