Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja to co Ty się tam nasluchalas? Jak Twoja jest bezproblemowa to w takim razie ją chyba nie jestem wogole w ciazy
aż się boje jaką kara mnie czeka przy porodzie
Np. wczoraj przyszła do mnie do pokoju się wykąpać dziewczyna z sali obok w której nie było prysznica.
Dziewczyna 29tc (tydzień temu odeszły jej wody), dzidzia 1300gram i prosto po wyjściu z pod prysznica zaczęła rodzić.
Albo inna dziewczyna która ma zaplanowaną cesarkę na środę - dzidzia 600gram. Tydzień temu odeszły wody.
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Np. wczoraj przyszła do mnie do pokoju się wykąpać dziewczyna z sali obok w której nie było prysznica.
Dziewczyna 29tc (tydzień temu odeszły jej wody), dzidzia 1300gram i prosto po wyjściu z pod prysznica zaczęła rodzić.
Albo inna dziewczyna która ma zaplanowaną cesarkę na środę - dzidzia 600gram. Tydzień temu odeszły wody.
O matko...masakra, co za czasy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ja też.
Zresztą i tak nie mogę
Swoją drogą yto mój mąż mówi że napić się muszę wreszcie, bo po alkoholu jestem taaaaka chętna i milutka zawsze i że on mnie wtedy taaaak uwielbia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:08
alicja_, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:kurde, ja Was tak czytam i aż normalnie nie wiem czy jakaś głupia jestem czy co, ale ja w ciąży w ogóle nie mam ochoty na igraszki. Nic, kompletnie nic, zero...
Nie jesteś sama. Mnie też do tego nie ciągnie. Jeszcze do 6 m-ca było jako tak, ale teraz jestem zbyt ociężała i zmęczona. -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Czasami tak myślę że człowiek nie docenia tego co ma, dookoła takie nieszczęścia a ja się martwie że będę nie wyspana...
Ja tez sie martwie ze bede niewyspana i jak zoombie ale kazdej dziewczynie w tragedii wspoczuje -
nick nieaktualnyEvka wrote:Ostatnio mi sie snilo ze pozwolilam na wziecie do lozka 2 dziewczyn...ale bylam zazdrosna jak doszlo co do czego...wrrr. Obudzilam sie zlana potem i zaczelam sie dobierac do bartka heh. Ale za moment pojawily sie skurcze:-( musialam sie uspokoic az sie poplakalam ze musze sie opanowac.
A mi dwa razy się śniło że mnie zdradził, nigdy takich snów nie miałam. Nie wiem skąd to się bierze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Czasami tak myślę że człowiek nie docenia tego co ma, dookoła takie nieszczęścia a ja się martwie że będę nie wyspana...
Dokładnie.
Ten szpital jest jeszcze szczególny, bo to jest ten szpital o III st. referencyjności i są tam kierowane same najcięższe przypadki.
Niedawno też rodziła dziewczyna w 21tc martwego dzidziusia. Nie wiadomo dlaczego zmarł..
Eh.. Opowiadać by można bez końca... Co sala do gorszy przypadek. -
Evka wrote:Mama julka to zazdroszcze. Mysmy duzo szaleli w ciazy. Ale od 3 tyg posucha bo ta szyjka sie skraca caly czas...wiec nawet pieszczoty odpadaja bo brzuch twardnirjr z samego podniecenia...no ale jeszcze troche. Jak lekarka powie ze mala moze wychodzic to poszalejemy jeszcze przed porodem mam nadzieje;) bo pozniej 6 tyg pologu...buuuuu
My przy pierwszym dziecku po porodzie nie doczekalismy 6 tyg. W 4 juz baraszkowalismyEvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZiś byłam na wizycie, waga około 3030 ;-)lekarz powiedział, że główka już nisko, za tydzień mam ktg a za dwa tygodnie ktg i usg. Lekarz powiedział, że więcej razy nie powinniśmy się spotkać bo pewnie urodzę, skoro pierwsze było urodzone przed terminem to takie mam predyspozycje, mówił też że według szyjki w ciągu najbliższych 3 dni nie powinno nic się dziać, i chyba dopiero teraz do mnie dociera, że w każdej chwili może coś się zacząć.. jupiii Ja za gbs płaciłam dziś u lekarza 50 zł, ale od początku ciąży płacę za wszystkie wyniki, bo chodzę prywatnie na wizyty.
Evka, Ola_45, Mama-julka, Hashija, pati_zuzia, genoweffa, MeGi2986, alicja_, iNso87, Madzisek, Dżulia, Nadulka, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość