Gróczolakowłókniak w piersi
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam usuwane gruczolowlokniaki 3 lata temu, komórek rakowych nue było. Jestem pod opieka onkologa. Ostatnio poszłam na wizytę, ponieważ znow w tym samym miejscu sie odezwały. Taka jest moja natura. Zapisana jestem na usg, ale nie wiem czy bede mogła je zrobić, chociaż to pierś. Zapisz sie do onkologa i na pewno powie co powinnaś robic. U mnie było wszystko szybko o dziwo w dniu kiedy dostałam skierowanie do poradni, doktor przyjęła mnie tego samego dnia bo zależało jej na młodych osobach. Duzo spokoju i zdrowych ciąż zycze
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ja obecnie mam gruczolakowłokniaka dowiedzialam sie o nim rok temu, tez mialam robiona biopsję ale nie bylo komórek rakowych. Mi onkolog powiedzial zeby obserwowac i mam zlecane co kilka mies usg kontrolne. Jak narazie nie powieksza się, jak jeszcze nie byłam w ciąży bolał w zaleznosci od fazy cyklu. Lekarze twierdzą ze zmiany łagodne nie złosliwieja w ciazy i tego sie trzymam -
hej, ja mam początek ciąży, idę do onkologa bo mam 3-4cm ponoć torbiela (ogolnie mam pelno torbielek w piersiach) na usg mam do biopsji, ginekolog nie widzi przeciwskazan, ja mialam bipsje dwa razy bez znieczulenia, a wolę to sprawdzić bo biopsja wiele powie, po co człowiek ma jeszcze tym się denerwować
"Troszkę Nas Jest.." -