Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rownież witam sie rana, u mnie deszczowo i chyba zimno, przynajmniej tak wyglada
Wczoraj dostałam torbę ubranek dla Ani, ale nie wiem czy zdąży je ubrać bo moje dziecko rośnie jak na drożdżach a ubranka sa na "juz". Dzisiaj posegreguje, przepiore i beda gotowe.
Miłego dniaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Hej,
Biedra jak tam?
Jakie macie sposoby na mdłości? Kroko jesteś ekspertem w rzyganiu tęczą -
Mari, nie pomogę bo nie miałam mdłości. Ale pamietam, ze coś kiedys było o imbirze, ale w jakiej formie to nie pamietam, moze inne dziewczyny pomogą.
Ale i tak wydaje mi sie, ze pozostaje przeczekać. -
nick nieaktualny
-
hej misie
ja pierd... skasowało mi bardzo długi post
no dobra jeszcze raz tym razem w skrócie:
- mięśnie bolą mniej- więc dobrze
- u nas leje- fuj
- szafa posprzątana i teraz prawie pustaśmiesznie wygląda
- kupiłam sukienkę w Tesco, czekałam na nią (aż przecenią) chyba miesiąc czasu i się doczekałam
- muszę zacząć się uczyć metodologii i mam odruch wymiotny jak sobie o tym pomyślę ble
no i ciekawa jestem co i Biedronki
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Cześć
Gratuluję Pati odbioru mieszkan..
Biedronko, spokojnie, będzie w swoim czasie
Ari, cierpliwość poplaca
Mari nie zazdroszczę
A mój Tymek kończy dziś 4 lata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:58
Pati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
dom się buduje, emocji co nie miara. jezdzimy po sklepach budowlanych, z kafelkami itp i juz ustalamy, jak ajkie pomieszczenie bedzie wygladac, bo potem ciezko takie wypady moze byc robic z malym dzieckiem. Powoli tez kompletuje wyprawkę. Duzo osob mi oferuje uzywane ubranka po swoich dzieciaczkach, ale i tak chce jakies fajniejsze rzeczy pokupowac sama.
Nasz amalutka siostrzenica Hania (ur. 17.06), nie jadła praktycznie od momentu urodzenia, siła wmuszali w nią po 20 ml mleka arz na kilka godzin, a i tak wiekszosc wypluwala... wczoraj odwiedziła ich położna i skierowała ich do szpitala z trafną "diagnozą" rozszczep podniebienia... jak mogli tego w szpitalu nie zauważyć? brak słów normalnie ... Szwagierka mówiła, że jej się troskzę podniebienie nie podobało, no ale nikt znawcą nie jest...
Biedroneczko trzyamm kciuki za przyspieszenie akcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:09
-
Hejo,
Mari - ją przy łóżku na wypadek nocnej pobudki miałam kromki chleba, bo mnie mdlilo na głód. Imbir w plasterkach do herbaty, jeść małe porcję a często i kurde więcej nie pamiętam, dziwne, bo chyba trochę tego było (mam wybrany mózg) -
Konwi, sto lat dla Tymka w zdrowiu
Blondik, kurcze no, jak mogli to przeoczyć? Co teraz?
Zgredko, byłaś z Lusia na pobraniu krwi, nie? W jakim celu? Bo nie wiem czy nie przeoczyłam. Ja wybieram sie do labu w piątek zbadać nasze tsh i zastanawiam sie czy małej od razu morfo nie zrobic ? I grupy krwi? -
Hello
Witajcie dziewczyny. Miłego dnia życzę
Beszko, ja kompletnie nie jestem w temacie co sie u Was dzieje... Przgapiłam cały rozwój sytuacji. Ale jeśli dziecko wciąż płacze to albo głodne lub coś je boli. Jak karmisz? piersią? Może ona nie najada sie z piersi i trzeba by odciągnąć i podać łyżeczka lub z butelki?
Uszka naciskałaś? moze kolki? ma jakies przerwy w płaczu? sa charakterystyczne? o jakichś stałych porach?
Pewno juz wszystko to pisałaś ale ja przegapiłam
Jaki to jest płacz? zawodzenie? krzyk? jęczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:56
beszka lubi tę wiadomość
-
Jesteś w 39 tygodniu ciąży
(38 tyg. i 5 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 36 tydzień
Data porodu:
2 lipca 2015
(pozostało 9 dni)
Sto lat dla Tymcia
Pati gratki odbioru
Blondik no masakra jak mogli tego nie zauważyć szok poprostu
u mnie cisza jak robiłam śniadanie złapał mnie w dole brzucha mocny skurcz ale nic nie dałZuza obiudział sie przed chwilą w podłym nastroju to bedzie dłuuuugi dzien
konwalianka, beszka, Pati Belgia, Misi@, Freja, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
no szok, mała od środy prawie nie jadła, w szpitalu tłumaczyli, ze to bywa normalne, dziecko zmeczone porodem itp. pozniej przeszli na mleko m., bo nie ciągneła z piersi...ale i tego nie umiała jeśc...
czeka ją zbaieg, ale nie wiadomo kiedy, dziś ida po skierowanie do pediatry, chyba do chirurga...eh. takie maleństwo i juz będzie się błąkac po szpitalach -
Lara: grupy krwi nie rób, ja chciałam ale kobiety powiedział mi, że za wcześnie, że to z żyły trzeba. Byłam na morfo i moczu ogólnym, bo kazali przynieść te wyniki na wizytę w poradni, która mam za godz, a zlecona przez lekarza z uwagi na epikryze, gdzie napisali, żeby zrobić USG główki. Pewnie stwierdza w tej poradni, że nie trzeba robić i tyle.
Moja marudna coś, tylko jedzenie ją uspokoiło, bo noszenie nic a nic