Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Evka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie. Szyjka się wydłużyła, a to za sprawą codziennego łykania 1000mg DHA. Od 19-listopada mogę już ich nie brać. :)
    Acikk - jak Twoja wizyta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:14

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, moniek90, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik - no właśnie, jak tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi – To właśnie nie były typowe ciuchy HM, tylko firmy Balmain, więc nie były mdłe i smutne – wręcz przeciwnie – strasznie żywe niektóre kolory i ciekawe wzory :)
    Wykupione wszystko. Teraz na ebay chodzą za 3krotnie wyższą cenę :D

ania14 – też miałam problem z rozmiarem, ale wzięłam taki sprzed ciąży – przynajmniej będę miała motywację żeby schudnąć i wrócić do siebie po porodzie :D

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikkk czekamy na info :)

Olek już śpi, mąż jeszcze w pracy więc mam czas Was nadrobić :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam właśnie w TESCO i widziałam duużo ciuszków świątecznych dla dzidziusiów. Piszę Wam, bo wiem, że niedawno się pytałyście o to.

Tinusia – to termin CC?:)

Madzisek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Szczęściary z Was dziewczyny, że możecie jeść takie pyszności :) zazdroszczę !

My będziemy za to Tobie zazdrościć powrotu do starej wagi od razu po porodzie ! :D

Madzisek lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    My będziemy za to Tobie zazdrościć powrotu do starej wagi od razu po porodzie ! :D

No Ty to na prawdę będziesz mieć poważne problemy z wagą po porodzie :-D

nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A też to miałam Dzisiaj napisać ;-) dla dziewczynek są śliczne widzianka :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk czekamy na infoo :)

Ale fajnie ze znacie terminy cesarek i wiecie kiedy zobaczycie malenstwa :)

Aicja ty faktycznie bedziesz miala duzo do zrzucania po porodzie nie bedzie u ciebie ani sladu brzuszka :)

Ja wlasnie skonczylam prasowac i teraz odpoczywamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto moje dzisiejsze ciasto cynamonowe
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/633868847d32.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 16:06

moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Pola_27, Evka, Nadulka, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, Moniusia89 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 wrote:
    A oto moje dzisiejsze ciasto cynamonowe
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/633868847d32.jpg

No i tym sposobem jęzor mi zwisa do ziemi i muszę wycierać podłogę ze śliny!! :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pola_27, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    A ja byłam w Auchan i wyjechałam sobie wózkiem pod samą kasę i czekam. Wszyscy się na mnie patrzyli jak na zwierzątko z zoo. Młody chłopak, który był z młodą dziewczyną 3 razy obrócił się i na mnie popatrzył - pewnie dlatego, że właśnie przed niego próbowałam się wbić ;) Kasjerka skończyła obsługiwać wcześniejszego klienta i pyta: "Kartę Skarbonk....?" A chłopak mimo, że 3 razy na mój mega brzuch popatrzył od razu odpowiada "Tak, posiadam." Na co Pani w kasie kończy patrząc na mnie:"...posiada Pani?" Haha, mina gościa bezcenna :D (za resztę zapłaciłam kartą MasterCard)

No i bardzo dobrze, że go zgasiło. I bardzo dobrze, że się ustawiłaś bez kolejki. Ja też się już nie patyczkuję. Odkąd na prawdę trudno mi stać w kolejkach i szybko się męczę korzystam ze swoich przywilejów. W przychodni ostatnio też nikogo nie pytałam tylko ustawiłam się pod drzwiami laboratorium i czekałam aż się zwolni, żeby wejść. Jak drzwi się otwarły to weszłam i tyle. Nikt się nie odezwał. No ale na drzwiach jest napisane, że ciężarne poza kolejnością.

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki już jestem, jak co czwartek byłam na zajęciach w szpitalu :) i dopiero niedawno wróciłam.
    Więc co u mnie tzn u nas :)
    Antoś niezmiennie siedzi glowka w dół, ładnie rośnie wszystkie pomiary ładnie się zgadzają i wychodzą na 35 tyg z hakiem więc mniej więcej zgadza się z terminem :)
    Mały raczej klucha nie będzie bo waży teraz 2,5 kg więc myślę że to zasluga tego że nie bralam witaminek :P
    Aha szyjka długa zamknięta Antek wysoko więc jeszcze zupełnie na ten świat się nie szykuje :) fikal sobie w najlepsze jak to pani dr stwierdziła że jest ewidentnie zadowolony z zycia ;) także na razie nie ma widoków na moje rozpakowywanie się, musi mi jeszcze brzuch urosnac :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Madzisek, nick nieaktualny, Evka, Pola_27, moniek90, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, iNso87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, Martuniu, Martusieńko przyślij mi proszę kilka keksówek tego smakołyku !!!! :D :D :D

Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Aj tam co mi z wagi jak po tak wielkim brzuchu zwis jeden wielki będę miała:P Już przed ciążą do najjędrniejszych i najbardziej płaskich nie należał to aż strach pomyśleć co będzie po porodzie :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

moniek90 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Evka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ffmoda.com/pl/dla-dziecka/baby/ :) odnośnie tesco

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Marta, Martuniu, Martusieńko przyślij mi proszę kilka keksówek tego smakołyku !!!! :D :D :D

nie ma problemu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 1494 1495 1496 1497 1498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ