Gdzie najlepsze USG 3D w Łodzi ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzukam na gwałt miejsca, gdzie skutecznie i tanio można zrobić USG 3D. Poprzeglądałam na necie troszkę stron z moich okolic i zwątpiłam - usg prawie 300 zł, a 4d x2 albo i więcej
Czy możecie mi polecić, jakiegoś "kumatego" lekarza, który odpowie na każde pytanie i które kosztuje w granicach rozsądku?
Proszę o namiary i adres Najlepiej z podaniem ceny
Z góry dziękuję -
ja polecam dr Perenc ma swoj gabinet na pl.pokoju natomiast usg 3d/4d robi na zielonej przy gdnskiej. koszt jesli dobrze pamietam to ok 180zl ale leppiej zadzwonic. lekarka swietna i naprawde godna poleceniaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Polecam dr Kozarzewskigo, przyjmuje w Diasonie na Radwańskiej i w Gamecie w Rzgowie. Koszt w obu placówkach to 180 zł z płytką i zdjęciami. Konkretny, dużo opowiada o tym co robi i widzi w danym momencie. Byłam u niego dwa razy i teraz 6 sierpnia wybieram się na usg trzeciego trymestru i się doczekać nie mogę W obu placówkach super sprzęt.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mo_niczka wrote:Ja połówkowe miałam w 12 tygodniu i 3 dniu. Po usg w I trymestrze dr sam mi powiedział za ile tygodni mam się zgłosić na połówkowe.
Ja miałam połówkowe w 21 tyg:) -
ZakręconaOna wrote:To raczej mialas przeziernosc badana a nie połówkowe w 13 tygodniu:)
Ja miałam połówkowe w 21 tyg:)
Oj zgadza się...coś mu się pikrecilo polowkowe miałam w 20t5d...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:38
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej. Jestem po wczorajszym USG 3d u dr Grzesiaka w Diasonie. Polecam:) Bardzo miły, sympatyczny i profesjonalny lekarz. Zbadał wszystko, posprawdzał, pomierzył. Napstrykał mnóstwo fotek i dostaliśmy filmik. Jak macie okazję i możliwość pozwolić sobie na taki "kaprys" - 250 zł - to pamiątka jest naprawdę super:)