X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gdzie najlepsze USG 3D w Łodzi ?
Odpowiedz

Gdzie najlepsze USG 3D w Łodzi ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • calineczka88 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem umówiona na środę do dr Dudarewicza na ust 3 trymestru, póki co nikt nie dzwonił że jest odwołane a i moja gin mówiła w zeszłym tygodniu ze u niego wizyty odbywają się normalnie. Więc może tam spróbuj, tylko problem może być z terminami.

31 lat, starania od 05.2015, PCOS + LUF, AMH = 6,16
    fpsl35p.png
    rl9w44r.png
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vienne wrote:
    Orientujecie się czy jest możliwośc wykonania takiego badania obecnie w Łodzi?
    Wiele gabinetów prywatnych ma taki sprzęt, polecam po prostu dzwonić oraz się pytać. W dużych klinikach powinnaś znaleźć przyjmujacych ginekologów. Pytanie jednak jak z terminami .Z doświadczenia wiem, ze warto jest rezerwować sobie takie terminy znacznie wcześniej aby nie obudzić się z przysłowiową reką w nocniku. Badanie zdecydowanie warto jest wykonać pomimo ceny bo wrazenia są niesamowite, tak jak tutaj dziewczyny powyżej piszą.
    Zorientuj sie w Salve medica, dobra duża klinika, daję tutaj kontakt:
    ul. Szparagowa 10
    91-211 Łódź
    tel: 42 254-64-00

Myślę, ze powinnaś mieć tam taka możliwość.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ