Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie. Szyjka się wydłużyła, a to za sprawą codziennego łykania 1000mg DHA. Od 19-listopada mogę już ich nie brać.
Acikk - jak Twoja wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:14
MeGi2986, nikicia86, alicja_, Madzisek, moniek90, moniek90, kwiatakacji, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Klara87, dorciamw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi – To właśnie nie były typowe ciuchy HM, tylko firmy Balmain, więc nie były mdłe i smutne – wręcz przeciwnie – strasznie żywe niektóre kolory i ciekawe wzory
Wykupione wszystko. Teraz na ebay chodzą za 3krotnie wyższą cenę
ania14 – też miałam problem z rozmiarem, ale wzięłam taki sprzed ciąży – przynajmniej będę miała motywację żeby schudnąć i wrócić do siebie po porodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk czekamy na infoo
Ale fajnie ze znacie terminy cesarek i wiecie kiedy zobaczycie malenstwa
Aicja ty faktycznie bedziesz miala duzo do zrzucania po porodzie nie bedzie u ciebie ani sladu brzuszka
Ja wlasnie skonczylam prasowac i teraz odpoczywamy -
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:A ja byłam w Auchan i wyjechałam sobie wózkiem pod samą kasę i czekam. Wszyscy się na mnie patrzyli jak na zwierzątko z zoo. Młody chłopak, który był z młodą dziewczyną 3 razy obrócił się i na mnie popatrzył - pewnie dlatego, że właśnie przed niego próbowałam się wbić
Kasjerka skończyła obsługiwać wcześniejszego klienta i pyta: "Kartę Skarbonk....?" A chłopak mimo, że 3 razy na mój mega brzuch popatrzył od razu odpowiada "Tak, posiadam." Na co Pani w kasie kończy patrząc na mnie:"...posiada Pani?" Haha, mina gościa bezcenna
(za resztę zapłaciłam kartą MasterCard)
No i bardzo dobrze, że go zgasiło. I bardzo dobrze, że się ustawiłaś bez kolejki. Ja też się już nie patyczkuję. Odkąd na prawdę trudno mi stać w kolejkach i szybko się męczę korzystam ze swoich przywilejów. W przychodni ostatnio też nikogo nie pytałam tylko ustawiłam się pod drzwiami laboratorium i czekałam aż się zwolni, żeby wejść. Jak drzwi się otwarły to weszłam i tyle. Nikt się nie odezwał. No ale na drzwiach jest napisane, że ciężarne poza kolejnością. -
Hej dziewczynki już jestem, jak co czwartek byłam na zajęciach w szpitalu
i dopiero niedawno wróciłam.
Więc co u mnie tzn u nas
Antoś niezmiennie siedzi glowka w dół, ładnie rośnie wszystkie pomiary ładnie się zgadzają i wychodzą na 35 tyg z hakiem więc mniej więcej zgadza się z terminem
Mały raczej klucha nie będzie bo waży teraz 2,5 kg więc myślę że to zasluga tego że nie bralam witaminek
Aha szyjka długa zamknięta Antek wysoko więc jeszcze zupełnie na ten świat się nie szykujefikal sobie w najlepsze jak to pani dr stwierdziła że jest ewidentnie zadowolony z zycia
także na razie nie ma widoków na moje rozpakowywanie się, musi mi jeszcze brzuch urosnac
MeGi2986, aannkkaa, Matleena, Madzisek, pati_zuzia, Evka, Pola_27, moniek90, Nadulka, Marta0912, Mama-julka, genoweffa, kwiatakacji, Hashija, iNso87, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:My będziemy za to Tobie zazdrościć powrotu do starej wagi od razu po porodzie !
Aj tam co mi z wagi jak po tak wielkim brzuchu zwis jeden wielki będę miała:P Już przed ciążą do najjędrniejszych i najbardziej płaskich nie należał to aż strach pomyśleć co będzie po porodzie -
nick nieaktualny