X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gdzie najlepsze USG 3D w Łodzi ?
Odpowiedz

Gdzie najlepsze USG 3D w Łodzi ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • calineczka88 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem umówiona na środę do dr Dudarewicza na ust 3 trymestru, póki co nikt nie dzwonił że jest odwołane a i moja gin mówiła w zeszłym tygodniu ze u niego wizyty odbywają się normalnie. Więc może tam spróbuj, tylko problem może być z terminami.

31 lat, starania od 05.2015, PCOS + LUF, AMH = 6,16
    fpsl35p.png
    rl9w44r.png
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vienne wrote:
    Orientujecie się czy jest możliwośc wykonania takiego badania obecnie w Łodzi?
    Wiele gabinetów prywatnych ma taki sprzęt, polecam po prostu dzwonić oraz się pytać. W dużych klinikach powinnaś znaleźć przyjmujacych ginekologów. Pytanie jednak jak z terminami .Z doświadczenia wiem, ze warto jest rezerwować sobie takie terminy znacznie wcześniej aby nie obudzić się z przysłowiową reką w nocniku. Badanie zdecydowanie warto jest wykonać pomimo ceny bo wrazenia są niesamowite, tak jak tutaj dziewczyny powyżej piszą.
    Zorientuj sie w Salve medica, dobra duża klinika, daję tutaj kontakt:
    ul. Szparagowa 10
    91-211 Łódź
    tel: 42 254-64-00

Myślę, ze powinnaś mieć tam taka możliwość.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ