Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Neukowa dobrze, Ze juz lepiej.
Tutaj przeklejam link do tej poradnihttp://www.srnis.org/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=27
Wiem, ze zajmuja sie rehabilitacja, ale nie pamietam jak z diagnoza...bylam tam kilka lat temu;)
Biedroneczko nadaj trzymam kciuki...o matko jeszcze troche i ja bede sie szykowac
Freja wow Twoj termin tez sie juz zbliza...
Mari..dobry znak oby szybko minely Tobie te dwa tyg.
Ari gratki za egzaminy i oczywiscie nadal zaciskam kciuki za pozostale
A ja ostatnio mam napad owocowy!!!wiec w domu mnostwo owocow i rabarbar oczywiscie, bo jest kwasny a od tyg. Chce mi sie kasnicy ;p
Pati uwazaj na siebie
Konwalijko mam nadzieje, ze u Ciebie z kazdym dniem bedzie lepiej!
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:09
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Masakra dopiero teraz zauważyłam że Misia ma na avatarze butli na brzuchu a mi się wydało że to brzuch a te butli to stanik, ale przyglądam się dziś i myślę, co za dziwną pozycja i ten stanik jakiś taki krzywy.
Moja dzisiaj rozdraznione, nie można jej na chwilę samej zostawić bo marudzi od razuMisi@, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Frej tak taki do przewijania ja je w aptece kupowałam
dzieki dziewczynki znowu wylazło ze mnie cos glutopodobnegomoja mam mówi ze jak jej wypadło popołudniu a ja sie urodziłam 8:15 rano
i to już za dwa dni mój dzien hehehe stara jestem hehehehe
wróciłysmy z zakupów zahaczyłam reservd i kupiłam bluzke na ramiączkach taką podkoszulke za 9złMisi@ lubi tę wiadomość
-
Hi,
Konwalia, biedny Patryk, zdrówka dla Niego i sto lat dla Tymka!Kurcze, fajnie, że Młody taki grzeczny... o moim można wszystko powiedzieć, oprócz tego, że spokojny
Ja nie wiem, te dzieci rozwijają się w tych czasach w przyspieszonym tempie jakoś, Diego to chyba w ogóle noworodkiem nie byłRozrabia i zachowuje się jak "stary"
Kciuki za za chwilę rodzące
-
Yas niestety moj byl nerwus od poczatku. Przystawianie do cyca juz od dnia porodu to koszmar bo maly po prostu sie nim krztusi, taka brodawka jest wielka dla niego. Mam kapturki i jest lepiej, ale nieznacznie. Takze butla ma tu zero do rzeczy a jesli mialabym zmienic to szukam czegos z bardzo szerokim i twardym smokiem, czegos jak moja brodawka...
A co do zeza: niestety to nie jest zezowanie co jakis czas, tylko ciagla asymetria jednego oczka. Poza tym maly mruzy 1 powieke przy patrzeniu, a to tez od razu sygnal ze zez raczej zostanie. W takich warunkach i przy obciazeniu rodzinnym trzeba to konsultowac juz po 3mcu zycia... -
Hej kochane
Biedra i Freja mocno kciukam
Konwi Zdrówka dla chłopaków
Arienna gratuluję egzaminówZdolna dziewczynka
Nieukowa masz przejścia z tymi (*)(*)
A ja już po badaniach. Z USG wynika że wszystko jest prawidłowo. Pobrali mi też krew na PAPPA i na coś jeszcze ale nie pamiętam co, a wyniki za 2tyg. Płci jeszcze nie widać...
A to mój mały ktoś
http://www.iv.pl/images/98584491300615099290.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:37
Yasmin, Nenaaa, konwalianka, Misi@, Biedroneczka83, LaRa, Blondik, Koniara, MANIEK, Arienna, Freja, Krokodylica, Malenq, PsotkaKotka, Pati Belgia, Nieukowa, Daven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska ale cudny Ktos ja obstawiam jednak chłopaka
ach ciesze sie ze wszystko ok u ciebie i maluszka
zjadłam pół kilo bobudupsko mi rozerwie heheheh
ide suszyć głowe Zuza robi laurke dla dziadka na urodzinyAnuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Bry.
Anuśka śliczne dziecię
Biedra Ty przestań przeciekać Ty idz już rodźi wracaj do Nas wspierać np. mnie:)
Konwalio wytrwałości życzę bo nie wiem już co napisać...szkoda mi Ciebie i chłopców bo się nacierpią na maxa.
Nieukowa, Zgredka super że jesteście takie wytrwałe. Tak trzymać
A Zgredka i jak sprawa chrztu??
Leoś śliczny ...jak ten czas zapierdziela - coś w tym jest że po dzieciach widać najbardziej.
Ari gratki udanej sesji:)
Jam się objadła ratatui i ogoliłam kaśkę - co było najtrudniejszym zadaniem na dzisiejszy dzień...a na 16:30 ide do gina...(moja gin się śmieje że to będzie ostatnia wizyta i że ok 10 lipca urodzę) ..może ma szklaną kulę
Odezwę się po wizycie bo jeszcze muszę parę rzeczy ogarnąć.
AAAAA biedronko żeby bób nie dreczył to trzeba gotować go w 2 wodach w pierwszej ok 10 min potem wylewasz i zalewasz znowu gotującą się wodą i znów 10 min gotujesz z koperkiem....i jest git bez wzdęćAnuśka, Biedroneczka83, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Anuśka gratuluję zdrowego Ktosia:)
Maniek - super przepis na bób
zaraz po młodego musze lecieć
wylazła mi opryszczka pod nosem ;( - tak mam niestety nie na wargach a na nosie lub w środku
a młodej się pojawił mały rumień w miejscu gdzie z tydzień/ dwa temu miała kleszcza
wiec jeszcze pewnie wizyta u pediatry nas czekaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny