Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy z mężem też praktycznie nic od początku. Mamy blokadę psychiczną. Raz próbowaliśmy w 9tc ale nie było zbyt fajnie ciągle w głowie mieliśmy dziecko. Libido u nas też spadło. Skupiamy się na dziecku. Po połogu wszystko wróci do normy. Mam taką nadzieję
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Alicja to jak z jazdą na rowerze
tego się nie zapomina
my mieliśmy zakaz do połowy czwartego miesiąca a potem zielone światło
korzystamy póki można bo potem podłóg i trzeba będzie do zabezpieczenia wrócić...
no właśnie dziewczyny.
Od kiedy zaczyna się antykoncepcję po porodzie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kurcze trochę mi to nie na rękę
nie spodziewałam się kolejnej wysokiej składki bo mamy duuużo wydatków w tym miesiącu a to jednak 3,5 tys;/ wiem, że do macierzyńskiego liczą tylko pełną za poprzedni miesiąc, ale jak zapłacę niższą zaraz będzie jakiś problem... A może zapłacić wyższa niż najniższą ale też nie tą najwyższa? Już sama nie wiem co robić.
Nie wiem jak Ci wtedy policzą macierzyński, czy czasem nie z tą niższą składką, a nawet jeśli nie to się zaczną czepiać, że ewidentnie zapłaciłaś wyższą składkę pod macierzyński. Może dopytaj się jeszcze kogoś, ja nie jestem pewna czy dobrze to wszystko rozumiem, natomiast tak jak ja zrobiłam daje im najmniejsze pole do podważania wysokości macierzyńskiego. -
Wiecie co mój mąż powiedział!!!
Nic Ci nie leci z tych cycuszkow, chyba nie będziesz jeszcze rodzic.
A ja mowie a skąd masz takie wiadomości że przed urodzeniem musi lecieć?
A on do mnie - no bywało się na wsi za dziecka to krowie zawsze leciało...
Także ten...Suerte, kwiatakacji, alicja_, ZieloneOliwki, Pola_27, Madzisek, Ola_45, Marta0912, ola25, pati_zuzia, Nadulka, Pchelkaa, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Ja mam problem bo mój nie chce bym brała tabletki bo mówi że lodówa byłam na tabletkach
a ja nie ufam gumkom a nie chce mieć przypadkiem drugiego dzidzia jeden przypadek wystarczy mi
więc chyba będę myśleć o jakiejś spiralce, zobacze ustale z lekarka jak już będzie czas
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d38dc40eb67.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6bdbf22049.jpg to my dzisiaj. Bardzo sie ciesze , ze jeszcze wszystkie zapakowane jestesmy
MeGi2986, kwiatakacji, Hashija, iNso87, Madzisek, Ola_45, Marta0912, lilianna, pati_zuzia, Nadulka, revvelka, Moniusia89, Pchelkaa, Klara87, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Nie wiem jak Ci wtedy policzą macierzyński, czy czasem nie z tą niższą składką, a nawet jeśli nie to się zaczną czepiać, że ewidentnie zapłaciłaś wyższą składkę pod macierzyński. Może dopytaj się jeszcze kogoś, ja nie jestem pewna czy dobrze to wszystko rozumiem, natomiast tak jak ja zrobiłam daje im najmniejsze pole do podważania wysokości macierzyńskiego.
No jak nie będzie wyjścia to zapłacę no trudno ehh spodziewałam sie jednej wysokiej a nie 2:(... ale płaciłaś całą składkę 3,5 tys czy tylko zdrowotną, tak jakbyś była już na macierzyńskim ? -
A to ja i Gabrysia w ogromnym brzuchu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/587571995381.jpgkwiatakacji, Acikk, iNso87, Madzisek, Ola_45, Marta0912, lilianna, MeGi2986, ola25, Dżulia, pati_zuzia, Nadulka, revvelka, Mama-julka, Moniusia89, Pchelkaa, Klara87, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:No jak nie będzie wyjścia to zapłacę no trudno ehh spodziewałam sie jednej wysokiej a nie 2:(... ale płaciłaś całą składkę 3,5 tys czy tylko zdrowotną, tak jakbyś była już na macierzyńskim ?
Ja zapłaciłam całą i to była moja 3 duża składka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny